Faia o se blog VKontakte

O le tele o suʻesuʻega faʻaonapōnei e ofoina atu i tagata latou te mafaia ina ia mafai ai ona faʻamaopoopo. O se meafaigaluega sili ona lelei lea e fesoasoani ia te oe e teu ai au faʻamatalaga o mea e siaki ai, ona e maua ai lea mai soʻo se isi masini lea e faʻapipiʻiina ai le lava masini. O lenei tulaga e galulue faatasi ma le fesoasoani a tekinolosi i le ao, e puipuia malu mai soʻo se taufaʻatau.

Faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga i le Yandex Browser

Yandex.Browser, o loʻo tamoʻe i luga o faʻalauiloa taʻutaʻua uma (Windows, Android, Linux, Mac, iOS), e leai se faʻasalalauga ma faaopoopoina le fesoʻotaʻiga i lana lisi o galuega. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e faʻapipiʻiina i luga o isi masini ma mafai ai ona faʻatusa le faʻatusa i totonu o tulaga.

Laasaga 1: Fausia se tala e galulue faatasi

Afai e leai sau faʻamatalaga, e le tele se taimi e te faia ai.

  1. Faasolo le faamau "Menu"ona fai lea o le upu "Faʻatasi"lea o le a faʻalauteleina ai se lisi autu. Mai ai, filifili le avanoa avanoa e tasi. "Save data".
  2. Faʻasalaga le 'initaneti ma le laiga. Kiliki "Fausia se tala".
  3. O le a toe tuʻuina atu oe i le itulau o le Creation Account Yandex, lea o le a tatalaina ai mea nei:
    • Meli ma le domain @ yandex.ru;
    • 10 GB i luga o le teu oloa;
    • Faʻatasi i le va o masini;
    • Faaaogaina o Yandex.Money ma isi auaunaga a le kamupani.
  4. Faʻatoʻa ia laufanua faʻatulagaina ma kiliki i le "Ia resitala"Faamolemole ia maitauina pe a e lesitalaina, o le a otometi le faia o le Yandex.Wallet. Afai e te le manaʻomia, tatala le pusa.

Laasaga 2: Faʻasalaga Faʻasalaga

A maeʻa le resitalaina, o le ae toe foʻi i luga o le synchronization mafai ai le itulau. O le a iai se mea e sui ai le saini, na e manaʻomia ona e ulufale i le upu faʻamaonia ua faʻamaonia i le taimi o le resitalaina. A uma ona e ulufale i le kiliki i le "Faʻatonu le galulue faʻatasi":

O le auaunaga o le a ofoina atu e faʻapipiʻi le Yandex.Disk, o lona lelei o loʻo tusia i le faamalama lava ia. Filifili "Kuni le faamalama"po o le"Faʻatuina le Disk"i lau faitalia.

Laasaga 3: Faʻatulagaina le faʻatasiga

I le maeʻa ona aofia ai o le galuega i totonu "Menu" e tatau ona faʻaalia se faʻamatalaga "I le taimi nei ua tuufaatasia"ma faʻamatalaga o le gaioiga lava ia.

I le le mafai, o mea uma e faʻafefeʻiaʻi, ma faʻateʻa ai nisi elemene, kiliki "Faatulagaina le galulue faatasi".

I poloka "O le a le mea e galulue ai" Faʻamalo mea e te manaʻo e teu i lenei komepiuta.

E mafai foi ona e faʻaaogaina se tasi o sootaga e lua i soo se taimi:

  • "Faʻamālōlōina" taofi lana faʻatinoga seia e toe faia le toe faʻatagaina o le gaoioiga (Laasaga 2).
  • "Aveese faʻamatalaga faʻasalalau" soloie mea na tuʻuina i totonu ole ao ole Yandex. E tatau lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe ae suia tulaga o le lisi o faʻamaumauga tuʻufaʻatasia (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalo le synchronization "Faailoga tusi").

Vaavaai faʻamaufaʻailoga

E tele tagata faʻaaoga e ese le fiafia i le fesoʻotaʻi faʻamaʻi i le va oa latou masini. Afai na aofia ai i le taimi ua tuanai, e le o lona uiga o faʻamau uma i luga o se tasi masini o le a otometi lava ona tatala i luga o le isi. Ina ia maimoa iai, e tatau ona e alu i vaega faapitoa o le komepiuta poʻo le masini feaveaʻi.

Vaʻai faʻamau i luga o le komepiuta

I le Yandex Browser mo se komipiuta, o le avanoa e matamata ai tafaoga e le o faʻatinoina i le auala sili ona talafeagai.

  1. O le a manaʻomia lou ulufale i le pusa o le tuatusimasini komepiuta: // afifi taʻavalema lolomiina Ulufalee alu i totonu o le lisi o taʻavale taʻavale i isi masini.

    E mafai foi ona e sau i lenei vaega o le lisi, mo se faataitaiga, mai "Faʻatonu"e ala i le sui i mea "Isi meafaigaluega" i le pito i luga.

  2. Lenei, muamua filifili le masini lea e te manaʻo e maua ai se lisi o nusipepa. O le faʻamalamalamaga e faʻaalia ai e tasi le telefoni e faʻafetaui, ae afai e mafai ona faʻasesootai mo le 3 poʻo le sili atu masini, o le lisi ile itu tauagavale o le a umi. Filifili le filifiliga e manaʻomia ma kiliki.
  3. I le taumatau o le a e le gata o le lisi o nusipepa tatala nei, ae o le mea foi e teu ai "Iloiloga". Faʻamau e mafai ona e faia mea uma e te manaʻomia - alu i ai, faʻaopoopoga i tusi lakapi, kopi URLs, ma isi.

Vaʻai faʻamau i luga o lau masini feaveaʻi

O le mea moni, o loʻo i ai foi le fefaʻasoaʻiga fefaʻasoaʻiga i le ituaiga o matamataina o nusipepa ua tatala i luga o masini faʻatonuina e ala i se telefoni po o se papa. I le matou tulaga, o le a avea lenei ma telefoni feaveaʻi.

  1. Tatala le Yandex Browser ma kiliki le ki ma le numera o tafa.
  2. I le pito i lalo, filifili le ki autu e avea o se komepiuta komepiuta.
  3. O le a tatalaina se faamalama pe o fea o le a faʻaalia ai masini faʻaopoopo. E na o le pau lava lenei "Komipiuta".
  4. Faʻapipiʻi le fasi pepa i le igoa o le masini, ma faʻalautele ai le lisi o nusipepa avanoa. O lenei e mafai ona e faʻaaogaina na o oe.

I le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga mai Yandex, e faigofie ona toe faʻaleleia le masini i le tulaga o faʻafitauli, ma le iloa e leai se faʻamatalaga o oe o le a leiloloa. O le ae maua foi le avanoa i faʻamatalaga tuʻufaʻatasia mai soʻo se masini pe a iai se Yandex.Browser ma le Initaneti.