Linux grep faatonuga faataitaiga

E i ai tulaga e tatau ai ona maua le faʻataʻitaʻiga tonu o se kata vitio poʻo soʻo se isi vaega. E le o faʻamatalaga talafeagai uma e mafai ona maua i le masini masini poʻo luga foi o le masini. I lenei tulaga, o polokalame faʻapitoa e sau i le laveaʻiina, lea e fesoasoani e le gata i le fuafuaina o le vaega, ae ia maua foʻi le tele o faʻamatalaga aoga. I lenei tusiga o le a tatou iloiloina nisi o sui o ia polokalama.

Everest

Faʻaaoga lenei polokalame o le a mafai ai ona faʻaogalua tagata faʻapitoa ma amataga. E fesoasoani e le gata i le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le setete o le polokalama ma masini, ae mafai foi ona e faʻatinoina se faʻataʻotoga ma siakiina le polokalama ma suʻega eseese.

Everest e tufatufa saʻoloto, e le tele se avanoa i luga o lau pulou, o loʻo i ai se atinaʻe faigofie ma faʻaoga. E mafai ona e maua saʻo faʻamatalaga lautele i se tasi faamalama, ae o auiliiliga auiliiliga o loʻo i totonu o vaega faapitoa ma nusipepa.

Download Everest

AIDA32

O lenei sui o se tasi o matua ma ua manatu o le tuagane o Everest ma AIDA64. O le polokalame e le o lagolagoina e tagata atiae mo se taimi umi, ma o faʻamatalaga e le faʻatagaina, ae e le taofia ai mai le faʻatino lelei o ana galuega uma. Faatasi ai ma lenei aoga, e mafai ona e mauaina vave faamatalaga faavae e uiga i le setete o le PC ma ona vaega.

O nisi faʻamatalaga o loʻo i totonu o faamalama eseese, lea e fetaui lelei ma faasoasoa ma iai a latou lava ata. E te le tau totogiina se mea mo le polokalama, ma o loo i ai foi le gagana Rusia, o se tala fiafia.

Download AIDA32

AIDA64

O lenei polokalame lauiloa ua mamanuina e fesoasoani i le siakiina o vaega ma suʻega o faʻatinoga. Na aoina uma mea sili mai Everest ma AIDA32, faʻaleleia ma faʻaopoopo nisi faʻaopoopoga mea e le maua i le tele o isi polokalama faʻapitoa.

O le mea moni, o ia ituaiga o galuega tauave e tatau ona totogi i sina vaega itiiti, ae o lenei mea e tatau ona faia naʻo le tasi, e leai se saofaga mo le tausaga poʻo le masina. Afai e le mafai ona e filifili i se faʻatau, ona mafai lea ona maua se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma se vaitaimi o le masina e tasi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. Mo se vaitaimi faapena, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻamaonia saʻo le aoga o le polokalama.

Download AIDA64

HWMonitor

O lenei aoga e le oi ai se tele o galuega e pei o sui muamua, ae ei ai sona tulaga tulaga ese i ai. O lana galuega autu e le o le faʻaali atu i le tagata faʻaaoga faamatalaga auiliiliga uma e uiga i ona vaega, ae ia mafai ona mataitu le tulaga ma le vevela o le uʻamea.

Faʻaalia le volita, uta ma le vevela o se mea patino. O mea uma lava ua vaevaeina i ni vaega ina ia faafaigofie ai ona uia. O le polokalama e mafai ona sii mai e aunoa ma se totogi mai le ofisa aloaia, ae leai se lomiga faa-Rusia, ae tusa lava pe leai, o mea uma e manino le manino.

Tikiake HWMonitor

Speccy

Masalo o se tasi o polokalame sili ona tele na tuuina atu i lenei tusiga, i lona tulaga galue. E tuʻufaʻatasia ai le tele o faʻamatalaga ma le tuʻuina atu ergonomic o elemene uma. E ese lava, ou te fia paʻi atu i le faʻatulagaina o le polokalama. I se isi polokalama, e mafai foi ona laveaʻi iuga o suʻega poʻo le mataʻituina, ae o le tele o taimi e naʻo le TXT format.

O gafatia uma o Speccy e le o lisiina, e tele naua i latou, e sili atu ona faigofie le siiina o le polokalama ma matamata taʻitasi taʻitasi;

Tikiake Speccy

CPU-Z

O le CPU-Z o se polokalama vaʻaiaʻi e taulai atu i le tuʻuina atu i le tagata faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le gaosiga ma lona tulaga, faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga eseese ma faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le RAM. Ae peitaʻi, afai e te manaʻomia na o na faʻamatalaga, ona le manaʻomia lea o galuega faaopoopo.

O tagata atiaeina o le polokalame o le kamupani CPUID, o ona sui o le a faamatalaina i lenei tusiga. O loʻo maua le CPU-Z e aunoa ma se totogi ma e le manaʻomia se tele o punaoa ma avanoa vaʻavaʻa.

Download CPU-Z

GPU-Z

I le faʻaaogaina o lenei polokalama, o le a mafai e le tagata faʻaaoga ona maua faʻamatalaga sili ona auiliili e uiga i kata faʻatalama ua faʻapipiʻiina. O le atigilima ua mamanuina e pei o le tapulaa pe a mafai, ae o faʻamatalaga talafeagai uma e talafeagai i totonu o le tasi faamalama.

GPU-Z e lelei atoatoa mo i latou e fia iloa mea uma e uiga i la latou sikoa sikola. O lenei polokalama e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma lagolagoina le gagana Rusia, ae le o vaega uma ua faaliliuina, ae e le o se mea taua tele lenei.

Download GPU-Z

Faiga faʻapitoa

Faiga Faʻapitoa - na atiaʻe e le tagata e toatasi, tufatufa atu, ae leai ni faʻamatalaga mo se taimi umi. O lenei polokalama e le manaʻomia le faʻapipiʻiina pe a uma ona e sii i luga i se komepiuta, e mafai ona e faʻaaogaina loa pe a uma ona e siiina. E maua ai le tele o faʻamatalaga aoga e le gata i mea tau meafaigaluega, ae faʻapea foi le tulaga o le faiga atoa.

O le tusitala e iai lana lava 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona e siiina ai lenei polokalama. E leai se gagana Rusia, ae tusa lava pe leai, e faigofie ona malamalama i faʻamatalaga uma.

Faʻamaumauga Faʻamaumauga System

Wizard PC

O le taimi nei o lenei polokalama e le o lagolagoina e tagata atiae, i le faasologa, ma e le o faamatuu atu ni faʻamatalaga. Ae ui i lea, o le lomiga lata mai e mafai ona faʻaaoga lelei. O le Wizard PC ua faʻatagaina oe e suʻe faʻamatalaga auiliiliga e uiga i vaega, siaki o latou tulaga ma faia ni suʻega o faʻatinoga.

O le faʻamatalaga e faigofie ma mafai ona malamalama i ai, ma o le i ai o le gagana Rusia e fesoasoani tele vave e taulima ai galuega uma a le polokalama. Tusia ma faʻaaogaina e matuai saoloto lava.

Download PC Wizard

Sisoftware sandra

SiSoftware Sandra o loʻo tufatufa atu mo se tau, ae mo lana tupe e maua ai e le tagata faʻapitoa le tele o galuega ma foliga. E le mafaatusalia i lenei polokalama e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta mamao, na o oe e te manaʻomia le avanoa i ai. I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi i masini poʻo se komepiuta faʻapitonuʻu.

O lenei polokalama e mafai ai e oe ona mataʻituina le setete o le polokalama atoa, e aoao ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le gland. E mafai foʻi ona e maua ni faʻaupuga i polokalama faʻapipiʻi, faila faila ma avetaavale. O nei mea uma e mafai ona faʻamalamalamaina. Faʻafeiloaʻi le lomiga fou i le gagana Rusia o loʻo maua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia

Download SiSoftware Sandra

BatteryInfoView

O se mea faʻapitoa vaʻaia o lona faʻamoemoe o le faʻaalia o faʻamatalaga i luga o le masini faʻapipiʻi ma mataʻituina lona tulaga. Ae paga lea, e le mafai ona ia faia se isi lava mea, ae na te faataunuuina atoatoa lana galuega. Faʻafesoʻotaʻiga faigofie ma mafai ona maua.

O faʻamatalaga uma e tatalaina i le kiliki tasi, ma le Rusia e faʻatagaina oe e faʻamaonia galuega a le polokalama e sili atu le vave. Download BatteryInfoView mai le ofisa aloaia mo le saolotoga, ei ai foi se vaʻa ma faatonuga faʻapipiʻi.

Download BatteryInfoView

E leʻo se lisi atoa o polokalama uma o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i vaega o le PC, ae i taimi o suʻega sa latou faʻaali lelei i latou lava, ma e oʻo lava i nisi o na mea o le a lava tele e maua ai faʻamatalaga uma e mafai ona faʻamatalaina e le gata i vaega, ae faʻapea foʻi le faiga faʻaoga.