Matou te faafouina avetaavale mo le kata vitio e faʻaaoga ai DriverMax


Tatau le saoasaoa o le Windows 7, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻamaumauga faʻapitoa. O loʻo faʻaalia ai se iloiloga lautele o le faiga faʻavavega i luga o se tulaga faʻapitoa, faia o fua o le faʻaogaina o masini ma vaega o komipiuta. I le Windows 7, o lenei parameta ei ai lona taua mai le 1.0 i le 7.9. O le maualuga o le fua, o le sili atu ma sili atu le mausali o lau komepiuta o le a galue, lea e taua tele pe a faʻatino galuega mamafa ma faʻalavelave.

Iloilo le faatinoga o le polokalama

O le iloiloga lautele o lau PC o loʻo faʻaalia ai le maualalo o le faʻaogaina o meafaigaluega i le lautele, i le amanaʻiaina o gafatia o mea taʻitasi. O le auʻiliʻiliga o le saoasaoa o le gaioiga tutotonu (CPU), RAM (RAM), le malo mālū ma le faʻataʻitaʻi ata, ma le amanaʻiaina o manaʻoga o ata vali ma faʻataʻitaʻiga o le komepiuta. E mafai ona e maimoa i lenei faʻamatalaga ma le fesoasoani o fofo faʻapitoa faʻakomepiuta, faʻapea foi i tulaga masani o le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻamaumauga o Faʻatinoga o le Windows 7

Metotia 1: Winaero WEI Tool

Muamua lava, o le a tatou mafaufau i le filifiliga o le faia o se faʻatatauga e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻapitoa faʻaletolu. Sei o tatou suesue i le algorithm o taga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le polokalama Winaero WEI Tool.

Tikiake le Winaero WEI Tool

  1. A maeʻa ona e siiina le 'upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai le talosaga, faʻaaogaina pe faʻatautaia saʻo le failaina a le Winaero WEI mai le faʻamaumauga. O le aoga o lenei talosaga e le manaʻomia le faʻatulagaina o le faʻatulagaga.
  2. Ua amata le polokalame polokalame. O le Igilisi, ae i le taimi lava lea e tasi ma e toetoe lava a fetaui tonu ma le windows 7 faapena. Ina ia amata suʻesuʻega, kiliki le faʻamatalaga "Faʻamasinoga le iloiloga".
  3. O le suʻega e amataina.
  4. A maeʻa faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaalia ona iuga i totonu o le window window application a le Winaero WEI. O totoa uma e fetaui ma i latou o loʻo talanoaina i luga.
  5. Afai e te manaʻo e toe suʻeina le suʻega e maua ai le taunuʻuga moni, ona o le tele o taimi e mafai ona suia ai faʻamatalaga moni, ona kiliki lea i le faʻamatalaga "Toe faʻatonutonu le iloiloga".

Metotia 2: Faʻamaumauga o Faʻamatalaga Tauvaga a le ChrisPC Win Experience

I le faʻaaogaina o le komepiuta o le ChrisPC Win Experience Index, e mafai ona e vaʻai i le faʻatinoga o faʻatinoga o soʻo se faʻaoga o Windows.

Tusia le Igoa Faʻapitoa o le Faʻailoga a ChrisPC

Matou te faia le faigofie faʻapipiʻi ma tafe le polokalama. O le a e vaʻavaʻai i se faʻamaumauga o le faʻatinoina o polokalama e ala i vaega autu. E le pei o le aoga, lea na tuuina mai i le taimi ua tuanai, o loo i ai se avanoa e faʻaaoga ai le gagana Rusia.

Metotia 3: Faʻaaogaina o le GUI OS

O lenei, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le auala e alu ai i le vaega talafeagai o le polokalama ma mataʻituina lona gaosiga e faʻaaoga ai meafaigaluega a le OS.

  1. Faasolo i lalo "Amata". Kiliki lelei (PKM) i luga o le mea "Komipiuta". I le lisi o loʻo i ai, filifili "Meatotino".
  2. O le faamalama o meatotino o loʻo amata. I le pa poloka "Faiga" o loʻo i ai se mea "Iloiloga". O le tasi lenei e fetaui ma le faasinomaga o faʻatinoga o faʻatinoga fuafuaina e le laʻititi laʻititi o vaega taʻitasi. Mo faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le fuaina o vaega taʻitasi, kiliki i le faʻamatalaga. Faiga Faʻavae o le Faʻatinoga o le Windows.

    Afai e leʻi faia muamua le mataʻituina o gaioiga i luga o lenei komepiuta, ona faʻaalia lea o lenei faamalama "Iloiloina o le Iloiloina o Mea e le o maua", lea e tatau ona mulimuli ai.

    E i ai le isi filifiliga e alu i lenei faamalama. O loʻo faʻatinoina e "Lisi Pulea". Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".

    I le faamalama e tatala "Lisi Pulea" faʻafeagai faʻafeagai "Vaʻai" seti le tau "Ata Laiti". O lenei kiliki i luga o mea "Meafaigaluega Faʻatau ma Meafaigaluega".

  3. O se faamalama e aliali mai "Iloiloga ma faʻaleleia galuega faʻatinoina". E faʻaalia uma faʻamatalaga faʻatatau mo vaega taʻitasi o le polokalama, lea ua uma ona matou taʻua i luga.
  4. Ae i le aluga o taimi, e mafai ona suia le faasino igoa o faʻatinoga. E mafai ona fesoʻotaʻi ma le faʻafouina o le komepiuta komepiuta ma faʻamalosia pe le mafai ona faʻamalosia nisi auaunaga e ala i le faʻaogaina o le polokalame o le polokalama. I le pito i lalo o le faamalama e faʻafeagai ma le mea "Toe Faʻafouina Muamua" Le aso ma le taimi na faʻataʻitaʻiina ai le siaki mulimuli. Ina ia mafai ona faafou le faʻamatalaga lata mai, kiliki i le faʻamatalaga "Toe faia iloiloga".

    Afai e leʻi faia muamua le siaki muamua, ona kiliki lea o le ki "Tatau se komepiuta".

  5. E tamoe le mea e fai ai auiliiliga. O le faʻatulagaga mo le faʻatulagaina o le faasologa o faʻatinoga masani e masani ona tele ni nai minute. I le taimi o lana faʻatagaga e ono mafai ai ona faʻaalu sina taimi le tumau. Ae aua e te popole, e tusa lava pe maeʻa le siaki, o le a faʻafuaseʻi ona liliuina. Lafoaʻiga e fesoʻotaʻi ma le faʻamaoniga o vaega faʻapipiʻi o le tino. A o faagasolo lenei faagasologa, taumafai e aua nei faia ni gaioiga faʻaopoopo i luga o le PC ina ia faʻamaualuga le auiliiliga e mafai.
  6. A maea le faʻamalosiga, o le a faʻafouina le faʻamaumauga o faʻamaumauga. E mafai ona ogatusa ma tulaga faatauaina o le iloiloga talu ai, ma atonu e eseese.

Metotia 4: Faia le faʻagasologa e ala i le "Poloaiga Poloaiga"

E mafai foʻi ona e faʻatinoina se faʻatinoga o faʻatinoga mo se faiga e ala i "Poloaiga Poloaiga".

  1. Kiliki "Amata". Alu i "Polokalama uma".
  2. Ulufale i le faila "Tulaga Faataatia".
  3. Suʻe le igoa i totonu "Poloaiga Poloaiga" ma kiliki i luga PKM. I le lisi, filifili "Faʻamasino e avea ma pule". Faʻamaumauga "Laina o poloaiga" faatasi ai ma aia tatau a le pule o se mea e manaʻomia muamua mo le faʻataunuʻuina saʻo o le suʻega.
  4. I le avea ai ma sui o le pule, ua faʻalauiloa le atinaʻe. "Laina o poloaiga". Ulufale atu le poloaiga lenei:

    Winsat formal officially clean

    Kiliki Ulufale.

  5. O le suʻega e amata, ao faagasolo, e pei lava o taimi e suʻeina ai e ala i se faʻamatalaga kalafi, e mafai ona alu le lau.
  6. A maeʻa le suʻega i totonu "Laina o poloaiga" O le taimi faʻatino o le faʻatinoga o loʻo faʻaalia.
  7. Ae i totonu o le faamalama "Laina o poloaiga" O le ae le maua fua faʻatatau o faʻatinoga na ma vaʻavaʻai i ai i le ata faʻataʻitaʻi. Ina ia mafai ona e vaai i nei faailo o le ae manaʻomia le toe tatalaina o le faamalama. "Iloiloga ma faʻaleleia galuega faʻatinoina". E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe a uma ona faia le taotoga i "Laina o poloaiga" O faʻamaumauga i lenei faamalama ua faʻafouina.

    Ae e mafai ona e vaʻai i le taunuʻuga e aunoa ma le faʻaaogaina o le ata faʻatautaia. O le mea moni, o faʻamaumauga o suʻega o loʻo faamaumauina i se faila eseese. O le mea lea, a maeʻa le suʻega i "Laina o poloaiga" manaʻomia e suʻe lenei faila ma matamata i ona anotusi. O lenei faila o loʻo i totonu o le pusa i le tuatusi lea:

    C: Windows Performance WinSAT DataStore

    Ulufale lenei tuatusi i le pusa o le tuatusi "Saili"ona kiliki ai lea o le ki i le foliga o se aū i le itu taumatau po o le lolomi Ulufale.

  8. O le a alu i le faila e manaʻomia. O iinei e tatau ona e maua ai le faila i le faʻalautele XML, o lona igoa e fatuina e tusa ai ma le mamanu o loʻo i lalo: muamua le aso, ona oʻo mai lea o le taimi o le augatupulaga, ona sosoo ai lea ma le faaupuga "FormalAssessment (Naʻoʻo Nei) .UʻU". Atonu e tele faila faapena, talu ai o suʻega e mafai ona sili atu i le tasi. O lea ia vaavaai mo le taimi lata mai i le taimi. Ina ia faafaigofie le sailiga, kiliki i le igoa o le igoa. Faʻasologaina Aso i le fausiaina o faila uma mai le mea sili ona fou i le matua. I le mauaina o le mea o loʻo manaʻomia, faʻa-lua-kiliki i le ki o le kusi i le itu taumatau.
  9. O mea o loʻo filifilia i le faila filifilia o le a tatalaina i le polokalama le manuia i luga o lenei komepiuta e tatala ai le XML format. E foliga mai, o le a avea ma ituaiga o mea e teu ai, ae atonu o se tusitala o tala. A uma ona tatala le mea, ia vaʻai mo le poloka. "WinSPR". E tatau ona tu i le pito i luga o le itulau. O loʻo i totonu o lenei poloka le faʻamaumauga o faʻamatalaga faʻatino.

    O lenei sei tatou vaʻaia po o le fea o faʻamatalaga o tali na tuʻuina mai e tali:

    • SystemScore - iloiloga amata;
    • CpuScore - PPU;
    • DiskScore - Winchester;
    • MemoryScore - RAM;
    • GraphicsScore - ata lautele;
    • GamingScore - ata taʻaloga.

    I le faʻaopoopoga, e mafai ona e vave iloa nisi faʻataʻitaʻiga o iloiloga e le o faʻaalia mai i le ata faʻataʻitaʻi:

    • CPUSubAggScore - faʻaopoopoga faʻasologa o le faagasologa o masini;
    • VitioEncodeScore - faʻatulagaina o ata vitio;
    • Dx9SubScore - parakalafa Dx9;
    • Dx10SubScore - Parakalafa Dx10.

O le mea lea, o lenei metotia, e ui ina itiiti le faigofie nai lo le maua o se fuataga e ala i se faʻataʻitaʻiga kalafi, e sili atu le faʻamaonia. E le gata i lea, o iinei e mafai ona e vaʻavaʻai ai e le gata i le faʻatinoga o faʻatinoga faʻasino, ae o faʻamaoniga manino o nisi vaega i vaega eseese o fuataga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a suʻeina se masini komepiuta, o le saoasaoa i le MB / s.

I le faʻaopoopoga, o faʻamaoniga manino e mafai ona matauina tonu i taimi o suʻega "Laina o poloaiga".

Lesona: Faʻafefea ona mafai ai le "Poloaiga Lisi" i le Windows 7

O le mea uma lava, e mafai ona e iloiloina le faatinoga i le Windows 7, faatasi ai ma le fesoasoani a fofo o isi polokalama, ma faatasi ai ma le fesoasoani a le OS function-in-house. O le mea sili e le o le faʻagaloina o le aofaʻiga atoa e maua mai i le tau maualalo o le vaega.