E faʻafefea ona faʻafefeina le ad blocker

E mafai ona e aʻoaʻoina le Igilisi e faʻaaoga ai polokalama eseese e faʻapipiʻi i lau komepiuta - e vave tele ma faigofie. Ae o lo latou le atoatoa o loʻo taʻoto i le mea moni o le tele lava o taimi e faʻatautaia saʻo ai i le tasi itu - taimi e aʻoaʻo ai, faʻalauteleina o upu, ma isi. Igilisi Faʻaaliga o se polokalame lautele e aofia ai vaega uma o le aʻoaʻoina le Igilisi. O lana lava mea e lava e iloa ai e le gata i mea autu, ae ia aʻoaʻoina foi le Igilisi i se tulaga lelei. Mafaufau i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Faiaʻoga faʻapitoa

O le eseesega tele i le va o le Igilisi o faʻamalamalamaga ma isi, o le mea lea e te le mauaina mea uma i le taimi e tasi - e tele CD, o ia mea uma o loʻo i ai lona lava tulaga faigata. Ua na lava le maua na o le tulaga faavae, ma pe a uma ona pasia, e faʻafesoʻotaʻi se mea fou. E le gata i le faʻapipiʻi toetoe lava leai se mea - faʻataʻitaʻi le disk ma faʻaopopo le module e ala i se faamalama faapitoa i le polokalama, ona e alu lea i vasega.

Tatou amata

O se faʻataʻitaʻiga lenei mo i latou o le a aʻoaʻoina le Igilisi mai le sasa. E leai ni lesona ma ni tofotofoga faigata, ma o taulaiga uma e taulaʻi lava i tusi ma fuainumera. Muamua lava, e valaʻauina le tamaititi e faamasani i le alafapeta ma ave ni nai lesona. O tusi uma o le a faʻalauiloaina e le tagata faʻasalalau, ma o faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia i laina o loʻo i lalo. A maeʻa ona suʻeina le alafapeta, e tatau i se tasi ona pasia suʻega faʻapitoa mo lo latou iloa, pe a fai e tatau ai ona filifili le tusi e tautala ai le tagata faasalalau.

A maeʻa le alafapeta, vaai i numera. I le taimi lava lena, o le faamasani ma i latou, o faataitaiga o lo latou faaaogaina mo le taimi, numera, aso po o le tau ua faaalia. O se kiliki faigofie i luga o le ala talafeagai e faʻaalia ai faamatalaga talafeagai. E amata le aʻoga i numera numera, ona fai lea suiga i mea faigata.

Ma le isi, alu i le suʻesuʻeina o upu. Mo lenei mea ei ai se vaega "Lomiga"lea e mafai ai ona e filifilia se tasi o autu na fuafuaina. O upu e faʻavasegaina i autu, ma e tusa ma le sefululua o latou.

Pe a feiloai, kiliki i mea ma o le a faalauiloaina e le tagata faasalalau o latou igoa. E mafai ona e faʻalogo ma faitau i talatalanoaga a tagata i tulaga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i se ofisa o femalagaaiga, aʻo faia tiketi.

Pe a uma ona masani, e tatau ona aoga le tamaititi i vasega aoga, pe a aveese nisi tusi mai le upu, ma o le mataupu lava ia o loo faaalia i luga o le lau, mo se faataitaiga, o le a avea ma pateta (Potato). E tatau ona e tusia ni tusi e le lava e faauma ai le galuega. Afai e te le iloa le tali, ona e tilotilo i ai i le kiliki i luga o se ata faapitoa i le itu tauagavale o le faamalama.

I le maeʻa ai o le "Let's Start", alu i le lesona e sosoo ai, muamua le vasega "Autu". I vasega uma lava o loʻo i ai ituaiga uma o vasega, tatou te mafaufau i lesona o loʻo aʻoaʻoina i le kosi "Faʻafeiloaʻi" - o se ala faigata lea, ae e sili atu le faigofie ("Autu") ma le ala ("Vaitaimi").

Gagana

O lenei vaega e uiga i le aʻoaʻoina o le gagana. O le tele lava o taimi e mafaufauina taimi ma le saʻo le fausiaina o fuaiupu. O le tamaititi aoga o loʻo faʻaalia se faʻatalanoaga poʻo nisi tusitusiga e faʻaaoga ai le tulafono o loʻo suʻesuʻeina, mo le masani. A maeʻa ona e suʻesuʻeina, e mafai ona e alu e faataitai.

I vasega faʻatinoga e manaʻomia lou faʻamalosia o meafaitino aʻoaʻoina, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻauma le fuaiupu i le faʻaofiina o le fuaitau poʻo le upu manaʻomia. E tutusa lenei mea ma le filifilia o se mea tutusa, talu ai o nisi o fuaiupu ma se lisi o upu ua tuuina atu, ma e tatau ona tufatufaina atu ia i latou lava.

Le isi, alu i suʻega. E foliga tutusa lava ma vasega aoga, ae mafai ona sili atu ona faigata. Fai le suʻega ina ia mautinoa o mea uma na faʻamalamalamaina lelei.

Faʻalogo

I lenei ituaiga o toleniga e manaʻomia ona e faʻalogologo i le leitio pe talanoa tagata. I le taimi muamua, ua valaaulia le tamaititi e filifili se tasi o autu talafeagai. I kosi taitasi o le a eseese.

I le tulaga o le masani, e mafai ona e mulimuli i talanoaga a le failauga ma siaki mea uma i se tusitusiga, ma a maeʻa le tusiga, e maua upu taitasi mo le vavae ese. E mafai ona toe faʻalogo i ai pe suʻeina le faaliliuga.

O faʻatinoga faʻatinoga e faʻavae i luga o le mea moni e faapea o le tagata faitau e faitau le tusiga, ma o nisi o upu o loʻo i totonu o le tusitusiga ua faʻaaogaina. E tatau ona mataʻituina lelei ma faʻapipiʻi i laina talafeagai. O vasega faʻatino o loʻo i totonu o autu taʻitasi e faʻatonu mo le faʻalogo.

Faitautusi

I le faitau tusi, filifili se tasi o autu ua fautuaina, e toasefulu ma le lua oi latou iinei. Latou te aoaoina uma taitoatasi upu fou.

O lesona amata e pei ona taua i lalo: e faitau e le tamaititi ia tusitusiga, mulimuli ane e mafai ona ia kiliki i luga o soo se upu mo le tagata faasalalau e faitau ai pe aoao foi i lona faaliliuga ma tusitusiga. A uma ona faitau, alu i faʻatinoga faʻatinoga.

E toetoe lava tutusa i le Faalogo, na o le tagata faasalalau e le faitauina le tusiga. E manaʻomia e le tamaititi le faitau ma le faaliliuga. E taua le malamalama i le manatu autu o le tusiga ina ia mafai ai ona tufatufaina saʻo upu uma. A uma ona e ulu atu, siaki le saʻo ile kiliki i luga "Siaki".

I galuega o suʻega mo lenei vaega, e tatau ona e faitauina le anotusi ma tali fesili e uiga i lenei vaega. E tele tali o le a ofoina, o se tasi o ia mea e sao. Suʻe i luga o tusitusiga pe afai e foliga mai e le afaina ia te oe.

Tautala

Ua valaʻauina le tamaititi e filifili se tasi o ata tusi. I se tulaga maualuga, o se talanoaga faauo, o se tulaga i totonu o se falemai, o se faleoloa, ma se ofisa o femalagaaiga.

I le folasaga, e mafai ona e faʻafofoga i le talanoaga ma siaki ona tusitusiga, pe a manaʻomia. Faʻaliliu pe faʻalogo i upu le iloa eseese.

O faʻatinoga faʻatino e faʻaalia ai o le a tautala le tamaititi, tali pe fai fesili i le isi tagata. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia lou i ai o se masini faaleotele leo e teu ai. O lou leo ​​o le a avanoa mo le faʻalogo, pe a manaʻomia. Taofi le talanoaga pe afai e te manaʻomia se malologa, ma faʻaauau i soo se taimi.

Tusi

O tusi tusitusi o loʻo aofia ai foi i lenei polokalama. E pei o lesona i le aʻoga, e manaʻomia ona e tusia ni mataʻitusi i luga o se tasi o autu ua fuafuaina.

I le tulaga o le masani, o le saʻo o le tusitusi o le aʻoga - pe a saʻo le tusiaina o se parakalafa, ia iloa po o le a le fasipepa o lenei tusitusiga. O mea uma lava e faʻamatalaina i le na o le kiliki i luga o le vaega talafeagai, pe a maeʻa ona tuʻuina mai lea o le pope.

I le faʻatinoga, tuʻuina atu se tulaga maʻoti mo le tusiaina o lau lava tusi. Afai e te manaʻo e tusi i se faʻalapotopotoga poʻo se tagata patino, e tatau ona e faʻamaonia le tuatusi o le tagata e taliaina ma le tagata e auina atu. O faʻamatalaga talafeagai uma o loʻo i luga o le galuega. E tele ni galuega, o le fesuiaiga i le va oi latou e faia i se moli faapitoa, ma o le tusi tusia ua vave saunia mo le lolomiina.

Gaoioiga

I le faaopoopo atu i lesona eseese i le Igilisi Faasalalau, ei ai se lolomifefiloi e tele upu. O i latou uma e kiliki-kiliki ina ia iloa ai o latou uiga ma vaai i faataitaiga faʻaaoga. Afai e tatau ai, e mafai e le tagata faasalalau ona faitau le upu. E i ai le avanoa e faaliliu ai i le gagana Rusia.

Filifili se tasi o lomifefiloi ua fautuaina, o ia mea uma e aofia ai upu ile lava mataupu. I le aofaʻi, e sefulu tusi lomifefiloi ma autu eseese na faʻatulagaina.

Avanoa

Ua valaʻauina le tamaititi e taaalo i se taaloga lea e manaʻomia ai le malamalama ile Igilisi. O se auala lelei tele lenei e sola ese ai mai aʻoaʻoga ua leva ona fai ma taʻalo ai i se taʻaloga fiafia, e faʻaaoga ai mea ua leva ona aʻoaʻoina. Aʻo leʻi amataina le taaloga, o loʻo faʻaalia tulafono ma o lona manatu autu o loʻo faʻamatalaina. O lenei tusiga ua tusia i le gagana Rusia ina ia malamalama le tamaititi i tulafono uma.

E amata le taaloga i le faitau o le tusi a le failauga, ma o loʻo faʻaalia i luga o le lau. Ona mafai lea ona e amataina le savali: taʻavale i nofoaga, suʻesuʻe tusi, faamaumauga, talanoa ma tagata ma suʻe se tali i le faafitauli.

Suʻega

O le pasia o le mea autu, e aoga le matamata i lenei lisi. E aoina suʻega mo vaega uma o aʻoaʻoga. Tufa atu i latou pe a maeʻa ona e faamasani ma oe uma i faʻatinoga ma lesona ina ia mautinoa ua maeʻa suʻesuʻeina le mafaufau.

Lesona

I le faaopoopo atu i le mea moni e faapea o le tamaititi lava ia ei ai le aia tatau e filifili ai mea e manaia mo ia ma suesue i ai, o le polokalame e aofia ai galuega mulimuli mo le aoga lelei. Ua vaevaeina le polokalame lesona i ni vaega, o loʻo i totonu o le lisi faʻatatau.

O ia lesona uma ei ai ona lava fausaga, lea e mafai ona maua pe a filifilia. E masani lava o le mea muamua lea e masani ai, ona faataitai lea ma suʻega.

Mama

  • O le polokalama ei ai le gagana Rusia;
  • Le i ai o nisi o tulaga faigata;
  • Tele gaioiga eseese ma lesona.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufa atu le polokalama ile CD mo se pili.

FaʻaPeretania E sili ona lelei suʻesuʻega mo le vaʻaiga fou i le gagana Peretania ma mo i latou ua uma ona i ai nisi malamalamaʻaga. Eseese tulaga o faigata o le a fesoasoani e suʻesuʻe mea e talafeagai mo oe taʻitoʻatasi, ma o le i ai o ituaiga eseese o faʻatinoga o le a fesoasoani e faʻamalosia atili ai lena vaega o le aoaoina o le gagana o loʻo i ai faafitauli i taimi uma.

Gagana Peretania i le Faʻaaoga mo le Android Faasalaga Faamalosia Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe BX Faʻaaoga gagana

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FaʻaPeretania faʻamatalaga - o se vasega atoa i le suʻesuʻeina o le Igilisi, lea e aofia ai le tele o faʻatinoga ma lesona o le tele o faafitauli faigata ma autu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Edusoft
Tau: $ 735
Toa: 2500 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1