Faʻafefea ona seti se faʻauluuta i luga o le masini

O le tele lava o 'upega tafaʻilagi e tuʻuina atu ai i latou o loʻo faʻaoga le tomai e teu ai faʻaupuga o itulau asiasi. O lenei galuega e matua faigofie lava ma aoga, talu ai e te le manaʻomia ona manatua ma ulufale i upu tatala ao faʻamaonia taimi taʻitasi. Ae peitaʻi, afai e te tilotilo i ai mai le isi itu, e mafai ona e maitauina le tele o aʻafiaga o le faʻaaliaina o upu uma i le taimi e tasi. O le mea lea e te mafaufau ai pe faapefea ona puipuia atili oe. O se fofo lelei o le tuʻuina lea o se upega tafailagi i luga o le masini. I lalo o le puipuiga o le a le gata ina faasaoina ai upu tatala, ae faapea foi le talafaasolopito, faailoga tusi ma faatulagaga uma o le masini.

Faʻafefea ona puipuia le malupuipuia se upega tafaʻilagi

E mafai ona faʻapipiʻi puipuiga i le tele o auala: faʻaaoga faʻaopoopoga i le masini, poʻo le faʻaaogaina o faletusi faapitoa. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona setiina se upu faʻaulu e faʻaaoga ai filifiliga e lua i luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o taga uma o le a faʻaalia i le masini. OperaAe peitai, o mea uma lava e faia i le auala tutusa i isi tagata suʻesuʻe.

Metotia 1: faʻaoga le faʻaogaina o le komepiuta

E mafai ona faʻapipiʻi le puipuiga e faʻaaoga ai faʻaopoopoga i le masini. Mo se faataitaiga, mo Google chrome ma Yandex Browser mafai ona faʻaaoga le loka. Aua Mozilla firefox E mafai ona e tuʻu le Masini Password +. E le gata i lea, faitau lesona i le faapipiiina o upu tatala i luga o tagata sailiili ua lauiloa:

Faʻafefea ona tuʻuina se faʻaulu i le Yandex Browser

Faʻafefea ona tuʻuina se faʻaupuga i luga o le Mozilla Firefox browser

Faʻafefea ona tuʻuina se faʻauluuta i le Google Chrome browser

Tatou faʻaagaoioia i le faʻaopoopo Opera set Set set password for your browser.

  1. I le Opera itulau autu, kiliki "Faʻaopoopoga".
  2. I le ogatotonu o le faamalama o se sootaga "Alu i le faʻamatalaga" - kiliki i luga.
  3. O se laupepa fou o le a tatalaina le mea e tatau ona matou ulufale atu ai i le pa saili "Seti le palakalafa mo lau sailiga".
  4. Matou te faʻaopopo lenei talosaga i Opera ma ua faʻapipiʻi.
  5. O se faʻavaa o le a faʻaalia ai le faʻamalosiina oe e ulufale atu i se upu faanatinati ma taomi "Lelei". E taua le faʻafeiloaʻi ma se faʻamatalaga faigata e faʻaaoga ai numera, faʻapea foʻi ma lanu Latina, e aofia ai mataitusi tetele. I le taimi lava e tasi, oe lava oe e tatau ona manatua faamaumauga na faʻauluina ina ia mafai ai ona e maua lau initaneti.
  6. Ma le isi, o le a uunaia oe e toe toe faʻaleleia lau sailiga mo suiga e aoga.
  7. O taimi uma lava e amata ai Opera e te manaʻomia e te ulufale ai i se faʻaupuga.
  8. Metotia 2: faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa

    E mafai foi ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa lea e setiina ai se faʻaulu mo soʻo se polokalama. Mafaufau i ni mea taua se lua: EXE Password and Protector Game.

    Exe password

    O lenei polokalama e fetaui ma soʻo se faʻaoga o Windows. E tatau ona e siiina mai le upega tafaʻilagi a le developer ma faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, mulimuli i musumusuga o le faasitepu taʻitasi.

    Tikiai le EXE Password

    1. A e tatalaina le polokalama, o le a faʻaalia se faamalama ma le laasaga muamua, lea e na ona e manaʻomia e kiliki "Lisi".
    2. Ona tatala lea o le polokalama ma ala i le kiliki "Suʻesuʻe", filifili le ala i le masini e te manaʻo ai e teu le upu faila. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili Google Chrome ma kiliki "Lisi".
    3. Ua musuia nei oe e ulufale i lau faʻaupuga ma toe faia i lalo. A maeʻa - kiliki "Lisi".
    4. Laasaga lona fa - o le mea mulimuli, o fea e te manaʻo ai e kiliki "Faauma".
    5. I le taimi nei e te taumafai e tatala le Google Chrome, o le a faʻaalia se faʻapipiʻi i mea e te manaʻomia ai e ulufale ai i lau faʻaupuga.

      Taʻalo taʻavale

      O se faʻaaogaina saoloto lea e mafai ai ona e setiina se faʻaupuga mo soʻo se polokalama.

      Tikiake le Puipuia Taaloga

      1. A e amata Game Protector, o le a faʻaalia se faamalama i le mea e te manaʻomia e filifili ai le ala i le masini, mo se faʻataʻitaʻiga, Google Chrome.
      2. I le lua vaʻai o loʻo sosoo mai, faʻapipiʻi faalua le palakalafa.
      3. Ona tatou tuʻuina lea o mea uma pei ona i ai ma kiliki "Puipuia".
      4. O le faamalama o le faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le lau, o loʻo taʻu mai ai o le puipuiga o le initaneti ua faʻapipiʻiina lelei. Toto "Lelei".

      E pei ona mafai ona e vaʻai, o le setiina o le upega tafailagi i luga o lau sailiga e matua moni lava. O le mea moni, e le o faia i taimi uma e ala i le faʻapipiʻiina o faʻaopoopoga, o nisi taimi e tatau ai e faʻaleleia polokalama faʻaopoopo.