Faʻailogaina 2.5

Afai o le saoasaoa o le taina i luga o le komepiuta e tele mea e manaomia, ona sau lea o simulators faapitoa e laveai tagata.

Stamina o se ofo e leai se totogi. I se taimi puupuu e mafai ona fesoasoani i le faaleleia o le taina o le saoasaoa. E maua le taunuʻuga e ala i le tele o faʻatinoga faatino. O le polokalama e faigofie tele. Faʻafetai i faʻamatalaga faʻamafanafana-fale, o le tusitala e faʻapipiʻi le tagata i se gaʻo lelei. O lea la, o le a le aoga e mafai ona tatou mauaina i lenei polokalama?

Faʻasinomia tusitusiga mo le taina

Pau lava le mea e manaʻomia ona faia e le tagata faʻaoga i lenei polokalama o le faʻapipiʻi lea o tusitusiga na ia vaaia i ona luma. I totonu o faatulagaga e mafai ona e seti le ala e fetaui ma le tulaga o le tagata. E mafai ona e faʻaalia mataitusi, fuaitau, tagata uma lava. Po o le tuʻuina atu o se faila i fafo, o lona uiga o soʻo se tusitusiga. E oo lava i le polokalama ua uma ona i ai se lisi sauniuni o lesona e tatau ona faia i le taimi nei. O le le mafai, o le lesona sili ona faigofie e amata, lea e faʻaalia ai se faasologa o mataitusi e lua ma avanoa.

Faʻailoga sese

Afai i le faagasologa o le aʻoga, e talia e le tamaititi le amio sese, ona faʻasaʻoina lea o le isi seti seʻia faasaʻo le mea sese. I lenei tulaga, e le muta le aoina.

Suia le gagana polokalame

Polokalame Polokalame e mafai ai ona e suia le gagana faʻasalalau ma lesona i le Igilisi. E mafai ona e faia lenei mea e aunoa ma le tuua o le polokalama.

Fuainumera Faamauina

I le faaiuga o lesona taʻitasi, e faʻaalia se faamalama ma fuainumera, pe a mafai e le tagata faʻapitoa ona vaʻaia iuga o lana galuega. E lelei lenei i le faʻaleleia o galuega.

Faʻaopoopoina o musika

Ina ia sili atu le manaia mo le tamaititi aoga, e mafai ona e faaopoopo lau musika e fiafia i ai, lea e mafai ona e tapeina pe fetuunai le leo pe a tatau ai.

Alualu i luma

E oʻo lava i Stamina e mafai ona faʻaalia lipoti e uiga i taunuʻuga o faʻalauiloa, i luga o lesona eseese. Faatasi ai ma lenei galuega, e mafai ona e iloiloina le aoga o vasega.

I le lautele, sa ou fiafia i le polokalama Stamina. O se mea aoga sili lea mo le faʻaleleia o le saoasaoa o le saoasaoa.

Mama

  • Taoloto;
  • E faigofie lava ona faʻaaoga;
  • Leai se faasalalauga;
  • Mamanu o oloa gaosi.
  • Faʻafitauli

  • Le iloa.
  • Faʻasalaga Faʻailoga mo le leai o se totogi

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Faʻamaumauga i le Initaneti mo le aʻoaʻoina o le saini vave Kdwin Punto e sui Afterscan

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    O Stamina o se polokalame aoga mo i latou e fia aʻoaʻoina faʻataʻitaʻi vave e faʻaaoga ai le auala tauaso e sefulu.
    Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Alexey Kazantsev
    Tau: Faʻatau
    Toa: 5 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 2.5