Faʻaliliuina o fesoʻotaʻiga mai le telefoni Nokia i se masini Android

Afai na e faʻafuasei ona faʻafefeina fesoʻotaʻiga i luga o le Android, pe afai na faia e le malware, e mafai ona toe faʻaleleia le tusi o le telefoni i le tele o mataupu. E moni, afai e te le o tausia le faia o se faʻamaumauga o au fesoʻotaʻiga, o le a toetoe a le mafai ona toe faafoi. O le mea e lelei ai, o le tele o smartphones i ona po nei o loʻo i ai se mea faʻapipiʻi aunoa.

Le faagasologa o le toe faʻafoʻisia o fesoʻotaʻiga i le Android

Ina ia foia lenei faafitauli, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama faʻapipiʻi poʻo le faʻaaogaina o le tulaga masani o le polokalama. O nisi taimi e le mafai ona faʻaaoga le filifiliga lona lua mo ni mafuaaga. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaoga i le faʻaaogaina o polokalama tʻatolu.

Metotia 1: Super Backup

O lenei tusi talosaga e talafeagai mo faʻamaumauga masani o faʻamaumauga taua i luga o le telefoni ma toe faʻafoʻiina mai lenei kopi pe a manaʻomia. O se suiga taua o lenei masini komepiuta o le mea moni e aunoa ma se faʻamaumauga, e leai se mea e mafai ona toe faʻaleleia. E mafai e le faiga o le faʻatinoga ona faia ia kopi talafeagai, lea e na ona e manaʻomia e faʻaaoga i le Super Backup.

Faʻalogo Super Backup mai le Maketi Taʻaloga

Faatonuga:

  1. Tii mai le app mai le Market Market ma tatala. O le a talosagaina le faʻatagaga mo faʻamatalaga i le masini, lea e tatau ona tali lelei.
  2. I le faamalama autu, filifili "Faʻafesoʻotaʻi".
  3. O lenei kiliki i luga "Toe faʻafoʻisia".
  4. Afai ei ai sau kopi saʻo i luga o lau telefoni, o le a uunaia oe e faʻaaogaina. Afai e le otometi ona iloa, o le a ofo le talosaga e faʻamaonia le ala i le faila na manaʻomia. I lenei tulaga, o le toe faʻaleleia o fesoʻotaʻiga i lenei auala o le a le mafai ona o le leai o se kopi na faia.
  5. Afai e lelei le faila, o le a amata le faʻagasologa o le toe faʻaleleia. I le taimi, o le masini e mafai ona toe faʻaleleia.

Matou te mafaufau foi i le faʻaaogaina o lenei talosaga e mafai ai ona e faia se faʻamaumauga o au fesoʻotaʻiga:

  1. I le faamalama autu, filifili "Faʻafesoʻotaʻi".
  2. O lenei kiliki i luga "Lagolago"a le "Lagolago o fesoʻotaʻiga ma telefoni". O le mea mulimuli e aofia ai le kopiina na o fesootaiga mai le tusi telefoni. E fautuaina e filifili lenei filifiliga pe afai e le lava le avanoa avanoa i le mafaufau.
  3. Ma le isi, o le a talosagaina oe e tuʻuina atu se igoa i le faila ma filifili se nofoaga e teu ai. O iinei e mafai ona e tuua mea uma e ala i le faaletonu.

Metotia 2: Faʻatasi ma Google

Ona o le le mafai, o le tele o masini Android o loʻo galulue faatasi ma le Google account e fesoʻotaʻi atu i le masini. Faʻatasi ai, e mafai ona e siakiina le nofoaga o le telefoni, maua mamao atu i ai, faʻapea foi ma le toe faʻafouina o faʻamaumauga patino ma faatulagaga.

O le tele o taimi, o fesoʻotaʻiga mai le tusi telefoni e faʻatasi ma le Google account na oi latou, o lea e le tatau ona i ai ni faafitauli i le toe faʻaleleia o le tusi telefoni mo lenei auala.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatautaia fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻi ma Google

O le kopiina o kopi kopi o fesoʻotaʻiga mai 'auʻaunaga a Google e faʻatusa e tusa ai ma faatonuga nei:

  1. Tatala i luga "Faʻafesoʻotaʻi" luga o le masini.
  2. Kiliki i luga o le ata i foliga o ni togi se tolu. Mai le lisi autu filifili "Faʻafoʻisia Faʻamatalaga".

O nisi taimi i le atigilima "Faʻafesoʻotaʻi" E leai ni faʻapipiʻi e manaʻomia, o lona uiga e lua filifiliga:

  • E le i luga o le Google le faʻamaumauga;
  • O le le lava o kulupu talafeagai o se mea sese i le gaosiga o masini, o le na tuʻu lona atigi i luga o le faʻatauga Android.

Afai oe feagai ma le filifiliga lona lua, e mafai ona e toe faʻafesoʻotaʻi tagata e ala i se Google faapitoa, o loʻo i ai i le sootaga i lalo.

Faatonuga:

  1. Alu i le Google Service contact ma le itu tauagavale o le lisi "Faʻafoʻisia Faʻamatalaga".
  2. Faamautu ou faamoemoega.

Ae a faʻapea e le o mafai ona faʻaaogaina lenei ki luga o le 'upega tafaʻilagi, o lona uiga e leai ni faʻamaumauga, o le mea lea, o le a le mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi ia tagata.

Metotia 3: EaseUS Mobisaver mo le Android

I lenei auala tatou te talanoa ai e uiga i se polokalama mo komepiuta. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e faʻapipiʻi i le atamai-root rights. Faʻatasi, e mafai ona e toe faʻaleleia toetoe lava o faʻamatalaga mai se masini Android e aunoa ma le faʻaaogaina o kopi kopi.

Faitau atili: Faʻapefea ona maua aʻa i luga o le Android

Faatonuga mo le toe faʻafesoʻotaʻiina o tagata e faʻaogaina ai lenei polokalame e pei ona taua i lalo

  1. Muamua e te manaʻo e faʻapipiʻi lau telefoni. A maeʻa ona maua ni aʻa-aia tatau, o le ae mafai "Tulaga faʻapipiʻi USB". Alu i "Faʻatonu".
  2. Filifili se mea "Mo Atinaʻe".
  3. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaosoina o le faʻailoga i le Android

  4. Suʻe le paramita i totonu "Tulaga faʻapipiʻi USB" i le setete "Enable".
  5. Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i lau PC i se cable USB.
  6. Taumafai le polokalame EaseUS Mobisaver i lau komepiuta.
  7. Faʻaola EaseUS Mobisaver

  8. O se faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le telefoni o le talosaga lona tolu o loʻo taumafai e maua aia tatau a tagata. E tatau ona e faatagaina o ia e talia.
  9. O le faagasologa o le mauaina o aia tatau a tagata e mafai ona ave ni nai sekone. A maeʻa lena, o le a otometi lava ona faʻavasega le faila faila.
  10. A maeʻa le faagasologa, o le a faʻaosofia oe e toe faʻaleleia faila faila. I le itu tauagavale o le polokalama, alu i le lisi "Faʻafesoʻotaʻi" ma tusi uma tagata e te fiafia i ai.
  11. Kiliki "Toe Maua". Le faagasologa o le toe faʻaleleia.

I le faʻaaogaina o metotia na talanoaina i luga, e mafai ona e toe faʻafoʻisia ai fesoʻotaʻiga ua maeʻa. Ae peitaʻi, afai e leai sou kopi faʻapitoa i lau masini poʻo lau Google Account, e mafai ona e faalagolago i le metotia mulimuli.