Filifilia o le paʻu vevela mo le faʻaogaina o le kata vitio

Movavi Video Editor o se meafaigaluega mamana lea e mafai e soo se tasi ona fatuina a latou lava vitio, ata vitio po o le vitio. E le manaʻomia ai tomai faapitoa ma le poto. Lava e faitau lenei tusiga. I totonu, o le a matou taʻuina atu pe faʻapefea ona faʻaaogaina lenei polokalama.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le Movavi Video Editor

Movavi Video Editor Faʻatonu

O se mea iloga o le polokalame e fesiligia, pe a faʻatusatusa i le Adobe After Effects poʻo le Sony Vegas Pro, e faigofie ona faʻaaogaina. E ui lava i lea, o Movavi Video Editor ei ai se lisi matagofie o foliga, o loʻo talanoaina i lalo. Faamolemole ia maitauina o lenei tusiga o loʻo talanoaina ai le lomiga saoloto o le polokalama. O lona gaioiga e fai si faʻamapulaʻa pe a faʻatusatusa i le faʻatulagaga atoatoa.

O le taimi nei o le polokalame faʻamatalaina - «12.5.1» (Setema 2017). E le gata i lea, o le faʻamalamalamaina o galuega e mafai ona suia pe siitia atu i isi vaega. O i matou, o le a taumafai e faʻafouina lenei tusi lesona, ina ia faʻamaonia faamatalaga uma e faʻamatalaina. Ia tatou amata loa ona galulue saʻo ma le Movavi Video Editor.

Faʻaopoopo faila mo le gaosiga

E pei o soʻo se faatonu, i la matou faʻamatalaga e tele foi auala e tatala ai le faila e te manaʻomia mo le toe gaosia. O le mea lenei, o lona uiga, o le galuega i le Movavi Video Editor e amata.

  1. Faʻamoemoe le polokalama. E masani lava, e tatau ona e faʻapipiʻi muamua i lau komepiuta.
  2. E le mafai, o le vaega o loʻo manaʻomia o le a tatalaina. "Faaulufaleina mai". Afai mo soʻo se mafuaʻaga na e tatalaina ai se isi laupepa faʻafuaseʻi, ona toe foʻi lea i le vaega ua faʻamaonia. Ina ia faia lenei mea, kiliki tasi i le itu taumatau o le kuki i luga o le nofoaga ua faailogaina i lalo. O loʻo i le itu tauagavale o le faamalama autu.
  3. I totonu o lenei vaega, o le ae iloa ai nisi faʻaopoopoga faaopoopo:

    Faʻaopoopo faila - O lenei filifiliga o le a faʻatagaina ai oe e faʻaopoopo musika, ata vitio poʻo le ata i le vāega o galuega a le polokalama.

    A uma ona e kiliki i le nofoaga maoti, o le a tatalaina se faamalama o le faila faila. Saili faʻamatalaga talafeagai i luga o le komepiuta, filifili i se komi-komi e tasi, ona kiliki lea "Tatala" i le pito i lalo o le faamalama.

    Faʻaopoopo le pusa - O lenei foliga e talitutusa ma le muamua. E faʻatagaina oe e faʻaopopo mo nisi gaioiga e le tasi le faila, ae o le taimi lava lea o se faila lea e tele faila faila.

    Kiliki i luga o le faʻamatalaga ua faʻamaonia, e pei o le palakalafa muamua, o le a faʻaalia le faamalama o le faletupe. Filifili le tasi i luga o le komipiuta, filifili, ona kiliki lea "Filifili le Faila".

    Vitio pueina - O lenei mea o le a mafai ai ona e tusia i luga o lau webcam ma vave faʻaopoopo i le polokalame mo suiga. O le lava lava faʻamatalaga o le a faʻaolaina pe'ā uma ona e puʻeina i lau komepiuta.

    A e kiliki i le kī faʻamau, o le a faʻaalia se faamalama ma se muaʻi ata o le ata ma ona faatulagaga. O oe e mafai ona e faʻamaonia le iugafono, fua faʻatulaga, masini pueina, ma suia le nofoaga mo le pueina o le lumanai ma lona igoa. Afai o loʻo faʻatulagaina oe i tulaga uma, ona faʻasalaga lea "Amata amata" poʻo se faʻamaonia i le ituaiga o se mea pueata ina ia mafai ai ona fai se ata. A maeʻa ona pueina, o le faila e maua ai o le a otometi lava ona faaopoopo i le taimi faʻatulagaina (o le vāega o galuega).

    Mataina o mata - Faatasi ai ma lenei uiga e mafai ona e pueina saʻo se vitio mai le lau o lau komepiuta.

    E moni, o le a manaʻomia ai se faʻamatalaga faapitoa Movavi Video Suite. E tufatufaina atu o se oloa e ese mai ai. E ala i le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga, o le a e vaʻaia se faamalama o le a ofoina atu ai oe e faʻatau ai le atoaga o le polokalama pe taumafai se mea le tumau.

    Matou te fia iloa e mafai ona e faʻaaogaina e le na o Movavi Video Suite e pueina faʻamatalaga mai le lau. O loʻo i ai le tele o isi masini komepiuta e faia ai foi le galuega.

  4. Faitau atili: Polokalama mo le puʻeina o vitio mai le komepiuta komepiuta

  5. I le lava tab "Faaulufaleina mai" o loʻo i ai isi vaega faaopoopo. Ua faia i latou ina ia mafai ai ona e faʻalagolago i lau foafoaga ma faʻalapotopotoga eseese, faʻaofi, leo poʻo musika.
  6. Ina ia mafai ona suia se isi elemene, e tatau lava ona e filifilia, ona uu lea i lalo le faamaumatau agavale ma toso le faila filifilia i le faasologa.

O lea ua e iloa le auala e tatala ai le faila faila mo nisi suiga i le Movavi Video Editor. Ona mafai loa lea ona e tuusaʻo saʻo i le faʻataʻitaʻia.

Fusi

I totonu o lenei vaega e mafai ona e mauaina uma uma filiga e mafai ona faʻaaoga i le fatuina o se vitio po o se ata faʻataʻitaʻi. Faʻaaogaina i totonu o le polokalama faʻamatalaina e matua faigofie lava. I le faʻatinoga, o au taga o le a pei o lenei:

  1. A maeʻa ona e faʻaopoopoina le punaoa mo le gaioiga i le 'upega tafailagi, alu i le vaega "Filu". O le taʻaloga manaʻomia o le lona lua mai le pito i luga i le lisi faʻatulagaina. O loʻo i le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama.
  2. O sina mea itiiti i le taumatau o le a faʻaalia se lisi o vaevaega, ma o le isi itu o le a faʻaalia ai ata o le filiga oi latou lava faʻamaʻi. E mafai ona e filifilia le faʻailoga "Uma" e faʻaalia uma avanoa avanoa, poʻo le fesuiaiga o vaega ua fuafuaina.
  3. Afai o loʻo e fuafua e faʻaaoga nisi o filiga i luga o se faʻaauau pea i le lumanaʻi, ona sili atu lea ona atamai le faʻaopoopoina i le vaega. "Fiafia". Ina ia faia lenei mea, ia sii le pousisi o le gutu i le atatusi o le mea e manaʻomia, ona kiliki lea o le ata i foliga o se faailoga i le pito i luga tauagavale o le ata. O aafiaga filifilia uma o le a lisiina i le vaega faʻatasi ma le igoa e tasi.
  4. Ina ia mafai ona faʻaaoga le faamama e te fiafia iai i le kiliva, e tatau lava ona e tosoina i le fasi pepa pese manaomia. E mafai ona e faia lenei mea i le naʻo le uuina o le kuluma o le komi.
  5. Afai e te manaʻo e faʻaaoga le aʻafiaga e le o se tasi vaega, ae i au ata vitio uma o loʻo i luga o le taimi, ona kiliki lava lea i le fuʻa ma le kuki saʻo, ona filifili lea o le laina i le lisi o talaʻaga. "Faaopoopo i fasipepa uma".
  6. Ina ia mafai ona aveese le faamama mai le faamaumauga, e tatau lava ona e kiliki i luga o le ata i foliga o se faailoga. O loʻo tu i le tulimanu pito i luga o le kiliva i luga o le potu faigaluega.
  7. I le faamalama e aliali mai, filifili le faamama e te manaʻo e aveese. A maea lenei mea, ia lolomi "Aveesea" i lalo.

O faʻamatalaga uma e tatau ona e iloa e uiga ile filiga. Ae paga lea, e le mafai ona setiina i le tele o tulaga tulaga faamama. O le mea e lelei ai, naʻo le faʻatinoga o le polokalama e le gata i lenei. Agai i luga.

Aafiaga tau soloaiga

I le tele lava o tulaga, o fatuga e faia mai i ituaiga eseese. Ina ia faʻamalamalama le suiga mai le tasi vaega o le vitio i le isi, ma o lenei galuega na faia. O le galulue faatasi ma suiga e foliga tutusa lava ma filiga, ae o loʻo i ai ni eseesega ma uiga e tatau ona e iloa.

  1. I le lisi faasolosolo, alu i le lisi, lea e taʻua - "Suiga". Manaomia le icon - le tolu i luga.
  2. O se lisi o faʻasalalau ma ata tusi ma suiga o le a faʻaalia i le itu taumatau, e pei o le mataupu i faʻamau. Filifili le vaega ole manaʻo ole manaʻoga, ona maua ai lea i luga o le faʻaaogaina le suiga talafeagai.
  3. E pei o filiga, o suiga e mafai ona sili ona fiafia. O lenei mea o le a otometi lava le faaopoopoina o mea e manaʻomia i le vaega talafeagai.
  4. O suiga e faaopoopo atu i ata poo vitio i le na o le tosoina ma le paʻu. O lenei faagasologa e talitutusa lava ma le faʻaaogaina o filiga.
  5. Soʻo se faʻaopoopoga faʻaopoopoga e mafai ona aveesea pe suia ia mea totino. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le vaega na matou makaina i luga o le ata o loʻo i lalo ma le kī saʻo o le kusi.
  6. I le lisi autu o loʻo i ai, e mafai ona e faʻamalo na o le fesuiaiga ua filifilia, o suiga uma i fasi fuainumera uma, pe sui suiga o le suiga ua filifilia.
  7. Afai e te tatalaina ia le suiga o meatotino, o le a e vaʻai i le ata o loʻo i lalo.
  8. I le suia o tulaga faatauaina ile parakalafa "Umi" E mafai ona suia le taimi ole suiga. I le lē mafai, o aʻafiaga uma e foliga mai 2 sekone ao leʻi oʻo i le faaiuga o le vitio poʻo le ata. E le gata i lea, e mafai ona vave faʻamaonia le taimi o le suiga mo elemene uma o lau kilia.

I lenei galuega ma suiga na oʻo mai i le iʻuga. Agai i luga.

Faʻasolo le mea

I le Movavi Video Editor, o lenei galuega e taua "Suafa". E mafai ai e oe ona faaopoopo ni tusitusiga eseese i luga o le kilipa po o le va o taʻavale. Ma e mafai ona e faʻaopopoina e le na o ni mataitusi, ae faʻaaoga foi faʻavae eseese, foliga vaaia, ma isi. Seʻio tatou tilotilo i lenei taimi i nisi auiliiliga.

  1. Muamua, tatala le laupepa "Suafa".
  2. I le itu taumatau o le a e vaʻavaʻai i le vaega ua leva ona masani ai ma le palakalafa ma se faamalama faaopoopo faatasi ma a latou mea. E pei o aafiaga muamua, e mafai ona faaopoopo faʻaupu i mea e fiafia i ai.
  3. O loʻo faʻaalia le faʻamatalaga i luga o le faʻailoga o le galuega e ala i le toso ma lafo i lalo le mea ua filifilia. Ae ui i lea, e ese mai i le filiga ma suiga, o le tusitusiga e sili atu i luga o le kilipa, pe a uma pe luga foi. Afai e te manaʻomia le faʻaofiina o faʻaupuga ao lei oʻo i le pe a uma le vitio, ona e manaʻomia lea e tuʻuina atu i latou i le laina o loʻo i ai le faila faila.
  4. Ma afai e te manaʻo ia iloa le tusiga i le pito i luga o le ata poʻo le vitio, ona e tosoina lea o vaevaega i se isi vaega i luga o le taimi, faailogaina i se mataitusi lapopoa "T".
  5. Afai e te manaʻomia le vaʻaia o le tusiga i se isi nofoaga pe e te manaʻo e suia le taimi o le faʻaaliga, ia na o le kiliki i luga i le faʻamau i le itu taumatau o le kuki, ona e uu lea, toso faʻamalosi i le vaega o loʻo manaʻomia. E le gata i lea, e mafai ona e faʻatupulaʻia pe faʻaitiitia le taimi o loʻo i luga o le lau. Mo le faia o lenei mea, faʻafefe le kiore i luga o le tasi pito o le fanua ma le tusitusiga, ona taofi lea i lalo Pepa ma faʻagasolo le pito i le agavale (e faʻalaʻei luga) pe i le itu taumatau (e faʻafeiloaʻi ai).
  6. Afai e te kiliki i luga o taui na filifilia i le kiliki i le 'aumatau, o le a faʻaalia le lisi o mea. I totonu, tatou te fia tosina atu lou mafaufau i manatu nei:

    Faʻapolo le kilia - O lenei filifiliga o le a faʻalelei ai le faʻaalia o le mea ua filifilia. O le a le aveesea, ae o le a le toe faʻaalia i luga o le pupuni ao toe foʻi.

    Faaali le ata - O le galuega feteenai lea e mafai ai e oe ona toe faʻafouina le faʻaalia o le mea na filifilia.

    Oti le kilia - Faatasi ai ma lenei mea faigaluega e mafai ona e vaevaeina ia aitalafu i ni vaega se lua. I lenei tulaga, o mea uma lava ma le tusitusiga lava ia o le a tutusa lava.

    E sui - Ae o lenei parakalafa o le a faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi lelei ia vaega. E mafai ona e suia mea uma, mai le saoasaoa o foliga vaaia o le lanu, fonuka ma isi mea.

  7. I le kiliki i le laina mulimuli i le lisi autu, e tatau ona e gauai atu i le vaega o le faaaliga muamua o le iuga i le faamalama o le polokalama. O le mea lea o le a faʻaalia uma ai faʻamatalaga o faʻamatalaga.
  8. I le parakalafa muamua, e mafai ona e suia le umi o le faʻaaliga o le igoa ma le saoasaoa lea e aliali mai ai aʻafiaga. E mafai foi ona e suia le tusiga, lona tele ma le tulaga. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e suia le tele ma le tulaga o le faʻavaa (pe a iai) faʻatasi ai ma faʻaopoopoga mea uma. Ina ia faia lenei mea, ia na o le kiliki tasi i le itu tauagavale o le kuki i luga o le upu poo le faavaa, ona toso ese lea o le pito (ia suia le lapopoa) po o le ogatotonu o le elemene (ia aveese).
  9. Afai e te kiliki i le tusiga lava ia, o le a faʻapipiʻi le lisi o lisi. Ina ia maua lenei lisi, kiliki le ata i foliga o se tusi. "T" naʻo luga lava o le vaʻalele.
  10. O lenei lisi o le a faʻatagaina ai oe e suia le faʻailoga o le tusitusiga, lona telē, faʻatulagaina ma faʻaoga nisi avanoa.
  11. E mafai foi ona faasaʻo le lanu ma le taʻavale. Ma e le gata i le tusiga, ae faapena foi i le faavaa o ulutala. Ina ia faia lenei mea, filifili le mea e manaʻomia ma alu i le lisi e tatau ai. E valaʻau i le faʻapipiʻiina o le meataitasi i le ata o se pulumu.

O mea taua ia e tatau ona e iloa e uiga i le taimi e te galue ai faʻatasi ai ma faʻamatalaga. O le a matou faʻamatalaina isi galuega i lalo.

Faaaogaina o fuainumera

O lenei faʻatulagaga o le a mafai ai ona e faailogaina soʻo se elemene o le vitio poʻo le ata. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o laʻau, e mafai ona e taulai atu i le vaega e manaʻomia, pe na o le tosina i ai. Galulue faʻatasi ma foliga e faapenei:

  1. Alu i le vaega ua taua "Ata". O lona faʻaupuga pei o lenei.
  2. O se taunuuga, o le a aliali mai se lisi o vaevaega ma o latou anotusi. Matou te taʻua lenei mea i le faʻamatalaga o galuega tauave muamua. E le gata i lea, e mafai foi ona faaopoopo ni foliga i le vaega. "Fiafia".
  3. E pei o elemene muamua, o fuainumera o loʻo faʻapipiʻiina e ala i le faapipiiina o le kulimi taumatau o le kuki ma tosoina i le vaega o loʻo manaʻomia o le 'upega tafailagi. O faʻatusa ua faʻapipiʻiina i le auala lava e tasi e pei o le tusitusiga - pe i se isi itu (faʻaalia i luga o le kilipa), poʻo le amataga / faaiuga o lena mea.
  4. Faʻamatalaga e pei o le suia o le taimi faʻaalia, o le tulaga o le elemene ma lona faʻataʻitaʻiga e tutusa lelei lava pe a fai e galue ma le tusiga.

Fuataga ma le panorama

Afai e te manaʻo e faʻalautele pe faʻanofo le ataata ao taʻalo i le 'aufaasālalau, ona fai lea o lenei galuega mo oe. Aemaise lava ona e matua faigofie lava ona faʻaaoga.

  1. Tatala le lisi i galuega tutusa. Faamolemole ia matau o le vaega e manao i ai e mafai ona i ai i luga o le laupapa laugatasi poo natia i le lisi faaopoopo.

    E faʻatatau i le tele o le faamalama o le polokalama na e filifilia.

  2. Ma le isi, filifili le vaega o le kilipa lea e te manaʻo e faʻaaogaina ai aafiaga o le latalata, aveeseina poʻo le ata. O le lisi o mea uma e tolu o le a faʻaalia i luga.
  3. Faamolemole ia maitauina i le faʻataʻitaʻiga o le Movavi Video Editor e mafai ona e faʻaaogaina le faʻatonuina o le galuega. O isi vaega o totoe o loʻo maua i le atoatoaga o le faʻamatalaga, ae latou te galulue i le mataupu lava e tasi "Silasila".

  4. I lalo o le parakalafa "Silasila" o le ae mauaina se faamau "Faaopoopo". Kiliki i luga.
  5. I le faamalama o le faʻamatalaga, o le a e vaʻai i se vaega faʻasalalau e aliali mai. Faʻamuli i le vaega o le vitio po o le ata e te manaʻo e faʻateleina. Afai e tatau ai, e mafai ona e toe faʻaaogaina le eria lava ia pe faʻafeiloaʻi foi. E faia lenei mea e ala i le faʻailogaina o le banal.
  6. I le setiina o lenei vaega, ia na o le kiliki i le itu taumatau o le kuki i soo se mea - o le a faʻaputuina ia tulaga. I luga o le laititi, o le ae vaaia ai se uʻa e aliali mai, lea e taulaʻi i le taumatau (i le tulaga o le latalata).
  7. Afai e te lue le kiona i luga o le ogatotonu o lenei aū, o le a foliga mai se ata o le lima ae le o le faʻatusa o le kusi. I le uuina o le faamaumatau agavale, e mafai ona e toso le aū i le itu tauagavale po o le taumatau, ma suia ai le taimi mo le faʻaaogaina o le aʻafia. Ma afai e te tosoina i se tasi pito o le a, e mafai ona e suia le taimi atoa e faʻalautele ai.
  8. Ina ia tape le aafiaga aoga, ia toe foʻi i le vaega. "Zoom ma Panorama", ona kiliki lea o le faailoga ua faailogaina i luga o le ata i lalo.

O le mea moni, o mea uma lava o lenei faiga.

Faʻasalaga ma le faʻasalaga

Faatasi ai ma lenei meafaigaluega e faigofie ona e tapunia se vaega e le tatau ai o le vitio pe tuu se masini i luga. O le faagasologa o le faʻaaogaina o lenei faamama e pei ona taʻua i lalo:

  1. Alu i le vaega "Faʻasalaga ma le faʻamaonia". O le faamau o lenei ata e mafai ona i ai i luga o le faasologa i luga o le laina po o le natia foi i lalo o le vaega laititi.
  2. Le isi, filifili se vaega o le kilipa lea e te manaʻo e tuʻu le masini. I luga o le pito i luga o le faamalama o le polokalama o le a aliali mai ni filifiliga mo le masani. E mafai ona e suia le tele o pixels, o latou foliga ma isi.
  3. O le iuga o le a faʻaalia i le faamalama o le maimoa, lea o loʻo i le itu taumatau. E mafai foi ona e faaopoopo pe aveese masini faaopoopo. Ina ia faia lenei mea, ia na o le kiliki lava i le ala tutusa. Afai e tatau ai, e mafai ona e suia le tulaga o masikulu ia i latou lava ma o latou lapopoa. E maua lenei mea e ala i le tosoina o se mea (e alu) poʻo se tasi o ona tuaoi (ia toe faʻaaogaina).
  4. O le aveesea o le aʻafiaga o le faʻasalaga e matua faigofie lava. I totonu o le nofoaga e pueina ai, o le a e vaʻavaʻai ai i se mea faʻapitoa. Kiliki i luga. I le lisi e amataina, filifili le mea e manaʻomia ma kiliki i lalo. "Aveesea".

I nisi faʻamatalaga auiliili, e mafai ona e taulimaina uma faʻaaliga e ala i le taumafai i mea uma e te faia. Ia, o le a faaauau pea. O le pito i luga o mea mulimuli ia e lua.

Faʻamālōlōina o vitio

Afai o le telefoni feaveaʻi i le taimi o le taʻavale, e mafai ona e faʻagasolo malie lenei faʻamatalaga ma le fesoasoani a le meafaigaluega ua taʻua i luga. O le a sili atu le maualuga o le faʻamautuina o ata.

  1. Tatala le vaega "Malosi". O le ata o lenei vaega o loʻo mulimuli mai.
  2. E sili atu le maualuga o le a na o le pau lea o le meataitasi e tutusa lona igoa. Kiliki i luga.
  3. O le a tatalaina se faamalama fou i le meafaigaluega. O iinei e mafai ona e faʻamalamalamaina le lamolemole o le faʻamautinoaga, lona saʻo, alaga ma isi. I le faʻatulaga saʻo o laina, ia lolomi "Faʻaleleia".
  4. O le taimi e faʻatino ai e faʻalagolago i le umi o le vitio. O le faʻaosoosoina o le vasega o le a faʻaalia o se pasene i se isi faamalama.
  5. A maeʻa le gaioiga, o le a faʻaumatia le faamalama o le alualu i luma, ma e tatau lava ona e taomi le faamau "Faaaoga" i le faamalama ma le faatulagaga.
  6. O le malosi o le faʻamalosia e aveeseina i le auala e pei o le tele o isi - kiliki i luga o le ata o le ata i le pito i luga tauagavale o le atigipusa. A maeʻa, i le lisi e aliali, filifili le mea e manaʻomia ma kiliki "Aveesea".

O le faiga lenei o le faʻamautuina. Ua tuua i matou i le meafaigaluega mulimuli matou te fia taʻuina atu ia te oe.

Chroma Key

O lenei gaioiga o le a aoga tele ia i latou e taina ata vitio i se tulaga faapitoa, le mea e taʻua o le chromake. O le aano o le meafaigaluega o le aveesea lea o se lanu faapitoa mai le kilipa, lea e masani lava o le talaaga. O le mea lea, na o mea autu lava e tumau i luga o le lau, ma o le tuatusi lava ia e mafai ona suia i se isi ata poʻo se vitio.

  1. Tatala le faʻailoga i se lisi faʻamau. Ua taua - "Chroma Key".
  2. O se lisi o faʻamaumauga mo lenei mea faigaluega o le a faʻaalia i le mea saʻo. Muamua, filifili le lanu e te manaʻo e aveese mai le vitio. Ina ia faia lenei mea, kiliki muamua i luga o le vaega o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, ona kiliki lea i le vitio i le lanu o le a faʻaumatia.
  3. Mo nisi faʻamatalaga auiliili, e mafai ona faʻaititia pe faateleina ia mea e pei ole leo, pito, opacity ma le faapalepale. Ползунки с данными опциями вы найдете в самом окне с настройками.
  4. Если все параметры выставлены, то жмем "Faaaoga".

O se taunuuga, e te mauaina se vitio e aunoa ma se talaaga poʻo se lanu eseese.

Motugaafa: Afai e te faʻaaoga se talaaga o le a aveesea i le faatonu i le lumanaʻi, ona mautinoa lea e le tutusa le lanu o ou mata ma lanu o ou lavalava. A leai, o le a avea oe ma nofoaga uliuli e le tatau ona i ai.

Meafaigaluega faaopoopo

I le Movavi Video Editor o loʻo i ai foi se laulau e tuʻu ai meafaiva laiti. O le taulaiga faapitoa ia i latou, o le a tatou le taulai atu, ae o le iloa e uiga i le i ai o ia mea e manaʻomia pea. O le vaega lava ia e pei o lenei.

Sei o tatou tilotilo vave atu i vaega taitasi, amata mai le agavale i le taumatau. E mafai ona maua igoa uma o le kulupu i le faapipii lea o le kio i latou.

Faaleaoga - O lenei filifiliga e tuʻuina i foliga o se aū, liliu i le agavale. E mafai ai e oe ona toe faia le mea mulimuli ma toe foʻi atu i le iuga. E matua faigofie lava pe afai na e faia se mea sese pe faʻamalo nisi o elemene.

Toe faia - Ma se ufanafana, ae liliu loa i le itu taumatau. E mafai ai e oe ona toe faia le taotoga mulimuli faatasi ai ma taunuuga uma.

Aveese - Le ki i le foliga o se urn. E tutusa lelei ma le Faauu le ki i luga o le komepiuta. E mafai ai e oe ona solo le mea ua filifilia poʻo le aitema.

E tipi - O lenei filifiliga e faʻaaogaina e ala i le kiliki i le kilipa. Filifili le kilipa matou te mananao e faʻasoa. I lenei tulaga, o le a vavaeeseina le mea o iai le taimi o iai le taimi. O lenei meafaigaluega e aoga ia te oe pe afai e te manao e teu se vitio pe faaofi se fesuiaiga i le va o vaega.

Faʻaliliu - Afai o lau 'auʻaunaga o loʻo fanaina i le setete o le setete, o le a mafai e lenei ki ona faʻalelei. O taimi uma e te kiliki ai i luga o le atigipusa, o le vitio o le a suia 90 tikeri. O le mea lea, e le gata ina mafai ona faʻaogaina le ata, ae faʻamaeʻa atoa.

Toto - O lenei uiga o le a faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi le tele mai lau kilia. Faʻaaoga foi pe a taulai atu i se vaega faapitoa. I le kilikiina o le mea, e mafai ona e setiina le tulaga o le suiga o le eria ma lona tele. Ona e tatau lea ona kiliki "Faaaoga".

Faʻavasega lanu - Faatasi ai ma lenei tulaga e foliga mai e masani tagata uma. E mafai ai e oe ona fetuunai paleni paʻepaʻe, faʻatusatusaga, saturation ma isi nuances.

Suʻega tau fesuiaiga - O lenei galuega e faʻatagaina ai oe e faʻaopoopo se tasi poʻo le isi suiga i vaega uma o se kiliva i le kiliki e tasi. E mafai ona e seti mo suiga uma i se taimi eseese, ma tutusa.

Faamau leo - Faatasi ai ma lenei mea faigaluega e mafai ona e faʻaopopoina lou lava leo e tuusaʻo saʻo i le polokalama lava ia mo le faʻaaogaina i le lumanai. Naʻo le kiliki i luga o le ata i foliga o se masini faaleotele leo, faatulaga seti ma amata le faagasologa e ala i le kilikiina o le ki "Amata le pueina". O le iʻuga, o le a faʻapipiʻi vave le taunuʻuga i le taimi faatulagaina.

Vaega o le apalai - O le faamau o lenei meafaigaluega ua tuʻuina mai i le tulaga o se mea e faʻaaoga. E ala i le kiliki i luga, o le a e vaʻaia se lisi o na mea e pei o le saoasaoa o le taʻavale, taimi o foliga mai ma le sola ese, toe foʻi i tua ma isi. O nei vaega uma e aafia ai le faʻaalia o le vaega vaaia o le vitio.

Mea faʻaaogā - O lenei filifiliga e matuā tutusa ma le muamua, ae faʻatasi ai ma se faamamafa i luga o le lipine o lau vitio.

Faʻasaoina iuga

I le faaiuga, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le auala e teu lelei ai le ata e maua ai le ata po o le ata vitio. A o lei amataina le teuina, e tatau ona e setiina ia mea talafeagai talafeagai.

  1. Kiliki i le foliga o se penitala i le pito i lalo o le faamalama o le polokalama.
  2. I le faamalama e aliali mai, e mafai ona e faʻamalamalamaina le iugafono vitio, faʻatulagaga o fuataga ma faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma ala leo. I le seti uma o faatulagaga, kiliki "Lelei". Afai e te le malosi i le faatulagaga, ona lelei ai lea e aua neʻi paʻi atu i se mea. O faʻamaumauga e le faʻaaogaina o le a matua taliaina lava mo se taunuuga lelei.
  3. A maeʻa le faamalama ma faʻamaufaʻailoga ua tapunia, e tatau ona e taomi le lapopoa lanu meamata "Faasaoina" i le pito i lalo.
  4. Afai o loʻo e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le polokalama, o le a e vaʻaia le faamanatu talafeagai.
  5. O le iʻuga, o le ae vaaia se faamalama tetele ma eseese ai filifiliga. Faʻalagolago i le ituaiga e te filifilia, o tulaga eseese ma avanoa avanoa o le a suia. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia le lelei o le faʻamaumauga, le igoa ole faila faasaoina ma le nofoaga o le a faʻaolaina ai. I le faaiuga o le ae na o le taʻalo "Amata".
  6. E amata le faila o le faila. E mafai ona e siaki lona alualu i luma i se faamalama faapitoa e aliali mai aunoa.
  7. A maeʻa le faʻasaʻo, o le a e vaʻai i se faamalama ma le faʻasalalauga talafeagai. Matou te fetaomi atu "Lelei" ia faamaeaina.
  8. Afai e te leʻi maeʻa le vitio, ma manaʻo e faʻaauauina lenei pisinisi i le lumanaʻi, ona faʻasaʻo lea o le poloketi. Ina ia faia lenei mea, tataʻi le autū autu "Ctrl + S". I le faamalama e aliali mai, filifili le igoa ole faila ma le nofoaga e te manaʻo e teu ai. I le lumanaʻi, e tatau ona e taʻalo "Ctrl + F" ma filifili se poloketi na faʻapolopolo muamua mai le komepiuta.

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. Ua matou taumafai e faʻaaogaina meafaigaluega uma e ono manaʻomia i le faagasologa o le fatuina o lau lava vitio. Manatua o lenei polokalame e ese mai analogoa e le o le tele tele o galuega. Afai e te manaʻomia ni polokalama sili atu ona ogaoga, ona e tatau lea ona e faitauina la matou tusiga faapitoa, lea e lisiina ai le tele o filifiliga talafeagai.

Faitau atili: Faʻamatalaga faʻatautaia ata

Afai a maeʻa ona e faitauina le tusiga poʻo le faagasologa o le faʻataʻaiga o loʻo i ai sau fesili, lagona le saoloto e fesili atu ia i latou i faʻamatalaga. Matou te fiafia e fesoasoani ia te oe.