Lafoaʻi laina i le Steam. Faʻafefea ona faʻamalo

Android smartphones ma tablets o mea sili ona taatele i masini feaveaʻi i le va o tagata mai le lalolagi atoa. O faʻataʻitaʻiga ma mea faʻapitoa e masani ona galue malosi ma leai se mea e tasi, ae o le paketi ma tagata e le o iai e le amio lelei i taimi uma. O le tele o tagata faʻaaoga i ia tulaga e faia ai le faaiuga e faʻatino la latou firmware, ma faʻapipiʻiina se faʻaoga lata mai pe faʻaleleia atili (faʻapitoa) le faʻaogaina o le polokalama. Mo nei faamoemoega, e aunoa ma le toilalo, e tatau ona e faʻaaogaina se tasi o polokalama faʻapitoa mo le PC. E tusa ma le lima tagata sili ona lauiloa o lenei vaega o le a talanoaina ia tatou tusitusiga i aso nei.

Vaʻai foʻi: Taʻiala lautele mo masini feaveaʻi masini feaveaʻi

SP Flash Tool

Smart Phones Flash Tool o se polokalama faigofie-e faʻaaoga mo le galue ma smartphones ma tablets, o le "fatu" lea o le MediaTek processor (MTK). O lona autu autu, o le mea moni, o le faʻaolaina o masini feaveaʻi, ae i le faaopoopo atu o loʻo i ai meafaigaluega mo le lagolagoina o faʻamaumauga ma vaega o manatua, faʻapea foi ma le faatulagaina ma le suʻeina o le mea mulimuli.

Vaʻavaʻai foi: Masini MTK-masini i le polokalame SP Flash Tool

O tagata faaaoga muamua na liliu atu i le SP Flash Tool mo le fesoasoani o le a mautinoa le fiafia i le tele o fesoasoani fesoasoani, ae le o le taʻua o le tele o faʻamatalaga aoga e mafai ona maua i luga o faʻasalalauga ma faʻasalalauga. I le auala, Lumpics.ru e iai ni nai "ola" faʻataʻitaʻiga o smartphones ma tablets i le Android e faʻaaogaina ai lenei talosaga multifunctional, ma o le fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga auiliili mo le galulue faatasi ma ia o loʻo tuʻuina atu i luga.

Tikiala le SP Flash Tool

QFIL

O lenei meafaigaluega mo le faʻaleleia o masini feaveaʻi, o se vaega o le polokalama o le polokalama o le Qualcomm Products Support Tool (QPST) o loʻo taulai i tagata atiae, atinaʻe, nofoaga autu, ma isi. FAʻAVAE, e pei ona mafai ona e vaʻavaʻai i lona igoa atoa, ua mamanuina mo smartphones ma tablets, lea e faʻavae i le Qualcomm Snapdragon processor. O le mea moni, o lenei lava SP Flash Tool, ae mo le isi itu, lea, i le ala, o loʻo i ai se tulaga maualuga i le maketi. O le mafuaʻaga lea e matua tele ai le lisi o masini Android na lagolagoina e lenei polokalame. O latou fuainumera e aofia ai oloa a le kamupani lauiloa Saina Xiaomi, ae o le a tatou faʻamatalaina eseese.

QFIL e faigofie, e manino lava mo se atinaʻe faʻamatalaga e le masani ai. O le mea moni, masani lava o mea uma e manaʻomia e ia o le faʻafesoʻotaʻi lea o le masini, faʻamaonia le ala i le faila (poʻo faila) a le firmware ma amataina le faʻatulagaga, lea o le a faʻamauina i le log. O isi vaega o lenei "avetaavale moli" o le maua lea o meafaigaluega mo le teuina o meafaiva, o le toe tufatufaina o vaega o manatua ma le toe faʻafouina o "piliki" (e masani lava o le pau lea o le tali aoga mo mea leaga o le masini). E le i faia foi e aunoa ma ni mea sese - e leai se puipuiga mai le polokalama mai amioga sese, o le mafuaaga lea, e le iloa, e mafai ona e faaleagaina le masini, ma e galue ai e te manaʻomia le faʻaopoopoina o isi masini.

Faʻasalaga polokalama QFIL

Odin

I le faatusatusa atu i polokalame e lua na talanoaina i luga, ua faamoemoe i le galulue faatasi ma le tele o ituaiga telefoni feaveai, o lenei fofo e faamoemoe faapitoa lava mo oloa a Samsung. O le faʻatinoina o Odin e sili atu ona vaapiapi - faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona e faʻapipiʻi ai faʻailoga aloaia poʻo tu ma aga masani i luga o se telefoni po o se laupepa, faʻapea foʻi le faʻavasegaina o vaega faʻatautaia a le tagata lava ia ma / poo vaega. Faatasi ai ma isi mea, e mafai ona faʻaaogaina lenei masini e toe faʻafoʻisia ai mea masalomia.

Vaʻai foʻi: Firmware Samsung Mobile Odin

O le faʻatulagaina o le Odin e faia i se faiga e faigofie ma faigofie, e oo lava i le tagata na faʻaaoga muamua lenei meafaigaluega e mafai ona faʻataʻitaʻiina le faamoemoega o taʻiala taʻitasi. E le gata i lea, talu ai ona o le maualuga lauiloa o Samsung mobile devices ma le "talafeagai" o le tele oi latou mo le firmware, o le tele o faamatalaga aoga ma faatonuga auiliili i le galulue faatasi ma ni faataitaiga faapitoa e mafai ona maua i le Initaneti. I luga o la tatou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai foi se isi pepa tuʻufaʻatasi ua tuʻuina atu i lenei autu, o le fesoʻotaʻiga i lenei mea o loʻo tuʻuina atu i lalo, ma luga - o se taʻiala i le faʻaaogaina o Odin mo nei faʻamoemoega.

Download Odin

Vaʻai foʻi: Firmware Samsung smartphones ma papa

XiaoMiFlash

O se faʻaaogaina o masini komepiuta mo le firmware ma le toe faʻaleleia o loʻo taulai atu i luga o tagata o smartia Xiaomi, lea, e pei ona e iloa, e tele naua i totonu o le fale. O nisi masini feaveaʻi mai lenei gaosiga (faʻavae e faavae i luga o Qualcomm Snapdragon) e mafai ona faʻaleleia e faʻaaoga ai le polokalame QFIL na talanoaina i luga. O le MiFlash, i le isi itu, ua fuafuaina e le gata mo i latou, ae faapea foi mo i latou e faavae i luga o le fausaga o masini a le China.

Faitau foi: Xiaomi Smartphone Firmware

O uiga iloga o le tusi talosaga e aofia ai e le gata i ona faigofie faigofie, ae o le i ai foi o galuega faaopoopo. E aofia ai le faʻapipiʻiina o avetaʻavale, puipui mai amioga le saʻo ma le sese, lea o le a sili ona aoga mo le amataga, faapea foi ma le fatuina o faila log, faʻafetai i tagata e sili atu le poto masani o le a mafai ona suʻe uma laasaga o le faʻatinoga latou te faatinoina. O se ponesi fiafia i lenei "faʻaleleia" o se faʻalapotopotoga sili ona lautele ma talileleia, lea e aofia ai le toʻatele o tagata faʻalauiloa "malamalama" o loʻo sauniuni e fesoasoani.

Tusia polokalame XiaoMiFlash

ASUS Flash Tool

E pei ona mafai ona malamalama mai le igoa o le polokalama, ua faamoemoe faapitoa mo le galulue faatasi ma telefoni feaveaʻi ma fualaau o se ASUS kamupani lauiloa Taiwanese, o ana oloa, e ui lava e le o lauiloa e pei o Samsung, Xiaomi ma isi Huawei, ae o loʻo i ai lava a latou lava tusiga faʻaaogaina. I se tulaga lelei, o lenei Flash Tool e le o le tamaoaiga e pei o lana telefoni feaveaʻi mo masini MTK poʻo lana lava fofo mai Xiaomi. Nai lo o lea, e talitutusa lava ma Odin, talu ai ua faʻamalosia faapitoa mo le firmware ma le faʻafouina o masini feaveaʻi o se igoa patino.

Ae ui i lea, o le oloa ASUS e maua ai se avanoa sili ona lelei - vave i luma o le faiga autu, e tatau i le tagata faʻapitoa ona filifili lana masini mai le lisi ua maeʻa, ona maeʻa ai lea o le "siaki" faʻatasi ma faila faila faaopoopo. Aisea e te manaomia ai? Ina ia mautinoa e le faʻaleagaina, aua le "liliu" lau uo feaveaʻi, tusia i lalo mea e le fetaui pe le talafeagai i lona manatuaina. E na o le tasi le isi galuega o le polokalame - o le mafai ona faʻamamāina atoatoa o le teuina i totonu.

Download ASUS Flash Tool

I lenei tusiga, na matou talanoa ai e uiga i nisi o fofo o masini komepiuta e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaleleia ma le faʻaleleia o masini feaveai ma le Android i luga o le laupapa. O le lua muamua e taulai atu i le galulue faatasi ma telefoni feaveaʻi ma papatusi mai le faʻafeagai (ma le tele o 'au) - MediaTek ma Qualcomm Snapdragon. O le isi trio ua fuafuaina mo masini faʻapitoa e gaosi oloa. O le mea moni, o loʻo i ai isi mea faigaluega e maua ai le malosi e foia ai faʻafitauli tali tutusa, ae e sili atu ona taulai atu ma itiiti ifo le mamafa.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona toe faʻafouina le "Piliki"

Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe. I le tulaga e te le iloa pe e te le o mautinoa po o le fea polokalama a le Android firmware ua matou mafaufau e faʻaaogaina se komepiuta e saʻo mo oe, fesili lau fesili i faʻamatalaga i lalo.