O le a le mea e fai pe afai e le o vaʻaia e le BIs le faʻamalosi USB flash drive

O tagata taʻitasi o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte e mafai ona tuʻuina atu ma le loto i ai i ni auala eseese. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le le toe faʻaaogaina o le itulau ma le mafai ona toe faʻafoʻisia mo se taimi faatapulaaina.

Faʻaaoga lē tumau o le itulau VK

Ua uma ona tatou mafaufau i le autu o le tapeina o se teugatupe i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte i se isi mea i la tatou upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le sootaga i lalo. Afai e te fiafia i metotia o le faʻaaogaina o le itulau i se tulaga faifaipea, e mafai ona e faamasaniina oe lava. O lea o le a taulai atu i le aveeseina le tumau i ni fesuiaiga se lua o le VK site.

Faitau atili: Aveesea o se VK faʻamaumauga

Metotia 1: Full Version

O le atoatoaga o le upega tafaʻilagi a le VC o le sili lea ona faigofie ona faʻaaoga ma maua ai le numera tele o avanoa. Faatasi ai ma na mea, e mafai ai ona e faʻamaonia le faʻamalo i le vaega o faʻasologa o itulau.

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma le tulimanu pito i luga i luga o soʻo se itulau, faʻalautele le lisi autu. Mai lenei lisi, filifili le aitema "Faʻatonu".
  2. E ala i le lisi autu o taʻavale, alu i le pito pito i luga luga.
  3. Saili le poloka mulimuli ma kiliki le sootaga. "Aveesea".

    I le isi laasaga, o le a talosagaina oe e faʻamautinoa le mafuaaga autu ma, pe a tatau, ia seti se siaki. "Taʻu uo" e lolomiina le feau faʻamalo i le fafagaina o isi tagata faʻaoga.

    Pe a uma ona kiliki se ki "Aveesea"O le a toe faʻafoʻi atu oe i le faamalama "Itulau ua muta".

  4. Aumai le autu o lenei tusiga, aua neʻi galo le ono mafai ona toe faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaoga le fesoʻotaʻiga talafeagai mo le silia ma le ono masina mai le aso o le aveese.

Afai e te le toe faʻafoʻisia lau faʻamatalaga i le taimi, o le avanoa i ai o le a leiloloa e faavavau. I lenei tulaga, o le a le mafai ona toe faafoiina e tusa lava pe faʻafesoʻotaʻi le pulega o le nofoaga.

Vaʻai foi: Faʻatuʻu le itulau VK

Metotia 2: Mobile Version

I le faaopoopo atu i le atoaga o le faʻasalalauga VKontakte, o tagata taʻitasi e faʻaaogaina mai soʻo se masini e iai foʻi lona suiga faʻapitoa, ua faʻaleleia mo smartphones. Afai e te manaʻo e faʻaoga le upega tafaʻilagi mai se masini feaveaʻi nai lo se komepiuta, i lenei vaega o le tusiga o le a tatou mafaufau i se auala faaopoopo o le aveeseina o le itulau le tumau.

Manatua: O le telefoni feaveaʻi i le taimi nei e le o mafai ona tuʻuina atu le gafatia o itulau.

Vaʻai foi: Aveese le itulau VK mai le telefoni

  1. I soʻo se masini komepiuta feaveaʻi, kiliki le sootaga i lalo. Ina ia faia lenei mea, faapipii i le pusa o le tuatusi ma faʻamaonia le suiga.

    m.vk.com

  2. E tutusa ma le atoatoa, lolomi faamatalaga mai lau teugatupe ma faʻaaoga le ki "Faʻatasi". E mafai foi ona e suʻeina le faatagaga mai Google poʻo le Facebook.
  3. Faʻalautele le lisi e ala i le kiliki i luga o le ata i le tulimanu pito i luga o le lau.
  4. Tusi i luga o le lisi i le poloka mulimuli ma filifili "Faʻatonu".
  5. O iinei e tatau ona e tatalaina le itulau "Teugatupe".
  6. Faʻamau i lalo mea e aofia ai ma faʻaoga le fesoʻotaʻiga "Aveesea".
  7. Mai avanoa avanoa, filifili le mafuaaga mo le tapeina o le talaaga ma, pe a manaʻomia, togi "Taʻu uo". Ina ia taofia lau tala, kiliki "Avea le itulau".

    A maeʻa lena, o le ae maua oe lava i totonu o se faamalama ma se faʻamatalaga faʻamalolo. Mo le toe faʻaaogaina o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga faʻamaonia e vave ona tuʻuina mai "Toe faʻafoʻi Lau Itulau".

    Faʻaaliga: Toe faʻaleleia le manaʻoga e manaʻomia le faʻamaoniga e ala i se faʻamatalaga faapitoa

O tuutuuga uma mo le toe faʻaleleia o le itulau i lenei mataupu e matua tutusa uma lava ma le faʻamatalaga mai le vaega muamua o le tusitusiga.

Faaiuga

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le taualumaga mo le le tumau le faʻaaogaina poʻo le toe faʻaleleia mulimuli ane o le itulau, fesili ia i latou i faʻamatalaga. Faatasi ai ma lenei matou te faʻamaeʻaina faatonuga ma moomoo ia manuia oe i le faʻatinoga o le galuega.