O le a le faila hiberfil.sys i le Windows 10, 8 ma le Windows 7 ma pe faapefea ona aveese

Afai e te fasiina lenei tusiga e ala i se suʻega, e mafai ona e manatu o loʻo i ai lau tele hiberfil.sys i luga o le drive C i luga o se komepiuta ma le Windows 10, 8 poʻo le Windows 7, ma e te le iloa pe o le a le faila ma e le faʻaumatia. O nei mea uma, faʻapea foʻi ma faʻaopoopoga faaopoopo e fesoʻotaʻi ma lenei faila, o le a talanoaina i lenei tusiga.

I faʻasoaga o le a matou vaʻavaʻai ai i le hiberfil.sys faila ma pe aisea e manaʻomia ai, pe faʻafefea ona aveese pe faʻaitiʻitia, e faasaoloto ai le avanoa avanoa, pe mafai ona lafo i se isi pulou. O se faʻasalaga faʻavae e uiga i le autu mo le 10: Hibernation of Windows 10.

  • O le a le faila file hiberfil.sys?
  • Faʻafefea ona aveese le hiberfil.sys i Windows (ma taunuuga o lenei mea)
  • Faʻafefea ona faʻaitiitia le tele o le faila o le faila
  • E mafai ona aveese le faila hibernation file hiberfil.sys i se isi pulou

O le a le hiberfil.sys ma aiseā e te manaʻomia ai se faila o le faʻailoga i le Windows?

Failautusi Hiberfil.sys o se faila mo le faʻamamafa o loʻo i totonu o Windows e teu ai faʻamaumauga ona vave lafoina lea i totonu o le RAM pe a faʻaogaina le komepiuta poʻo le komepiuta.

O lomiga aupito lata mai o le Windows 7, 8 ma le Windows 10 operating system have two options for managing power in mode moe - o se tasi o se moe lea e fai ai se komepiuta po o se komepiuta ma le maualalo o le eletise (ae o loo galue pea) ma e toetoe lava o le vave ona tupu o le setete na ia i ai aʻo leʻi tuʻuina o ia e moe.

O le lona lua o mode o le faʻasalaga, lea e faʻasaʻo atoa ai e Windows le anotusi atoa o le RAM i le komepiuta ma tapuni le komepiuta. O le isi taimi e te liliuina ai, o le faiga e le amata mai le vevela, ae o mea o loʻo i totonu o le faila o loʻo faʻapipiʻiina. E tusa ai ma lea, o le tele o le RAM i totonu o se komepiuta poʻo se komepiuta, o le tele o le avanoa hiberfil.sys e alu i luga o le 'ie.

E faʻaaogaina e le mode hibernation le faila mo hiberfil.sys e teu ai le tulaga o loʻo i ai nei i le komipiuta po o le komepiuta, ma talu ai o se faila faila, e le mafai ona e faʻamalo i Windows i le faʻaaogaina o auala masani, e ui o loʻo mafai ona i ai le gafatia,

File hiberfil.sys i luga o le malo malo

Atonu e te le vaʻai i lenei faila i luga o le disk. O le mafuaʻaga o le faʻaupuga ua uma ona le atoatoa, ae, atonu e sili atu, talu ai e te le mafai le faʻaalia o le natiaina ma le puipuia o faila a le Windows. Faʻalogologo i ai: o vaega nei e lua i vaega taʻitasi o le taʻitaʻifia, o lona uiga. o le liliuina o faʻamatalaga o faila natia e le lava, e tatau foi ona e le siakiina le mea "keli puipuia system system".

E faʻafefea ona aveese le hiberfil.sys i le Windows 10, 8 ma le Windows 7 e ala i le faʻailogaina o le migao

Afai e te le faʻaogaina le faʻanatinati i totonu o Windows, e mafai ona e faʻamalo le faila hiberfil.sys e ala i le faalēaogāina, ma faasaʻoloto avanoa i luga o le masini masini.

O le auala sili ona vave e tape ai le migao i totonu o Windows e aofia ai laasaga faigofie:

  1. Taumafai le vave faʻasolosolo e avea ma pule (pe faʻafefea ona tamoe le faʻasologa o le poloaiga e avea ma pule).
  2. Ulufale i le poloaiga
    powercfg -h off
    ma lolomi Ulufale
  3. E te le iloa ni feau e uiga i le manuia o le taotoga, ae o le a leai se faʻalavelave.

A maeʻa le faʻatonuina o le poloaiga, o le hiberfil.sys o le a faʻamutaina mai le C (e le toe manaʻomia), ma o le a faʻaaogaina le mea o le Hibernation mai le Faʻamatalaga amata (Windows 7) poʻo le Susu (Windows 8 ma le Windows 10).

O se faʻaopoopoga faʻaopoopoga lea e tatau ona amanaia e tagata faʻaoga o le Windows 10 ma le 8.1: e tusa lava pe e te le o faʻaogaina le initaneti, o le hiberfil.sys faila i le faiga o le "vave start", lea e mafai ona maua auiliiliga i le tusiga Quick Start o le Windows 10. E masani lava o se eseesega tele i le vave o le a le, ae afai e te filifili e toe faʻaleleia le faʻaupuina, faʻaaoga le metotia o loʻo faamatalaina i luga ma le poloaigapowercfg -i luga.

E faʻafefea ona faʻamalo le faʻamaualuga e ala atu i le faʻalapotopotoga ma le resitala

O le auala ua taua i luga, e ui lava, i loʻu manatu, o le vave ma le sili ona faigofie, e le na o le tasi lea. O le isi filifiliga o le faʻasaʻoina lea o le faʻaupuga ma o le a aveesea ai le faila hiberfil.sys i totonu o le laulau faatonutonu.

Alu i le Faʻasalalau Pulea Windows 10, 8 poʻo le Windows 7 ma filifili le "Mana". I le faamalama tauagavale e aliali mai, filifili "Faatulagaina o le suiga i le mode moe," - - "Suiga suiga i le manava." Tatala le "moe," ona - "Tatalaina mulimuli ane." Ma seti le "leai" pe 0 (zero) minute. Faaaoga lau suiga.

Ma le auala mulimuli e aveese ai hiberfil.sys. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻamaumauga a le Windows. Ou te le iloa pe aisea e ono talafeagai ai, ae o loʻo i ai se auala faapena.

  • Alu i le ofisa resitala HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Power
  • Tulaga faatapulaa HiberFileSizePercent ma HibernateE le mafai seti i zero, ona tapunia lea o le faatonu o le resitala ma toe faʻaofi le komepiuta.

O le mea lea, afai e te le faʻaaogaina le faʻailogaina i totonu o Windows, e mafai ona e faʻamaloina ma faasao nisi avanoa i luga o lau puʻe. Masalo, ua tuʻuina atu i le aso nei voluma komi, e le o se mea e sili ona talafeagai, ae atonu o le a oʻo mai.

Faʻafefea ona faʻaitiitia le tele o le faila o le faila

O Windows e le gata e mafai ai ona e faʻamalo le faila o le hiberfil.sys, ae faʻaititia ai foi le tele o lenei faila ina ia le faasaoina ai faʻamatalaga uma, ae naʻo le talafeagai mo le faʻailogaina ma le faʻalauiloa vave. O le tele o le RAM i luga o lau komepiuta, o le sili atu le taua o le avanoa avanoa i luga o le vaeluaga o le polokalama.

Ina ia faʻaitiitia le tele o le faila o le faʻamalo, ia naʻo le faʻasolosolo o le poloaiga e avea ma pule, ulufale i le poloaiga

powercfg -h -type faʻaitiitia

ma lolomi Ulufale. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻatonuina o le poloaiga, o le a e vaʻavaʻai i le tele o le faila o le faʻailoga i le inets.

E mafai ona tuʻuina atu le faila hibernation file hiberfil.sys i se isi pulou

Leai, hiberfil.sys e le mafai ona fesiitai. O le faila o le initaneti o se tasi lea o faila faila e le mafai ona faʻafeiloaʻi i se masini e ese mai i le vaeluaina o mea. E i ai foi se mea manaia mai Microsoft e uiga i ai (i le Igilisi) e taua "File File Paradox". O le aano o le paradox, e uiga i le mafaufauga ma isi faila e le mafai ona faʻatagaina, o mea nei: pe ae faʻaaogaina le komepiuta (e aofia ai le tulaga o le sulufaʻi), e tatau ona e faitauina faila mai le disk. E manaʻomia e le avetaavale faila. Ae o le avetaavale faila i le faila o loʻo i luga o le 'ie e tatau ona faitauina.

Ina ia mafai ona maua le mea na tupu, e faʻaaogaina se avetaʻavale faapitoa e mafai ona maua ai faila faigāluega talafeagai mo le faʻatupega i le aʻa o le masini (ma naʻo totonu o lenei nofoaga) ma tuʻuina i latou i le mafaufau ma faatoa maeʻa ona faʻatonuina le avetaavale o le faila o le faila e mafai ona galue ma isi vaega. I le tulaga o le sulufaʻi, o le faila laitiiti e tasi e faʻaaogaina e uta ai mea o hiberfil.sys, lea ua uma ona utaina ai le avetaavale faila i le faila.