Faʻaauau le sailiga o leo i le Yandex Browser

O le fatuina o se logo o le laasaga muamua i le fatuina o lau oe lava faʻatalanoaga. E le o se mea e ofo ai, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻatalanoaga na faʻaalia i totonu o le aufaʻataua atoa. O le faʻaleleia faʻapitoa o faʻamatalaga e faia e tagata faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa faʻapitoa. Ae faʻapefea pe afai e manaʻo se tagata e atiaʻe lana lava taga e aunoa ma le faʻaaluina o tupe ma le taimi i lona atinaʻe? I lenei tulaga, e sau tagata mamanu polokalame e laveai, lea e mafai ai ona vave faia se logo, e oo lava mo se tagata e le o saunia.

O ia polokalama, e pei o se tulafono, ei ai se faʻaoga faigofie ma le faʻamaonia i galuega malamalama ma malamalama. O le algorithm o la latou galuega e faʻavae i luga o se tuufaatasiga o faʻataʻitaʻiga ma tusitusiga, ma faʻamagaloina ai le tagata e manaʻomia le faʻamaeʻaina o se mea ma le lima.

Manatunatu ma faʻatusatusa le tusitala logo lauiloa.

Logaster

Ole logaster o se auaunaga i le initaneti mo le fatuina o faila kalafi. O iinei e mafai ona e atinaeina e le gata o logos, ae o ata foi mo uepisaite, kata pisinisi, teutusi ma le mataitusi. O loʻo i ai foi se lautele o faʻataʻitaʻiga o galuega maeʻa a isi sui auai o le poloketi, lea o loʻo faʻatulagaina e tagata atiae e fai ma puna o musumusuga.

Ae paga lea, i se tulaga saoloto e mafai ona e sii maia lau foafoaga i se aofaiga laitiiti. Mo ata tetele e tatau ona totogi e tusa ai ma faasologa o tau. O pusa totogi e aofia ai foi le gafatia e otometi ona fatuina ata.

Alu i le Logaster auaunaga i le initaneti

AAA Logo

O se polokalama faigofie lava mo le atinaʻeina o logos, faʻatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga masani, vaevaeina i ni autu se tolu dozen. O le i ai o le tusitala o le aufono o le a vave tuʻuina atu elemene taʻitasi se foliga tulaga ese. Mo i latou e fiafia i le saoasaoa o le galuega ma le avanoa mo le fatufatuai, o le AAA Logo o le a saʻo lava. Ua faʻatinoina e le polokalame se galuega taua tele e pei o le galue i luga o faʻamaumauga ua saunia, lea o le a faʻaitiitia ai le taimi e suʻe ai se manatu logo.

O se suiga taua o le tuusaʻoina e le talafeagai mo galuega sologa lelei. I le faʻataʻitaʻiga o le faamasinoga, o le galuega o le teuina ma le faʻauluina mai o le ata e maua ai e leʻo maua.

Tusia le AAA Logo

Jeta Logo Designer

Jeta Logo Designer is the twin brother of AAA Logo. O nei polokalama e toetoe tutusa lava le tutusa, atinaʻeina galuega o galuega. O le faʻaaogaina o le Jeta Logo Designer o le faʻaaogaina lea o le free free version. O le faaletonu o loʻo taoto i le laʻititi o le faletusi o primitives, ma o le elemene sili lea ona taua o le galuega a le au tusitala o logos. O lenei faaletonu e faʻamalosia ai le faʻatinoga o le faaopoopoina o bitmaps, faʻapea foi ma le mafai e download muamua mai le nofoaga aloaia, ae o lenei uiga e maua na o le totogi.

Download le Jeta Logo Designer

Sinkink Logo Maker

Faʻalauiloa atili logo logo - Faʻafoʻi Logo Maker. E i ai foʻi se seti o faʻamaumauga na saunia muamua ma se faletusi tele. E le pei o le Logo Designer o le Jeta ma le AAA Logo, o lenei polokalame e iai mea e faʻapipiʻi ma faʻafetaui ai elemene, lea e mafai ai e oe ona fatuina se ata saʻo. I le taimi lava e tasi, o le Sothink Logo Maker e leai se galuega sili ona lelei o sitaili manino mo ona elemene.

O le a faʻafefea e tagata faʻapitoa le tulaga tulagaese i isi tagata mamanu le avanoa e filifili ai lanu, ma e mafai ona faʻafefeina le le faigofie le faagasologa o le filifilia o mea faitino. O le saolotoga ei ai le atoatoaga o galuega, ae faʻatapulaʻaina i le taimi.

Tikiala le ata ile Makeriga

Logo Design Studio

E sili atu ona aoga, ae i le taimi lava e tasi, o se polokalama faigata mo le tusiaina o logos, Logo Design Studio e mafai ai ona e galue ma faʻataʻitaʻiga maualuga maualuga. I le faatusatusa i fofo o loʻo talanoaina i luga, Logo Design Studio e faʻaaogaina ai le avanoa e faia i luga o lea mea ma elemene. E mafai ona poloka afifi, natia ma toe faafou. Elemene e mafai ona faʻapipiʻiina ma saʻo faʻatulaga e fesoʻotaʻi ma isi. O loʻo i ai se faʻatinoga o ni ata faʻapipiʻi fua.

O se mea manaia o le polokalama o le mafai lea ona faaopoopo se faʻamatalaga logo o loʻo saunia i le taimi muamua.

Faatasi ai ma vaivaiga o se tamai potutusi o primitives i le kopi saoloto. O le atigilima e fai si faigata ma faʻalumaina. O se tagata e leʻi suʻesuʻeina o le a faʻaalu le taimi e faʻafetaui ai foliga vaaia.

Download Logo Design Studio

Le Logo Creator

Faʻafiafia tele faigofie, polokalama malie ma le fiafia O le Logo Creator na te faʻaaogaina logo logo i se taaloga malie. Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga uma ua manatu i ai, O le Logo Creator na sili ona matagofie ma faigofie. E le gata i lenei, e mafai ona mitamita lenei oloa, e ui lava e le sili atu le maualuga, ae o le tele o tusi aoga o primitives, faapea foi ma le i ai o se "faapitoa" e le maua i isi tagata fai ata.

O le Logo Creator na i ai se faʻamatalaga tusitusi faigofie ma o le mafai ona faʻaaogaina faʻamatalaga sauniuni ma faʻasalalauga faatosina.

O lenei polokalame e naʻo le tasi lea e leai ni mamanu logo, o lea e tatau ai i le tagata faaaoga ona faʻafesoʻotaʻi uma ana mea na fai. O le mea e leaga ai, e le tufatufa atu e le tufuga a lana tama le totogi fua, lea e maualalo ai foi i le tulaga o le polokalama sili ona lelei.

Download Le Logo Creator

O lea na matou toe iloiloina ai le polokalama faigofie mo le fatuina o taga. O i latou uma lava e tutusa o latou gafatia ma e eseese i le faʻaoga. O le mea lea, pe a filifilia nei meafaigaluega, o le fua o le fua o le iuga ma le fiafia i galuega e oʻo mai i luga. O le a se fofo o polokalama komepiuta o le a e filifili e fatuina lau logo?