Ave le CSV i VCARD

O le kiofiti o le masini komepiuta muamua lea. I le tulaga o le malepe, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafitauli tele i le faʻaaogaina o le PC. I luga o se komepiuta, e mafai ona e suʻeina i le faʻasologa i foliga o se touchpad, ae o le a le mea e tatau i tagata o loʻo i ai komepiuta o le komepiuta ona faia i lenei tulaga? O le mea lenei o le a e aʻoaʻoina mai lenei tusiga.

Metotia e foia ai le faʻafitauli i le paʻu o le kiore o loʻo misi

E tele mafuaʻaga e mafai ai ona mou ese le pepese o le kusi. O le a matou talanoa e uiga i fofo sili ona aoga e lua. Latou te fesoasoani e foia le faafitauli i le tele o tulaga. Afai o loʻo e faʻaaogaina se masini e leai se masini, taumafai muamua e kiliki i se kī o le kio ma sui ia maʻa. O le mea moni e tutusa lava le tele o le telefoniu e tape ai pe a mavae sina taimi. Atonu o le mea lea o le a fesoasoani ia te oe. Ia, aua nei galo e uiga i se faaiuga o le banal, pei o le toe toe faʻafouina o le faiga faʻaoga. E mafai ona e valaʻau le faamalama o loʻo manaʻomia e ala i le tuʻuina atu o le faʻatasi "Alt + F4".

O lenei ua matou agai atu i le faʻamatalaga o metotia lava ia.

Metotia 1: Faʻafouina o le Polokalama

Afai e te talitonu o loʻo galue le kiore ma o le faafitauli e le o meafaigaluega, o le mea muamua o le taumafai lea e faʻafou le avetaavale o loʻo faʻapipiʻiina i le Windows 10 e ala i le le mafai. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:

  1. Failautusi i le taimi e tasi "Manumalo + R". I totonu o le faamalama matala e ulufale ai i le poloaiga "devmgmt.msc" ma kiliki "Ulufale mai".
  2. Ma le isi, faʻaaoga aū i luga o le poloka poloka i le lisi "Pule Sili" i luma o le vaega "Mice ma isi masini faʻaoga". Tatala i le kilikiina o le ki. "Taumatau". Ona mautinoa lea o loʻo iai lau kio i lenei vaega. Toe faʻaaoga foi ia aū e filifili ai ma taomi le ki i luga o le piano, lea e le mafai ona i ai i le itu tauagavale o le itu taumatau. "Ctrl". Na te faia le galuega o le kilikiina o le kulimi taumatau. O loʻo i luga o le lisi autu, mai le mea e tatau ona e filifilia "Aveese le masini".
  3. O se taunuuga, o le a aveesea le kiore. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Alt". I le faamalama "Pule Sili" tusi o loʻo faʻamaonia i le pito i luga "File". Kiliki le uʻamea saʻo ma filifili le vaega e lata ane i ai. "Gaioiga". Tatala i le kiliki "Ulufale mai". I lalo o le a e vaʻai i se lisi matou te fiafia ai i le laina "Faʻafou le faʻalapotopotoga o meafaigāluega. Kiliki i luga. O nei taga o le a faʻafouina ai le lisi o masini, ma o le a toe faʻafoʻi le kio i le lisi.
  4. Aua le tapuni le faamalama "Pule Sili". Filifili le kiota ma tatala lana lisi autu. O le taimi lenei e faʻagaoioia le laina "Faʻatonu le Avetaavale".
  5. I le isi pusa, faʻafesoʻotaʻi le kī i se tasi taimi. "Tapa". O lenei mea e mafai ai ona e filifili se ki. "Sailiiliga avetaʻavale aunoa". Kiliki pe a maeʻa "Ulufale mai".
  6. O se taunuuga, o le sailiga mo le polokalama faʻapitoa e amata. Afai e manuia, o le a faʻapipiʻi vave. I le faaiuga o le faagasologa, e mafai ona e tapunia le faamalama ma se kulupu autu "Alt + F4".
  7. E le gata i lea, e aoga tele le siakiina o le siakiina. Masalo o le faʻaaogaina o se tasi oi latou na mafua ai le toilalo o le kiore. Ina ia faia lenei mea, patipati faatasi ia ki "Manumalo + I". O le a tatalaina se faamalama "Taimi" Windows 10. E tatau ona filifili le vaega o uʻamea "Faʻafouina ma le Puipuiga"ona e lolomiina lea "Ulufale mai".
  8. Ona kiliki loa lea "Tapa". Talu ai o le ae iai i le faʻamaufaʻailoga saʻo "Avanoa Faʻatulagaina o le Windows", o le a faʻamaonia le faamau o se taunuuga. "Siaki mo faʻamatalaga". Kiliki i luga.

E totoe naʻo le faʻatali seʻia maeʻa faʻaleleia uma vaega. A uma lena, toe amata le komipiuta. I le tele lava o tulaga, o na faatinoga faigofie e aumaia ai le kiou i le ola. Afai e le tupu lenei mea, taumafai le metotia lenei.

Metotia 2: Siaki le faila faila

Windows 10 o se OS atamai. Ona o le lē mafai, o loʻo i ai se faila siakiina o faila. Afai e maua ni faafitauli i totonu ia i latou, o le a faʻaaogaina e le faiga faʻaogaina. Ina ia faʻaaoga lenei metotia, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Failautusi o le ki "Manumalo + R". Ulufale i le poloaiga "cmd" i le fanua o le faamalama matala. Ona uu faatasi lea o ki "Ctrl + Shift"ma taofi i lalo "Ulufale mai". O ia manipulations o le a mafai ai ona e tamoe "Poloaiga Poloaiga" e fai ma sui o le pule. Afai e te faʻaaogaina le faʻaaogaina o le metotia masani, o taga mulimuli e le faigofie.
  2. I fafo o le faamalama "Laina o poloaiga" Ulufale atu le poloaiga lenei:

    sfc / scannow

    ona kiliki lea "Ulufale mai" ma faʻatali mo le iuga o le siaki.

  3. A maeʻa le taotoga aua e te faanatinati e tapuni le faamalama. O lea ia ulufale atu i se isi poloaiga:

    DISM.exe / Online / Cleanup-image / Toe faʻafoʻisia

    Ma e tatau ona e toe faatali. O lenei faagasologa e umi se taimi, faamolemole ia e onosai.

  4. A maeʻa le siaki ma mea uma e sui, o le a tatau ona tapunia uma faamalama ma toe faʻaleleia le polokalama.

Matou te manatu o metotia pito sili ona lelei mo le foia o se faʻafitauli i se faʻafitauli faʻaletonu i le Windows 10. Afai e leai se mea na fesoasoani ia te oe ma o loʻo i ai ni toilalo i le faʻaogaina o isi fesoʻotaʻiga USB, e tatau ona siaki le tulaga o ports i le BIOS.

Faitau atili: Suʻe ia ports USB i le BIOS