FloorPlan 3D 12

O le komepiuta faʻaaoga komipiuta e teu ai le taimi a le tagata, laveaʻiina o ia mai le tusi lesona. A e liliuina le komepiuta, e mafai ona e faʻamaonia se lisi o polokalama o le a amata tutoatasi taimi uma lava e faʻaaogaina ai le masini. O lenei mea e sili ona faafaigofieina le fegalegaleaiga ma le komepiuta ua i ai i le tulaga o lona aofia ai, e mafai ai ona e nofouta i le faailoaina atu o nei polokalama.

Ae ui i lea, i luga o faiga tuai ma le tele, o le tele o polokalame e maua i luga o le uta e mafai e le komepiuta ona susulu mo se taimi umi. Lafoaʻiina o punaoa tau masini ina ia faʻaaogaina e amataina ai le polokalama, ae le o polokalama, o le a fesoasoani i le faalēaogāina o tusiga e le tatau ai. Mo nei faʻamoemoega, o loʻo iai uma polokalama faʻapipiʻi ma meafaigaluega i totonu o le faiga faʻaogaina lava ia.

Faʻalēaogā polokalame laiti faatagaina

O lenei vaega e aofia ai polokalame e le amata amataina vave pe a uma ona amata le komepiuta. Faʻalagolago i le faʻamoemoe o le masini ma faʻamatalaga patino o le galuega o loʻo i tua, o polokalama muamua e mafai ona aofia ai polokalama faʻafefefeleaʻiga, antiviruses, firewalls, browsers, o ao ma upu faʻaulu. O isi polokalama uma lava e tatau ona faʻaaogaina mai le uta, sei vagana ai mea e manaʻomia moni e le tagata faʻaaogaina.

Metotia 1: Autoruns

O lenei polokalama o se pule e le mafaagaloina i le tulaga o le faʻatonutonuga o le faʻatonutonuga o le faʻatonutonu. I le i ai o se laʻititi laʻititi tele ma le atinaʻe elemene, Autoruns o le a matuā mataʻituina vaega uma o loʻo maua i se mataupu o sekone ma tuufaatasia se lisi auiliili o faamaumauga e nafa ma le siiina mai o polokalama patino ma vaega. Naʻo le toe foʻi mai o le polokalame o le Igilisi lea, e oʻo lava i se toe foʻi mai e le mafai ona valaʻau ona e faigofie ona faʻaaogaina.

  1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi i le polokalame, tuʻu i se mea talafeagai. O loʻo faʻaaogaina, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina i totonu o le faiga, o lona uiga, e le tuua ni ala e le talafeagai, ma ua sauni e galue mai le taimi o le teuina o le fale teu. Faʻasolo faila "Autoruns" poʻo "Autoruns64", e faʻatatau i le laʻititi o lau 'auʻaunaga faʻaoga.
  2. A o leʻi tatalaina i luma tatou le faamalama o polokalama autu. E tatau ona tatou faatali mo ni nai sekone mo Autoruns e tuufaatasia ai lisi auiliili o polokalama faatagaina i nofoaga uma.
  3. I le pito i luga o le faamalama o loʻo i ai faʻamau, i mea uma e maua ai faʻamaumauga o le a tuʻuina atu e vaega o nofoaga faʻavae. O le muamua laupepa, lea e tatala ona o le lē mafai, ua faʻaalia ai se lisi o faʻamaumauga uma i le taimi e tasi, lea e mafai ona faigata ai mo se tagata e leai se poto masani. O le a tatou fiafia i le faʻamaufaʻailoga lona lua, lea e taʻua "Logon" - o loʻo i ai faʻamaumauga faʻatagaina o na polokalama e aliali mai saʻo pe ae oso i luga o le komepiuta o soʻo se tagata faʻaaoga pe ae liliuina le komepiuta.
  4. O lea e tatau ona e iloilo ma le faaeteete le lisi o loʻo maua i lenei tab. Siaki polokalame e te le manaʻomia i le taimi lava e amata ai le komepiuta. O faʻamaumauga e toetoe lava a tutusa lelei ma le igoa o le polokalama lava ia ma e tutusa lava lana atigipusa, o lea o le a matua faigata lava ona faia se mea sese. Aua le faʻatoʻilaloina vaega ma faamaumauga e te le o mautinoa. Fautuaina e faʻamaumau faamaumauga, nai lo le tapeina o latou (e mafai ona e tapeina e ala i le kilikiina o le ulutala ma le kiliki saʻo ma le filifili "Aveesea") - a faʻapefea pe afai latou te oʻo mai i taimi uma?

O suiga e aoga vave lava. Iloilo ma le faaeteete ia tusiga taitasi, tape mea e le talafeagai, ona toe amata lea o le komepiuta. E tatau ona faateleina le saoasaoa ole saoasaoa.

O le polokalama ei ai le numera tele o tafaoga e nafa ma ituaiga uma o le utaina o vaega eseese. Faaaoga nei meafaigaluega ma le faʻaeteete ina ia aua le faʻamaonia le downloadina o se vaega taua. Taʻo naʻo na faʻamaumauga e mautinoa.

Metotia 2: filifiliga i le faiga

O le mea e faʻaaoga ai le utaina o uta e aoga tele, ae e le o auʻiliʻili. Ina ia faʻavaveina le utaina o polokalama faʻavae, e fetaui lelei, ma le isi, e faigofie ona faʻaaoga.

  1. Faʻasalalau faʻatasi i le taimi lava e tasi i luga o kītini papa "Manumalo" ma "R". O lenei faʻasalalauga o le a faʻataʻapeʻaina se tamai faamalama ma le pusa saili, lea e te manaʻo e tusi aimsconfigona oomi lea o le faamau "Lelei".
  2. O le a tatala le mea faigaluega "Faʻasalaga Faʻatonu". O le a matou fiafia i le lisi "Amata"lea e te manaʻomia e kiliki tasi. O le tagata faʻaaoga o le a vaʻai i se faʻafesoʻotaʻi tutusa, e pei ona i ai i le auala muamua. E tatau ona aveese poloka o loʻo i luma o na polokalame tatou te le manaʻomia e ave ai.
  3. A uma ona faʻamaeʻaina tulaga i le pito i lalo o le faamalama, kiliki i le kulini. "Faaaoga" ma "Lelei". O suiga o le a faʻaalia i le taimi lava lea, toe faʻafoʻi e iloilo le saoasaoa o le komepiuta.

O le mea e fausia i totonu o le meafaigaluega e na o se lisi masani o polokalame e mafai ona le atoatoa. Mo nisi auiliiliga ma auiliiliga auiliili, e manaʻomia ona e faʻaaogaina le polokalama tʻatolu, ma o le a faʻaaoga lelei e Autoruns.

O le a fesoasoani foi e foia polokalame e le masani ai i le faʻatautaia na gaoia e se tagata e le o faʻalogo. I le leai o se tulaga e le faʻasaʻo ai polokalama avega saogalemu - o le a matua luluina ai le saogalemu o lau avanoa faigaluega.