Faʻasaʻo Windows XP i se tulaga saogalemu

I totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte, e pei ona e iloa, o loʻo i ai le tele o galuega tauave, i totonu o le latou ituaiga muamua, ua natia mai mata o le tagata. O se tasi o nei galuega faʻapitoa e mafai ai e se tasi ona i ai sana lava talaaga e faʻaaoga se avanoa, pe, i se isi faaupuga, o se savali leai se avanoa i le faiga o le tusiaina o savali i soo se mea.

O le faʻaaogaina o nei vaega VK.com o se faʻatinoina atoatoa o galuega tauave, o lona uiga, o le ae le maua se faasalaga mo lenei mea. Ae ui i lea, e le tatau ona e alu soo i savali e leai ni mea, aemaise lava pe a oo mai i autu i le lautele o tagata lautele po o talanoaga a vaega.

Matou te lafoina se savali leai se aoga

Pau lava le mea e tatau ona e faia e lafo ai se feʻau e leai se mea faitino e faʻaaoga se faʻapitoa avanoa avanoa. O le mea lea, o le VKontakte system e iloa lelei lau savali, peitaʻi, o le a liua pe a auina mai.

E le gata o le upega tafaʻilagi a le VKontakte e galue ma lenei tulafono, e pei ona faʻamatalaina i lenei tusiga, ae o le tele o isi nofoaga tutusa ma e oʻo lava i masini suʻesuʻe uma lava.

I le faagasologa o le tusiaina o se savali leai se avanoa, e mafai ona e kopiina le numera talafeagai i nisi o taimi, ae ui i lea, e tatau ona e manatua o le taunuuga o le a le suia i soo se auala.

  1. Tatala le VK site ma alu i le nofoaga e te manaʻo e tuʻu ai se savali avanoa.
  2. Mo lenei faʻamoemoe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaaogaina se faʻaleleia o le telefoni feaveaʻi poʻo se talanoaga i totonu o se alalafaga.

  3. I totonu o le fanua mo le ulufale i le autu autu o le mataitusi ulufale i se code faapitoa, e pei ona faaalia i le ata o loʻo i lalo.
  4. Talu ai o lenei faʻamaonia o loʻo taʻu mai ai o se "faʻaaogaina," e le mafai ona tuʻuina iinei mo le kopi.
    Tau lava ina ia ulufale i mataitusi o loʻo faʻaalia i le ata.

  5. Fia o le ki "Ulufale mai" i luga o le kesi pe kiliki i luga o le komi talafeagai "Auina atu", e fuafua i le nofoaga o le lolomiina o lau savali.
  6. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le feau na faʻamaonia ma le manuia, ae ui i lea, o le tusitusiga, lea na e tusia iina, e otometi ona suia i se laina leai se mea.

E mafai ona e toe faia le faagasologa atoa i le mea tonu i soʻo se nofoaga o lenei fesoʻotaʻiga lautele e aunoa ma se faʻaaliga manino. Ona e matauina ai lea o le suia o le faʻaaogaina o se code faapitoa e naʻo totonu lava o faʻalapotopotoga, o lona uiga, i totonu o talosaga, ma isi mea, atonu o le a le mafai ona e faaaogaina ia metotia o le auina atu o se tusi leai se aoga.

I le asō ua na o le pau lea o le auala e faʻamaonia ai le tusiaina o savali e aunoa ma se mea faitino. Matou te moomoo ia te oe uma mea sili!