Corel VideoStudio Pro X10 SP1


O nisi taimi e taua tele le mataʻituina e le aunoa o le setete o faleoloa e teuina i le taimi moni. Faafetai i luga o le initaneti e uiga i le setete o le pulou, e mafai ona e aloese mai le leiloloa o le iloa e ala i le iloa e uiga i faafitauli i le lumanaʻi ao lei oʻo i luma O le HDDlife Pro e mafai ona faʻaalia le maualuga o le vevela ma le vaʻalele i luga o le vaega o le Windows, mataʻituina lona soifua mālōlōina ma logoina oe i se tulaga e ono mafai ai.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalama e siaki ai le puʻupuʻu

Tetele Faigata Tetele


A e amataina le polokalama, e mafai ona vave vaʻaia le setete o le taʻavale: o le pasene o le "soifua maloloina" ma le maualuga o faʻatinoga o loʻo faʻaalia i se ata vaaia. Ona mafai ai lea ona faaitiitia le polokalama, o le a otometi ona mataituina le faagaoioiga o masini. S.M.A.R.T. (Tausiga o le tagata lava ia ma le Lipoti Tekinolosi - tekinolosi e suʻe ai le tagata lava ia).

Amo mo le vevela ma le faʻaaogaina o masini i totonu o le fata


I totonu o le polokalame, e tele lava ituaiga faʻaaliga faʻaalia. E mafai ona e faia faʻasalalauga i totonu o le fata e pei ona e manaʻo ai: faʻaali naʻo le vevela, pe naʻo le faʻalauiloaina o le soifua maloloina, poʻo mea uma.

Faʻafitauli Faʻamatalaga

HDDlife Pro ma le HDD Health, e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i faafitauli. O filifiliga e faʻamaonia ai le ituaiga o feʻau: i totonu o le fata, i luga o soʻo se komipiuta i luga o le fesoʻotaiga poʻo e-meli.

E le gata i lea, e mafai ona e faia ni matata eseese mo eseese ituaiga o matala. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se vevela vevela, ia na o le logoina i totonu o le fata, ma i le tulaga o faafitauli i galuega, lafo atu se tusi ma taʻalo lelei.

Le setete o le soifua maloloina i luga o ata i lenei komepiuta

O le "Soo se Mea" o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻaalia foliga vaaia o lou soifua maloloina e ala i le "This Computer". Ma e mafai ona e siakiina ata ma faʻamaufaʻailoga tulaga i lou tofo i le filifilia o se tasi o ituaiga ono o mamanu.

Faamanuiaga

  • O se faʻalauteleina o faʻamaumauga - 23 ituaiga, e aofia ai le Rusia;
  • Faʻaalia uma faʻamatalaga i foliga vaaia;
  • Televave o le galue, faʻamatalaga faʻatinoga o ituaiga eseese.
  • Faʻafitauli

    • I le tulaga saoloto, e na o le 14 aso e galue ai le polokalama;
    • O nisi taimi e le saʻo le fuafuaina o le numera o le siakiina o masini;
    • Galulue naʻo faʻamaumauga e maua ai le lagolago SMART.

    HDDlife Pro o se faʻamatalaga manino o se polokalame lelei ma manino mo le mataʻituina o le tulaga o faʻamalosi malolosi. E le o utaina ai le tagata faʻaoga ma faʻaoga sese o S.M.A.R.T. parameter, ae o auiliiliga ma faamanino pe a iai ni faafitauli. E mafai foi ona faʻasalalau se mea faʻasatau i totonu o le fata i le le lava o le mafanafana i le komipiuta ma faʻafefe ai le kiliva.

    Faʻafoʻi le Trial Pro Trial

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Lisi Faigata Checker Chemise Soifua maloloina o le HDD HDD Regenerator HDD masima

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    HDDlife Pro o se polokalame lelei mo le mataʻituina o taʻavale malosi e le faʻaogaina ai le tino ma e faigofie tele ma faigofie ona faʻaaogaina.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: BinarySense, Ltd.
    Tau: $ 5
    Toa: 8 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 4.2.204