Faʻaopoopo polokalame i le amataga i le Windows 7

E masani lava, o tagata o loʻo faʻaaogaina le Initaneti o se faʻafitauli ma le faʻafitauli o le faʻaaogaina o le tele o auaunaga meli. O se taunuuga, o le autu o le faatulagaina o le fesoʻotaʻiga o le pusa meli i le isi, e tusa lava po o le a le punaoa ua faʻaaogaina, e aoga.

Fesoʻotaʻi le tasi meli i le isi

E mafai ona faʻafesootaʻi pusa meli eletise i meli. E le gata i lea, e masani lava ona mafai ona faʻatulagaina le aoina mai o tusi mai le tele o faʻamatalaga i le faiga tutusa.

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga tʻatolu i le mekasini autu, e tatau ona i ai faʻamaumauga mo faʻatagaga i auaunaga taʻitasi. A leai, e le mafai ona fesoʻotaʻi.

E le fautuaina le faʻaaogaina o le tele o faʻamau, lea o loʻo i ai i le meli taitasi se fesoʻotaʻiga lua ma isi auaunaga. A faʻaaogaina lenei ituaiga o fusifusia, o nisi mataitusi o le a le oʻo atu i le autu autu i le taimi seʻia oʻo lava i le leai atoatoa o le faʻagaiga.

Meli Mail

O se pusa eletise faaeletonika i le system Yandex, e pei ona lauiloa, e maua ai le tele o auala ma o le mea lea o loʻo tautino mai ai o le autu autu lea. Ae peitaʻi, afai o iai foʻi lau puseli meli i luga o le faiga faʻapitoa poʻo i isi meli meli, e manaʻomia ona e fusifusia.

  1. I lau masini e sili ona manaʻo i ai, ia e ulufale i totonu o le Yandex.Mail site.
  2. Suʻe le uili o le uili i le pito i luga taumatau ma kiliki i luga e tatala ai se lisi ma faʻavae faavae.
  3. Mai le lisi o vaega, filifili le tautala mea. "Aoina mai meli mai isi pusameli".
  4. I luga o le itulau e tatala i le poloka "Ave meli mai le pusameli" Faatumu nofoa tuʻufaʻatasia e tusa ai ma faʻamatalaga mo faʻatagaga mai se isi faʻamatalaga.
  5. E le mafai e Yandex ona fegalegaleai ma nisi o laupepa meli.

  6. I le pito i lalo o le tulimanu kiliki i luga o le ki. "Enable Collector", e faʻagaoioia le faagasologa o le kopiina o tusi.
  7. A maeʻa lena, o le a amata le faʻamaonia o faʻamatalaga tusia.
  8. I nisi tulaga, atonu e te manaʻomia le faʻaopoopoina o faʻamaumauga i totonu o auaunaga e fesoʻotaʻi.
  9. I le tulaga o taumafaiga e faʻaaoga igoa ole tuatusi mo le Yandex, e tatau ona e faia ni faʻamatalaga sili atu mo le aoina.
  10. I le manuia o le fesoʻotaʻiga, o le aoina o tusi o le a otometi ona tupu pe a uma le 10 minute mai le taimi o le fesoʻotaʻiga.
  11. E masani lava, o tagata Yandex latou te fetaiai ma faafitauli o fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona foia e ala i le sui o le Initaneti poʻo le faʻatali mo le galuega e toe faʻaauau i luga o le itu o le auaunaga.

O le mea aupito sili ona lelei, o loʻo galue Yandex ma isi pusa meli i lenei faiga.

Afai ei ai ni au fesili e uiga i le aoina o mataitusi e avea o se vaega o le auaunaga ile meli, matou te fautua atu ia e masani atili ia Yandex.

Faitau foi: Meli

Mail.ru

I le tulaga o se pusa meli mai Mail.ru, e sili atu ona faigofie le faʻapipiʻiina o meli e ala i se faʻatonuga o le maualuga, ma iloa lelei uiga autu o lenei auaunaga. I le taimi lava e tasi, e taua le maitauina o fegalegaleaiga Meli ma le tele o le tele o punaoa tali tutusa, e le pei o Yandex.

  1. Tatala lau pusameli i luga o le upega tafaʻilagi Mail.ru e ala i le log in i lau teutusi.
  2. I le tulimanu pito i luga o le itulau, kiliki i le tuatusi imeli o le pusameli.
  3. Mai le lisi o vaega e tatau ona e filifilia "Meli Meli".
  4. I luga o le isi itulau i totonu o poloka poloka, saili ma faʻalautele le vaega "Meli mai isi pusameli".
  5. I le taimi nei, e tatau ona e filifilia le tautua meli, lea e faamauina ai le tala i le pusa meli e fesootai.
  6. Filifili le punaoa manaʻomia, faʻatumu le laina "Faʻatasi" e tusa ai ma le tuatusi imeli o le teugatupe e faapipiʻiina.
  7. I lalo ole koluma ua tumu, faʻaaoga le ki "Faʻaopoopo le pusa".
  8. I luga o le itulau o faʻamaoniga o meli, faʻamaonia faʻatagaga mo le application Mail.ru.
  9. Afai e faʻamalosia le tagata aoina, o le a otometi lava ona toe faafoi atu i le itulau o le taula, lea e te manaʻomia ai le seti o laina mo le otometi e faʻafeiloaʻi ai feʻau vavave.
  10. I le lumanaʻi, e mafai lava ona e suia pe faʻamaonia le aoina o soo se taimi.

Afai e te manaʻo e faʻaoga se pusa meli e le lagolagoina le faʻatagaga e ala i se sone malupuipuia, o le ae manaʻomia le tuʻuina atu o se faʻaupuga.

Manatua e ui lava o Meli e lagolagoina le tele o tautua, e mafai lava ona tupu mai tuusaunoaga.

I le faaopoopo atu i nei mea uma, ia maitauina o le fesootai atu i le mail mail mail mai isi auaunaga e ono manaʻomia ai faʻamatalaga faapitoa. E mafai ona e mauaina i totonu o le vaega. "Fesoasoani".

I luga o lenei mea e mafai ai ona maeʻa faʻasalalau faʻapipiʻi meli i totonu o le imeli email.

Faitau foi: Mail.ru Mail

Gmail

Google, o le atinaʻe o le tautua meli a le Gmail, ua lauiloa e taumafai e tuʻuina atu le tele o fesoʻotaʻiga faʻamaumauga. O le mafuaʻaga lea e mafai ai ona avea le puseli i lenei faiga ma auala sili mo le aoina o mataitusi.

E le gata i lea, o Gmail e fegalegaleai faʻatasi ma telefoni meli, lea o le a mafai ai e oe ona vave faʻauluina savali i le pusameli autu.

  1. Tatala le upega tafaʻilagi aloaia o le Gmail i totonu o soʻo se suʻesuʻega talafeagai.
  2. I le vaega saʻo o le faamalama autu o galuega, saili le faamau i le ata o le mea e fai ai le afi ma se meafaigaluega "Faʻatonu", ona kiliki lea.
  3. Filifili se vaega mai le lisi ua saunia. "Faʻatonu".
  4. Faʻaaogaina le pito i luga o le fola i le faamalama e tatala, alu i le itulau "Faʻamatalaga ma Faʻatauga".
  5. Suʻe le poloka i faʻasologa "Auina mai meli ma fesoʻotaʻiga" ma faʻaaoga le sooga "Auina mai meli ma fesoʻotaʻiga".
  6. I le faamalama fou o le Initaneti i totonu o le atigipusa "Mai le fea tala e te manaʻomia e faaulufale mai ai" faʻapipiʻi le tuatusi i-meli o le pusa meli e tuʻuina atu, ona kiliki ai lea o le ki "Faaauau".
  7. O le isi laasaga mo le 'auʻaunaga meli meli, o le ulufale lea i le upu faʻamaonia mo le teuina o le teugatupe ma faʻaaoga le ki "Faaauau".
  8. I lau faitalia, siaki atigipusa e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga patino mai le pusa ma kiliki le ki. "Amata le ulufale mai".
  9. A maeʻa uma laasaga fautuaina, o le ae mauaina se faʻamatalaga ua amata le fesoʻotaʻiga faʻamuamua ma e mafai ona oʻo atu i le 48 itula.
  10. E mafai ona e siaki le manuia o le fesiitaiga faigofie i le toe foi atu i le pusa Faletusi ma faitau le lisi o meli. O na feʻau na faʻaulufaleina mai o le ai ai se saini faapitoa i le tulaga o se E-Mail fesoʻotai, e pei foi ona tuu i se isi pusa.

O le fesoʻotaʻiga faʻamatalaga meli na faia i le taimi muamua e mafai ona faʻateleina e ala i le fesoʻotaʻiina e le tasi, ae lua pe sili atu faʻamatalaga i totonu o faiga eseese.

I le mulimuli i faatonuga e le tatau ona e iai ni faʻafitauli e uiga i le fusia o tautua i meli i se teutusi i le polokalama Gmail.

Tagaʻi foʻi: Gmail Mail

Rambler

Ole auaunaga ile meli Rambler e le o lauiloa ma e maua ai avanoa maualalo nai lo punaoa na aafia muamua. E le gata i lea, o Rambler ua gata lava lona gafatia fesoʻotaʻiga, o lona uiga, e faigatā le aoina o tusi mai le puseli i lenei faiga.

E ui lava i nei faʻamatalaga, o le 'upega tafaʻilagi e mafai ai e oe e aoina meli mai isi faiga faʻaaogaina le faʻavae algorithm pei o Mail.ru.

  1. Faʻailoga i lau faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia Rambler Mail.
  2. E ala i le pito i luga o le vaega ma vaega autu, alu i le itulau "Faʻatonu".
  3. I le faasologa o tafaʻi mamao e sosoo ai, alu i le lisi "Aoina o meli".
  4. Mai le lisi o auaunaga meli, filifili le tasi e te manaʻo e faapipii i ai se tala i le Rambler.
  5. I totonu o le faʻasologa o faʻamaufaʻailoga ua tumu ai le fanua "Email" ma "Upu".
  6. Afai e talafeagai, siaki le pusa "Talia tusi tuai"ina ia oʻo i le taimi e faʻaulufaleina ai savali uma e maua.
  7. Ina ia amataina le fusifusia, kiliki le ki. "Fesoʻotaʻi".
  8. Faatali seia maeʻa le faʻasalaga.
  9. O lenei o meli uma mai le atigipusa o le a otometi lava ona siitia i le pusa. Faletusi.

I le faaiuga, e taua le taʻuina atu afai e te manaʻo e taofiofia le aoina mai o meli, e tatau ona faʻatali se taimi ole taimi. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o lenei punaoa e leai se maualuga maualuga o le vave gaosiga o faʻamaumauga.

Tagai foi:
Rambler Mail
Faʻafitauli faʻafitauli i le galuega Rambler Mail

I se tulaga aoao, e pei ona mafai ona e vaʻaia, o auaunaga taʻitasi e mafai ona faʻafesoʻotaʻi pusa meli eletise lona tolu, e ui lava e le o galue uma i se tulaga mausali. O le mea lea, o le malamalama i faʻavae o le fesoʻotaʻi i luga o le Meli e tasi, o isi o le a le mafua ai ni fesili na tulaʻi mai.