PicPick 4.2.8

O le faia o pulou alalaupapa o se tasi lea o itu taua i le tosina atu o tagata maimoa fou. I le faʻaaogaina o se fuʻa, e mafai ona e logoina e uiga i le faasologa o le ata vitio, faʻamalosi i latou e lesitala. E te le manaʻomia le avea oe ma se mamanu poʻo se taleni faʻapitoa e teuteuina ai le pulou matagofie. E tasi le polokalama faʻapipiʻi ma laʻititi tomai faʻapipiuta e lava lea e fai ai se laupepa sili ona matagofie.

Fausia se ulutala mo le auala i Photoshop

O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi faʻataʻitaʻi taʻutaʻua, ma o le faagasologa lava, e pei ona faʻaalia i lenei tusiga, o le a le matua ese lava. O i matou, mo se faʻataʻitaʻiga lelei, o le a faʻaaogaina le polokalame lauiloa a Photoshop. E mafai ona vaevaeina le gaosiga o le foafoaga i ni nai vaega, mulimuli ane e mafai ona e faia se pulou matagofie mo lau auala.

Laasaga 1: Filifiliga ata ma le fatuina o avanoa

Muamua, e tatau ona e filifilia se ata o le a avea o se pulou. E mafai ona e faʻatonuina mai soʻo se tagata mamanu, tusia oe lava pe na o le download i le Initaneti. Faamolemole ia matau, ina ia mafai ona vevela ese le lelei o ata lelei, pe a musuia, ia faailoa mai i le laina o loo e sailia ni ata HD. Ia sei o tatou sauniuni se polokalama mo le galuega ma ia mautinoa ni sauniuniga:

  1. Tatala Photoshop, kiliki "File" ma filifili "Fausia".
  2. O le lautele o le tapoleni, faʻamautinoa 5120 i pixels, ma le maualuga - 2880. E ono lua taimi e itiiti ifo. O lenei faatulagaga ua fautuaina e lafo i YouTube.
  3. Filifili se pulumu ma se vali i luga o le tapoleni atoa i le lanu o le a avea ma ou talaaga. Taumafai e filifili e uiga i le lanu tutusa lea e faʻaaogaina i lau ata autu.
  4. Tulei le ata o se pepa i totonu o se fale e faigofie ai ona uia, ma tuu i luga o le tapoleni. Faatasi ai ma se pulumu, maka le tuaoi o tuaoi, o le fea vaega o le a vaaia i le saite o se taunuuga.
  5. Uu le faamau i le itu tauagavale i le tulimanu o le tapoleni ina ia iloa le laina tuaoi. Ave o ia i le mea saʻo. Fai i luga o tuaoi talafeagai uma, ia faia se mea faapenei:
  6. O le taimi nei tatou te manaʻomia le siakiina o le sao o le igoa o le taʻavale. Kiliki "File" ma filifili "Faasaoina".
  7. Filifili se faatulagaga "JPEG" ma faʻapolopolo i soʻo se nofoaga talafeagai.
  8. Alu i le YouTube ma kiliki "O laʻu auala". I le tulimanu, kiliki i luga o le penitala ma filifili "Suia le mamanu o le auala".
  9. Filifili se faila i luga o lau komepiuta ma sii mai. Faatusatusa faasologa na e faailogaina i le polokalama ma taʻaloga i luga o le 'upega tafaʻilagi. Afai e te manaʻomia le gaoioi - na o le faitau o sene. O le mea lena na tatau ai ona fai le avanoa i totonu o se fale puipui - ina ia faigofie ona faitau.

I le taimi nei, e mafai ona e amata faʻatupeina ma faʻatulaga le ata autu.

Laasaga 2: Galulue ma le autu autu, gaioiga

Muamua e te manaʻomia e aveese le pepa i totonu o le fale, aua matou te le toe manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, filifili lana laulau ma le kiliki saʻo ma kiliki "Aveesea".

Ave le ata autu i le tapoleni ma faasaʻo lona lapoʻa i autafa o tuaoi.

Ina ia aloese mai faʻaliliuga maoaʻe mai le ata i le pito i tua, ave se pulumu vaivai ma faʻaitiitia le opacity e 10-15 pasene.

Faʻasaga le ata i luga o lanu o le lanu e tumu i tua ma o le lanu lanu o lau ata. E tatau lenei mea ina ia mafai ona e vaʻavaʻai i lau telefoni i luga o le televise, e leai se suiga faʻafuaseʻi, ae o se suiga lelei i le pito i tua e faʻaalia.

Laasaga 3: Faaopoopo le Tusi

O lea e tatau ona e faʻapipiʻi igoa i lau ulutala. E mafai ona avea lenei ma se faʻasalaga mo faʻamaumauga, po o le ulutala, poʻo se talosaga ole saofaga. Fai e pei ona e manaʻo ai. Faʻaopoopo le faʻamatalaga e pei ona taua i lalo

  1. Filifili se meafaigaluega "Upu"e ala i le kiliki i luga o le mamanu o foliga tusi "T" luga o le meafaigaluega.
  2. Filifili se mamanu matagofie o le a foliga manino i luga o le ata. Afai e le fetaui le tulaga, e mafai ona e sii maia le fiafia mai le Initaneti.
  3. Tusia ata o Photoshop

  4. Filifili le lapoa talafeagai ma tusi i se vaega patino.

E mafai ona e faʻasaga le tuʻuina o le vai papatisoga i le na o le uuina i le pito i le itu taumatau o le komi ma tuʻu i le nofoaga e manaʻomia.

Laasaga 4: Faʻasaoina ma le faaopoopoina o pulou i le YouTube

E totoe na o le laveaʻiina o le iuga mulimuli ma tuʻuina atu i le YouTube. E mafai ona e faia faapenei:

  1. Kiliki "File" - "Faasaoina".
  2. Filifili Faiga "JPEG" ma faʻapolopolo i soʻo se nofoaga talafeagai.
  3. E mafai ona e tapunia Photoshop, alu nei i lau auala.
  4. Kiliki "Suia le mamanu o le auala".
  5. Tulei le ata ua filifilia.

Aua nei galo e siaki le auala e tepa ai i luga o lau komepiuta ma masini feaveai, ma o le a le toe i ai se itu.

O le taimi nei o loʻo i ai sau fuʻa auala e mafai ai ona faʻaalia le autu o au vitio, faatosina mai tagata matamata fou ma le au faipisinisi, ma o le a latou logoina oe i le faasologa mo le faʻasaʻoina o vitio fou, pe afai e te faʻaalia lenei ata.