Pics Print 3.16

O se ata i le AutoCAD e aofia ai se seti o laina laina e manaʻomia ona faʻataʻitaʻia i le taimi o le galuega. Mo nisi vaega faigata, e fautuaina e tuʻu uma atu laina i totonu o le mea e tasi ina ia faafaigofie ai ona tuuese ma suia.

I lenei lesona o le ae iloa ai pe faapefea ona faʻaogaina laina o se mea e tasi.

Faʻafefea ona tuʻuina laina i le AutoCAD

A o lei amata ona e tuufaatasia laina, e tatau ona e iloa e naʻo "polylines" e iai se mea e faʻafesootaʻi ai (e le o fesoʻotaʻiga!) E mafai ona fusia. Mafaufau i ni auala se lua e tuufaatasia ai.

Polyline union

1. Alu i le lipine ma filifili "Aiga" - "Ata" - "Polyline". Tusi ni ata se lua e tutusa lelei.

2. I luga o le lipine alu i le "Aiga" - "Faʻataʻitaʻia." Faʻatoaga le "Fesoʻotaʻi" command.

3. Filifili laina laina. O ona meatotino o le a faʻaaogaina i laina uma e faʻapipiʻi i ai. Faasolo le "Ulufale" i ai.

Filifili le laina e faapipiʻi. Failautusi "Ulufale".

Afai e le faigofie mo oe ona taomi le "Ulufale" i luga o le komepiuta, e mafai ona e kiliki-i luga o le fanua galue ma filifili "Ulufale" i le lisi autu.

O se Polyline tuʻufaʻatasia ma meatotino o laina laina. O le itu o le faʻafesoʻotaʻiga e mafai ona faʻanofoina, ma vaega e fauina ai - faasaʻosaʻo.

Itū Talafeagai: Faʻafefea ona faʻapipiʻi laina i le AutoCAD

Faʻatasia vaega

Afai e leʻi tosina lau mea i le "Polyline", ae e aofia ai vaega eseese, e le mafai ona faʻaopoopoina laina i le "Fesootai", pei ona faamatalaina i luga. Ae ui i lea, o nei vaega e mafai ona liua i se polyline ma o le a maua le mafutaga.

1. Tusi se mea mai nisi vaega e faʻaaoga ai le "Vaega" meafaigaluega o loʻo i totonu o le lipine i luga o le "Home" - "Drawing" panel.

2. I le vaega o "Lisi", kiliki i le "Faʻaliliu Polyline" button.

3. Kiliki le kiliki i le vaega. O le laina o le a faʻaalia le fesili: "Faʻaaogaina se polyline?". Failautusi "Ulufale".

4. O le faamalama "Set Parameter" o le a aliali mai. Kiliki "Faʻaopoopo" ma filifili isi vaega uma. Faʻasalalau "Ulufale" faalua.

5. O laina e tasi!

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai le AutoCAD

O le mea atoa lea o le tuufaatasia o laina. E leai se mea e faigata ai, e naʻo lou manaʻo e faataitai. Faaaoga le metotia o le tuufaatasia o laina i au galuega faatino!