Polokalama mo le galulue faatasi ma le ELM327 ODB2-adapter mo le Android


I le taimi nei, soʻo se tagata faʻaaoga e mafai ona faʻatau se alalaupapa, faʻafesoʻotaʻi, fetuunai ma fatuina a latou lava 'upega tafailagi. O le lē mafai, o soʻo se tasi o loʻo i ai se masini i totonu o le laina o se faʻamaoniga o le Wi-Fi o le a maua ai. Mai se vaaiga saogalemu, e le o se mea e talafeagai uma, o lea e tatau ai ona e seti pe suia le upu faʻamaonia mo le faʻaogaina o le fesoʻotaiga uʻu. Ma o le a leai se fili e mafai ona faʻaipoipoina ia tulaga o lau telefoni, e taua le suia o le faʻasinomaga ma le faʻasologa o upu e ulufale ai i lona faʻatulagaina. E faʻapefea ona faia lenei mea i luga o se taʻavale TP-Link?

Suia le palakalafa i le telefoni TP-Link

Ole telefoni fou o le TP-Link e masani ona i ai le lagolago mo le gagana Rusia. Ae i le Igilisi Peretania, o le suia o laina o le alalaupapa o le a le afaina ai faafitauli. Sei o tatou taumafai e sui le upu Wi-Fi fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma le upu code e ulufale ai i le faʻatulagaina o masini.

Filifiliga 1: Faʻaliliu le faʻamaloiloina o le Wi-Fi fesoʻotaiga

Avanoa e tagata le faatagaina i lau 'upega tafailagi e mafai ona maua ai le tele o taunuuga le lelei. O le mea lea, i le tulaga o le masalosalo laitiiti e uiga i le osofaia o le masini po o le motusia, o le a vave ona tatou suia i se mea e sili ona faigata.

  1. I luga o se komepiuta po o se mea komepiuta e fesoʻotaʻi atu i lau telefoni i soʻo se auala, uaea poʻo le leitio, tatala le masini, i le pusa o le tuatusi192.168.1.1poʻo192.168.0.1ma tulei Ulufale.
  2. O se tamai faamalama e aliali mai e faamaonia ai. O le faʻafesoʻotaʻi le faʻamaonia ma le upufaʻaiga e ulufale ai i le fetuʻutuʻuga o le laina:pule. Afai o oe poʻo se isi tagata na sui suiga o le masini, ona e ulufale lea i tulaga taua. I le tulaga o le leiloloa o le upu tulafono, e tatau ona toe faʻafoʻi uma tulaga o le uila i le fale gaosi oloa; "Toe faʻafou" mai tua o le mataupu.
  3. I le amataga o itulau o le alalaupapa i le koluma agavale tatou te maua le parakalafa tatou te manaʻomia "Lelei".
  4. I le seti faʻasalalauga e leai se mea, alu i le lisi "Saogalemu Lelei", o lona uiga, i totonu o le Wi-Fi maketi saogalemu.
  5. Afai e te leʻi setiina se faʻaupuga, ona i luga o le itulau o le saogalemu le saogalemu, muamua seti se siaki i totonu o le nofoaga faʻatoʻa. "WPA / WPA2 Personal". Ona matou o mai lea i luga ma laina "Upu" Matou te folasia se tulafono fou. Atonu e aofia ai mataitusi pito i luga ma lalo ifo, fuainumera, o le setete o le tusi resitala e amanaia. Push button "Faasaoina" ma o lenei ua i ai i lau 'upega tafailagi Wi-Fi se faʻaupuga eseʻese e tatau i tagata uma ona iloa pe a taumafai e faʻafesoʻotaʻi. I le taimi nei, o le a le mafai ona faʻaaoga e lau malo le telefoni mo le faimalaga i le Initaneti ma isi mea fiafia.

Filifiliga 2: Suia le upu faila e ulufale ai i le faatulagaga o le uila

E taua tele le suia o le le faʻaaogaina o le initaneti ma le upega tafaʻilagi i le fale gaosi oloa e ulufale ai i tulaga o le uila. O se tulaga e toetoe lava a mafai e soo se tasi ona ulu atu i le faatulagaga o masini e le taliaina.

  1. I le faʻatusatusaina ma le Faʻataga 1, ulufale i le tulaga o le fetuunaiga o le uila. I le koluma tauagavale, filifili le vaega Meafaigaluega Faigaluega.
  2. I le lisi o mea e faʻavaivai ai, e tatau ona e kiliki i le parakalafa "Upu".
  3. O le lisi tatou te manaʻomia e matala ai, tatou te ulu atu i totonu o fanua e fesoʻotaʻi ai le tuatusi tuai ma le upu faʻaulu (e faʻapipiʻi fale faitele -pule), se igoa fou fou ma se upu fou fou i le toe faia. Faasaoina suiga e ala i le kiliki i luga o le ki. "Faasaoina".
  4. E manaʻomia e le router le faʻamaoni faʻatasi ma le faʻamaumauga fou. Matou te pasia se igoa fou o le igoa, password ma tulei le faamau "Lelei".
  5. O le amata amataina o le itulau o le router. Na maeʻa maeʻa le galuega. I le taimi nei ua na o oe lava e mafai ona i ai i tulaga o le alalaupapa, lea e mautinoa ai le saogalemu ma le le faalauaiteleina o le Initaneti.

O le mea lea, e pei ona matou vaʻavaʻai faatasi, e mafai ona e vave suia le upu faʻamalo i luga o le telefoni TP-Link ma e aunoa ma se faʻafitauli. Ia faia lenei taʻaloga i lea taimi ma lea taimi ma e mafai ona e aloese mai le tele o faafitauli e te le manaʻomia.

Vaʻai foʻi: Faʻatonuina le TP-LINK TL-WR702N router