Samsung Galaxy S2 GT-I9100 smartphone firmware


O le vaʻavaʻavaʻaleʻa ua le maua nei - o le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina ua tatalaina mo se taimi umi. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le tele o tagata e feagai ma se avetaʻavale avetaavale: pe a fai e le faigata le Windows XP ona maua Windows, ma o le fou ua mafua ai ni faigata. I la matou tusiga i aso nei tatou te fia taʻuina atu pe faapefea ma le mea e teu ai avetaavale mo le scanner Canon CanoScan LiDE 110.

Maua o avetaavale mo Canon CanoScan LiDE 110

O le kamupanī o le scanner o loʻo fesiligia e leʻi taofia le lagolagoina o ia, o le mea lea o le mea sili ona faigata e na o le sailia tuusao mo le polokalama. E mafai ona maua ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi i auala eseese e fa, ma o nei mea uma o le a tatou masani ai.

Metotia 1: Punaoa i le initaneti a Canon

O le punavai sili ona faatuatuaina o avetaavale mo se masini komepiuta patino o le punaoa masani a le gaosi oloa, o lea o le auala sili ona faigofie e maua ai le masini masini komepiuta o loo i ai iina.

Canon website

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi o Canon ma faʻaaoga le poloka "Lagolago"i totonu o le lisi autu, mai le mea e alu i le vaega "Talosaga ma Fesoasoani"ona sosoo ai lea "Avetaavale".
  2. Filifili nei le oloa lea e te manaʻo e sii mai. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua. Muamua o le filifili tatau lea mai le vaega o masini, i la tatou tulaga "Scanners".

    O lenei filifiliga, e ui i lea, e tele taimi e faʻaaoga ai, o lea e sili ai le faʻaogaina o le metotia lona lua - alu i le itulau masini e ala i se inisinia. Faʻailoga i le igoa o le faʻataʻitaʻiga ma kiliki le iuga i lalo.

  3. A maeʻa le itulau, faʻapipiʻi le faiga faʻamalositino saʻo pe a fai e le maua le matala.
  4. Ma le isi, alu i le vaega "Manatu". Mo le tele o lomiga o Windows, na o le tasi le avetaʻavale e maua - download i le kiliki i le ala talafeagai.

    Aʻo leʻi amataina le download o le a manaʻomia foi ona e talia le maliega o laisene.

  5. Faatali seia maeʻa ona faʻapipiʻi (e laʻititi, pe a ma le 10 MB), ma taʻavale le faila faila. Faitau ma le faʻaeteete faatonuga i le matala amata Faʻamatalaga Faʻamatalaga ma lolomiina "Lisi".
  6. Ma le isi, e tatau ona e talia le laisene laisene - kiliki "Ioe".
  7. Faʻaauau ona mulimuli i faatonuga seia maeʻa le faʻatulagaga.

A maeʻa le faʻatautaia, toe faʻafouina le komepiuta - o le taimi nei e tatau ona galue le scanner e pei ona tatau ai.

Metotia 2: Talosaga Tolu

Canon, e le pei o HP poʻo Epson, e leai se faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaleleia, ae o faʻamatalaga lautele mai lenei vaega o le masini komepiuta o se galuega sili ona lelei. O le scanner na mafaufauina i le asō o se masini faʻavave, o lea e manaʻomia ai lou faʻaaogaina o se faʻamaumauga televave - mo se faʻataʻitaʻiga, DriverMax.

Lesona: Faʻaaogaina o DriverMax e faʻaleleia ai le avetaʻavale

Afai e le fetaui lenei talosaga mo nisi mafuaaga, faitau le toe iloiloga o mea o totoe o lenei vasega i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻafouina o avetaavale

Metotia 3: ID ID

O vaega taʻitasi o meafaigaluega e tuʻuina atu i ai le igoa o le komepiuta, e tulaga ese i le masini poʻo se isi ituaiga faʻataʻitaʻiga. O le igoa faakomepiuta, sili atu ona lauiloa o ID ID, mo Canon CanoScan LiDE 110 e pei o lenei:

USB VID_04A9 & PID_1909

O lenei ID e aoga i le sailia o avetaavale mo le masini o loo fesiligia. O le tulafono e tatau ona kopiina ma faʻaaogaina i se tasi o 'upega tafailagi faapitoa e pei o DriverPack Online poʻo GetDrivers.

Faitau atili: Saili mo avetaavale faʻaaoga ID ID

Metotia 4: Meafaigaluega o Meafaigaluega

Faatasi ai ma foliga o Windows o le galuega o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o avetaavale mo masini faʻapitoa. E mafai ona e faʻaaogaina "Pule Sili": valaʻau i lenei mea faigaluega, saili le scanner o loʻo fesiligia i le lisi ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. Ma le isi, filifili i le lisi autu "Avetaʻavale Faʻafou" ma faatali seia oʻo i le faaiuga o le taualumaga.

Ae paga lea, o lenei filifiliga faapitoa o le auai "Pule Sili" E le lelei i taimi uma, aua matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i se taiala auiliili, lea o loʻo faamatalaina ai isi auala e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapitoa e ala i lenei meafaigaluega.

Lesona: Faʻasologa Faʻamaumauga Faʻamaumauga o Meafaigaluega

E faaiʻuina ai le iloiloga o metotia mo le mauaina o le polokalama mo le Canon CanoScan LiDE 110 scanner. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le faʻatinoga, talu ai e leʻi tuʻuina atu e le kamupanī le lagolago o le masini ma faʻafetaui ma lomiga fou o Windows.