AVG PC TuneUp 16.77.3.23060

E le o se mea faalilolilo i luga o le taimi, soʻo se faʻaogaina o masini komepiuta e leiloa lona vave saoasaoa. O lenei mea e mafua mai i le faʻaogaina o le faʻaogaina o faila le tumau ma le faʻapitoa, faʻamalositiliina le vaevaega, faʻamaumauga o sese sese, gaoioiga leaga, ma le tele o isi mea. O le mea e lelei ai, i aso nei o loʻo i ai le tele o ituaiga o talosaga e mafai ona faʻateleina ai le faatinoga o le OS, ma faʻamamaina mai le "otaota". O se tasi o tali sili ona lelei i lenei vaega o le AUG PC Tyun Up talosaga.

O le polokalama shareware AVG PC TuneUp (sa masani ona taʻua o TuneUp Utilities) o se meafaigaluega atoatoa mo le faʻaleleia o le faiga, faʻateleina lona saoasaoa, faʻamalo otaota, ma foia le tele o isi mataupu o le masini. O se vaega atoa lenei o mea e faʻaogaina faʻatasi e se taʻutaʻua taʻitasi e taʻua o le Start Center.

OS Analysis

O le galuega faavae a le AVG PC TuneUp o le suʻeina lea o le polokalama mo faʻafitauli, mea sese, tulaga lē lelei, ma isi faʻafitauli i le faʻaogaina o komepiuta. A aunoa ma se auiliiliga auiliili e le mafai ona faasaʻo mea sese.

O vaega autu mo le suʻesuʻeina o le AUG PC Tune Up o loʻo taua i lalo:

      Faʻamaumauga a le resitara
      Auala e le faigaluega-faigaluega (Pasi Vave);
      Faʻafitauli i le amataina ma le tapunia o se komepiuta (TuneUp StartUp Optimizer);
      Tuʻuina o le CD (Drive Defrag);
      Gaoioiga o le masini;
      OS tapuni (Maua Gaoioiga Disk Space).

O faʻamatalaga na maua mai o se taunuuga o le suʻega lea e avea o se amataga mo le faʻatinoga o le faiga o le faʻatautaia o le faiga.

Lavea o le sese

I le maeʻa ai o le faʻataʻitaʻiga, o mea uma e iloa ai mea sese ma vaivaiga e mafai ona faʻamaonia i le fesoasoani a le meafaigaluega ua lisiina i le vaega muamua, o se vaega o le AVG PC TuneUp, i le na o le tasi lava le kiliki. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e vaʻavaʻai i lipoti atoa i le suʻeina o le OS, ma pe a manaʻomia, ia faia fetuunaiga i gaioiga e faia e le talosaga.

Vaʻaia le taimi

O loʻo faʻatinoina e le polokalame le tausiga o loʻo i ai nei i le faʻatinoga lelei o le faʻatinoina o le polokalame Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaitiitia ai le tulaga faamuamua o le faagasologa o polokalama faakomepiuta o loʻo taʻavale i luga o se komepiuta e leʻi faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga. E fesoasoani lenei mea e laveai ai punaoa gaioiga mo isi tagata e faʻaaogaina. O le mea moni, o nei taualumaga uma o loʻo faia i tua.

E tolu auala taua o le faʻaogaina o le AUG PC Tune Up: Economics, standard and turbo. E le mafai, mo nei taʻiala taʻitasi, o loʻo faʻatulagaina e le atiae le faʻatulagaga lelei i lona manatu. Ae, afai o oe o se tagata faʻalauiloa, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻamalamalamaina nei faatulagaga. Economy mode e sili ona fetaui mo le komepiuta ma isi masini feaveaʻi, i le mea e taulaʻi atu ai i luga o le teuina o masini eletise. O le faatulagaga masani e sili ona lelei mo PC masani. O le "Turbo" o le a talafeagai e mafai ai i komepiuta o le maualalo o le manava, o polokalama e te manaʻomia e "sili atu le tele" i le tele e mafai ai mo galuega faʻalelei.

Faʻavave o le komepiuta

O se lisi tuʻufaʻatasia o le aufaigaluega e nafa ma le faʻalogoina o le faʻatinoga o le OS, ma faʻaateleina lona saoasaoa. O nei mea e aofia ai le Faʻatinoga o le Faʻatinoga, le Faʻatonuina o le Ola ma le StartUp Manager. E pei ona i ai i le tulaga o le faasaʻoga sese, o le faiga na muai siakiina, ona faia ai lea o le faiga o filifiliga. O le faʻamalosia o loʻo faia e ala i le tuʻuina atu o le mea e ave i ai le faamuamua poʻo le le faʻaaogaina o laʻasaga o talaaga e le o faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o polokalama amata.

Disk Cleanup

O le AVG PC TuneUp o loʻo i ai le lautele lautele o foliga mo le fufulu mama o 'otaota mai le "lapisi" ma faila faila. O mea eseese faʻaoga e faʻatautaia ai le faʻaogaina o faila mo faila failalua, faʻamaumauga o le cache, lomitusi polokalama ma le siakiina, ala pupuu, le faaaogaina ma faila, ma faila e tele. A maeʻa le suʻega, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻamalo faʻamaumauga e fetaui ma le lisi ua lisiina i luga, pe tasi le kiliki pe filifili.

OS fofo ma toe faaleleia

O se vaega tuʻufaʻatasia o meafaigaluega ua tuʻufaʻatasia e foia ai faafitauli faʻaletonu.

Faʻavasegaina e le Dok Doctor le faila malosi mo mea sese, ma i le tulaga o le sailia o sese saʻo, faasaʻoina. E mafai ona matou fai atu o lenei mea o se faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o le Windows kkkkk, lea ei ai foi le faʻamatalaga kalafi.

Faʻafoe Wizard faʻamautu ni faʻafitauli faapitoa e masani ai mo le laina OS OS.

O fesoasoani e fesoasoani e toe faʻaleleia faila faila sese, e tusa lava pe na faʻateʻaina mai le talone toe faʻaaogaina. Pau na o tuusaunoaga o mataupu pe a faʻaumatia faila i le AVG PC TuneUp aoga, lea e mautinoa ai le maeʻa ma le le mafai ona soloia.

Faʻamasinoga tumau faila

Shredder ua mamanuina mo le maeʻa ma le maeʻa maeʻa o faila. E oʻo lava i le komipiuta sili ona malosi o le toe faʻaleleia o faʻamatalaga e le mafai ona toe faʻafoʻi faila lea na faʻamutaina e lenei aoga. O lenei tekinolosi ua faʻaaogaina e faʻamalo ai faila e le US Department of Defense.

Aveesea o polokalama

O se tasi o meafaigaluega AVG PC TuneUp o le Faʻatonu Pule. O se faʻaoga sili atu lea i le meafaigaluega faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina ma le aveeseina o polokalama. Faatasi ai ma le Puleaina o Mea e Fai, e le gata e mafai ona e aveeseina tusi talosaga, ae ia iloiloina foi le aoga, le tele o le faaaogaina, ma le avega o le polokalama.

Galulue ma masini feaveaʻi

E le gata i lea, o AVG PC TuneUp o loʻo i ai se aoga mamana mo le faʻaleleia o masini feaveaʻi o loʻo faʻaoga i luga o le iOS. Ina ia faia lenei mea, ia na ona faʻafesoʻotaʻi le masini i le komepiuta lea e alu ai le AVG PC mo iOS ile AVG PC TuneUp.

Task Manager

AVG PC TuneUp ei ai lana lava atinaʻe na fausia i totonu, o se mea e sili atu le agavaʻa i le Windows Task Manager. O lenei meafaigaluega ua taʻua o le Pule Faʻatonu. O loʻo i ai se laupepa "Open Files", e le o iai le Task Manager. E le gata i lea, o lenei auupega o auiliiliga auʻiliʻili auiliiliga o fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga o talosaga eseese o loʻo faʻaogaina i luga o le komipiuta

Faaleaoga gaoioiga na ave

AVG PC TuneUp o se seti malosi tele o meafaigaluega komepiuta mo le faʻaleleia o le faʻatinoina o le polokalama. E mafai ona ia faia suiga tetele i tulaga o le OS. E le mafai e tagata faʻapitoa ona faʻaaogaina le tele o galuega tuusaʻo ma le kiliki e tasi. O le faʻaleleia maualuga o le polokalame e maua ai le maualuga o le aoga. Ae ui i lea, o lenei auala e aofia ai foi nisi tulaga lamatia. E seasea lava, ae o loo i ai taimi e mafai ai ona suia le faatulagaga o le suiga o le faatulagaga o le seti.

Ae, na mafaufau foi le au atiae e uiga i lenei filifiliga e ala i le tuuina atu o le AVG PC TuneUp ma a latou lava aoga mo le toe taitaia o gaoioiga na faia - o le Rescue Center. E tusa lava pe na faia ni gaioiga e le manaʻomia, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei meafaigaluega e faigofie ai ona e toe foʻi atu i tulaga muamua. O le mea lea, afai o se tagata e leai se poto masani i le faʻaaogaina o le polokalama e faʻaleagaina le gaioiga o le OS, o le faʻaleagaina e mafua mai i ana gaioiga o le a toe faaleleia.

Faamanuiaga:

  1. Le mafai ona fai ni mea faigata i le paʻi o se faamau;
  2. O se galuega tele e faʻaaoga ai le komepiuta;
  3. Uiga faʻalautele, e aofia ai le Rusia;
  4. O le mafai ona faatino "faatinoga o le" faasologa o faatinoga.

Faʻafitauli: p

  1. O le umi o le free free version e gata i le 15 aso;
  2. O le tele o faaputuga o galuega tauave ma foliga e mafai ona fenumiai ai se tagata e leai se poto masani;
  3. Naʻo le komepiuta e tamoe i Windows;
  4. O le ono mafai ona afaina tele le faiga, pe afai o lenei seti o mea aoga ua faʻaaoga sese.

E pei ona mafai ona e vaʻai, AVG PC TuneUp o le seti sili ona mamana o mea faigaluega komepiuta mo le faʻaleleia o le OS atoa, ma faʻaateleina lona saoasaoa. O lenei tuufaatasiga e iai foi nisi avanoa faaopoopo. Ae, i lima o se tagata e leai se poto masani, e ui i le taʻutinoga a le au atiaeina o le faigofie o le galuega i lenei polokalame, e mafai ona afaina ai le tino.

Faʻalogo faʻataʻitaʻiga o le AUG PC Tune Up

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia.

TuneUp Utilities Faʻavaveina o le Faʻatasi i TuneUp Utilities Aveese le AVG PC TuneUp mai se komepiuta Puran defrag

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AVG PC TuneUp o se meafaigaluega mamana tele mo le faʻamamāina o lau komepiuta patino mai otaota ma faʻaleleia le faʻatinoina o le polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AVG Technologies
Tau: $ 14
Toa: 100 MB
Gagana: Rusia
Version: 16.77.3.23060