Sony Acid Pro 7.0.713

Ina ia faamaeaina le galuega i luga o le komepiuta, e tatau i le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi avetaavale mo le autu poʻo ona vaega uma. O tagata e umia le Lenovo G550 o loʻo tuʻuina atu i ai auala e fa e mafai ona maua ma aoga, faʻafetai i le faigofie latou te maua ai polokalama uma e manaʻomia.

Avetaavale e sailia Lenovo G550

Ua faatulagaina e Lenovo se fesoasoani talafeagai mo a latou masini, o lea e saoloto ai tagata taofiofi uma e filifili se filifiliga talafeagai mo le toe faafouina o le taimi ua le i ai po o le faapipiiina o avetaavale e leiloa. O le isi, tatou te suʻeina auala uma i le taimi nei pe faʻafefea ona faʻaleleia le polokalama faakomepiuta.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

E masani lava, o le mea sili e sili ona lelei e faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa faʻapitoa a le kamupanī. Matou te download uma faila matou te manaʻomia mai ai. O le taimi nei tatou te mananaʻo e matau: o le faʻataʻitaʻiga na fesiligia o loʻo lafoina i le falefaitautusi: i luga o le upega tafaʻilagi a le Lenovo, o le ae le maua le itulau lagolago mo le G550. Mo lenei mafuaʻaga, o le a maua uma mai i se vaega faʻapitoa o le faitotoa o le kamupani, lea o loʻo teuina ai avetaavale mo mea e leʻi leva ma e le o lauiloa.

Alu i le Lenovo archives downloads downloads.

I le taimi lava lena e taua le matauina: o iina o le a e vaʻai ai i se faʻaaliga lea e lipotia mai ai o le a le toe faia ni faʻamatalaga mo taʻavale uma o loʻo teuina iinei. I le faʻaopoopoga, e le lagolagoina lagolagoina aloaia lomiga Windows 8 / 8.1 / 10, ma o le mea lea o faila na tuʻuina atu e mafai ona faʻaaoga e tagata o XP, Vista, 7 o soo se tulaga. Faʻapipiʻiina o polokalama faʻapipiʻi i luga o lomiga lata mai o Windows i le tulaga fetaui poʻo le leai foi, e te faia lenei mea i ou lava faʻalavelave ma faʻalavelave.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga i le vaega o le archiva o Lenovo ma maua le poloka "Faʻasologa o Faʻamaumauga o Avetaavale Mealuega". I totonu o lisi e toʻatolu taʻitoʻatasi, i le itu, ulu atu:
    • Ituaiga: Laptop & Tablets;
    • Faʻamaumauga: Lenovo G Series;
    • SubSeries: Lenovo G550.
  2. O le laulau o le a faʻaalia i lalo, e faʻaaogaina lea e mafai ona e siiina ai le talafeagai ma le talafeagai o lau avetaʻavale OS.
  3. Afai oe sailia se avetaavale patino, faʻatumu laufanua "Category", faʻamaonia le masini na manaʻomia ai le faʻasalalau, ma "Faiga Faʻavae". E ui i le mea moni o le lisi o le vaega mulimuli o le Windows 8 ma le 10, i le mea moni e leai ni faila faila mo i latou. O le lisi lenei mai Lenovo, ma e le o fetuunai mo mamanu taitasi.
  4. O le fesoʻotaʻiga iinei o se pepa lanu lanumoana. O le faila lava ia e sii mai i le EXE, o lona uiga, e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina mai le falefaʻamaumauga, e masani lava o le mataupu.
  5. Faʻasaʻo le faila faʻapipiʻi ma mulimuli i faʻatonuga uma.
  6. A maeʻa ona tuʻu nisi o avetaavale, e tatau ona toe toe amata lau PC e faʻaaoga uma suiga.

Afai e tatau ai, ia mataala vave i faila e sii mai, filifili mo i latou se pusa i luga o se PC poʻo se avetaʻavale e mafai ona ave. O lenei mea o le a mafai ai ona e toe faʻaaogaina le masini komepiuta i le faʻaleleia atili o le faʻafitauli i le tulaga o faʻafitauli poʻo le toe faʻaofiina o le Windows, e aunoa ma le mauaina o le 'upega tafaʻilagi i taimi uma.

Metotia 2: Polokalame Tolu

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le auala muamua e faʻamapulaʻaina i foliga ma mea talafeagai. O le a taua tele mo le ave o avetaʻavale i le faiga o faila e faʻatautaia EXE poʻo le vave filifilia o le download, ae afai e te manaʻomia ona faʻapipiʻi mea uma i le taimi e tasi, o le ae faʻaaluina le tele o taimi.

O se isi fofo o le faʻaogaina lea o polokalame e iloagofie ai meafaigaluega a le komepiuta ma maua ai mea talafeagai mo na polokalama. O nei talosaga e mafai ona galue e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le upega tafaʻilagi, i le i ai o se 'auʻaunaga faʻasinomaga avetaʻavale ma nofo i se nofoaga lelei i luga o le taavale. Ma e mafai ona latou i ai i le faatulagaga o luga o le initaneti, e fuafua i le maua o le fesoʻotaiga, ae le faʻaaluina se tele o megabytes.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le sili ona lauiloa oi latou o le DriverPack Solution. O loʻo i ai le tele o faʻamaumauga, lagolago mo ituaiga uma o faiga faʻaoga ma se faʻaoga faigofie. Ae mo i latou oe mananao e maua faatonuga i auala e faʻaoga ai, matou te fautuaina oe e faitau la matou isi tusi lesona.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Filifilia mai le lisi o DriverMax, e le mafai foi ona e alu sese - o se polokalama faigofie ma le faigofie ma se faʻamaumauga tele o avetaavale e iloa. E mafai ona e aoao atili e uiga i mataupu faavae o le galue ai i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafouina avetaʻavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 3: Faʻamatalaga o Meafaigaluega

O vailaʻau taʻitasi ua fausia i totonu o le komepiuta ua faʻapipiʻiina ma se faʻamatalaga faapitoa e mafai ai ona iloa le masini e le masini. E mafai ona matou faʻaogaina lenei ID e maua ai se avetaʻavale. O lenei filifiliga e le vave tele, ae fesoasoani i tagata e umia Windows fou poʻo le faʻapipiʻiina o le polokalama. O faʻamatalaga latou lava e avanoa mo le matamata i totonu o le Task Manager, ma o loʻo suʻeina i luga o saite Initaneti faapitoa. Auiliiliga ma laasaga i lea laasaga tusia i isi mea.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

I lenei auala, o le ae maua ai se avetaʻavale mo le BIOS, talu ai e le o se masini masini. Mo ia, e manaʻomia le faʻamalosi e download mai le nofoaga aloaia, taʻialaina e le Metotia 1. Ae afai e leai ni mafuaʻaga lelei e faʻafouina ai le BIOS, e sili pe a le faia.

Metotia 4: Faʻatulagaina o le OS

E pei ona e iloa, e mafai foi e Windows ona suʻeina avetaavale tutoatasi, e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega e tolu. E tutusa lava le aoga i sikeri lona tolu, ae o le suesuega e tupu i luga o le au lava ia a le Microsoft. I lenei tulaga, o avanoa o se sailiga manuia o loʻo faʻaititia, ma o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale atonu e le o toe umi.

O isi vaega o lenei filifiliga - o le le mafai ona faʻafouina le BIOS, e maua ai polokalama faʻaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, e pulea ai le kiliva o le kata poʻo le kata vitio. O le a gaoioi masini, ae mo polokalama faʻaleleia lelei e tatau lava ona e alu i le nofoaga o le gaosi oloa o se mea faapitoa, ae le o le komepiuta lava ia. O i latou o loʻo mananao pea e taumafai e faʻaaoga le faʻaaogaina o le polokalama, ofo atu e fesoasoani ia tatou tusiga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O lenei ua e iloa le faʻaleleia pe faʻapipiʻi mai le taʻavale avetaavale mo le Lenovo G550. Filifili le talafeagai mo lou tulaga ma faʻaaogaina, mulimuli i fautuaga uma o loʻo tuʻuina atu i le tusiga.