Lagolagoina 4.22

AAA Logo o se polokalama faigofie ma faigofie e fesoasoani ia vave ona e faia se tagavai faigofie, se ata po o se isi ata o le bitmap.

O lenei talosaga e faʻamoemoe mo i latou o loʻo i ai se logo faigofie ma iloagofie e aunoa ma ni ata tusi, tusitala tusitala ma vevela vevela mamafa. O le faʻaogaina o le galuega i lenei polokalame e faʻavae i luga o le talosaga ma le faʻataʻitaʻiteleina o archetypes faʻataunuʻu - pepa ma tusitusiga. E manaʻomia e le tagata faʻapitoa le faʻaopoopo ma fetuunai elemene o le faletusi o loʻo ia fiafia i ai.

O le atunuʻu, e ui lava e le o Rusia, e faigofie tele ma vavalalata, o lea o le a faigofie ai ona faʻaaoga le polokalama e oʻo lava i se tagata mamao mai le mamanu faʻatalanoaina. Mafaufau i galuega autu a lenei oloa.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o tagavai

Filifiliga o ata

O le tusi a le AAA Logo o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻamaonia faʻamaonia mo ituaiga eseese ma faʻataʻitaʻi. O le tatalaina o le polokalama, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le mamanu lea na musuia ai o ia ma faʻamaonia ona elemene, maua lona lava faʻatusa. Muamua, e aveesea e le tagata le "fefe i le mama mama", lona lua, mai lava i le amataga ua faaalia ai lona gafatia, lea e taua tele mo le tagata na tatalaina le polokalame mo le taimi muamua.

Faamolemole ia matau i totonu o le mamanu e amataina, e le gata ina mafai ona e teuteuina ia elemene, ae faaopoopo atu foi i ni fomu fou, tusitusiga ma aafiaga.

Faletusi tusi

Talu ai o le AAA Logo e leai ni meafaigaluega tuusao tuusaʻo, o lenei avanoa e tumu i se faletusi tetele o mea faʻapipiʻi teuteu. E foliga mai, o le a le tatau ona manatua e le tagata e uiga i le tusia, aua i totonu o le faletusi e mafai ona e mauaina toetoe o soʻo se ata. O le faʻamaumauga ua faʻatulagaina i le silia ma le 30 autu! Ina ia fatuina se logo, e mafai ona e filifili o ni foliga ata faigofie, faapea foi ma ata o laau toto, tekinolosi, laau, tagata, manu, faatusa ma sili atu. O le numera e le faʻatapulaʻaina o ituaiga eseese e mafai ona faaopoopo i le galuega galue. O le polokalame e mafai ai foi ona e faʻaaogaina le faasologa o la latou taʻaloga.

Faletusi a le fale

Mo suʻega taʻitasi ua filifilia e mafai ona e seti lau lava metotia. O se faletusi style o se faʻamaufaʻailoga e muaʻi faʻatulagaina lea e faʻamalamalamaina ai mamanu mo meaʻai, tafaoga, moli o aafiaga, ma mafaufauga. O le taulaiga faapitoa e totogi i le sitaili o laina kosi gradient. O se tagata e le manaʻo e malamalama i le faʻaogaina o ata e faigofie lava ona tuʻuina atu le sitaili manaʻomia i le fomu filifilia i le nofoaga faigaluega.

Element editing

I le tulaga e tatau ona e setiina se elemene i tulaga taʻitasi, o le AAA Logo e mafai ai e oe ona filifilia le tele, tulaga, suiga i vaalele teuteu, lanu lanu, faʻaaliga o faʻapitoa faʻapitoa ma le faasologa o faʻaaliga i luga o le mata.

Faʻaopoopo ma faʻasolo tusiga

AAA Logo ua ofoina atu e faaopoopo ai tusitusiga i le galuega galue. E mafai ona e faʻaaogaina se faletusi tusi i tusitusiga i le auala tutusa e pei o isi elemene. I le taimi lava e tasi mo le tusiga, e mafai ona e faʻamaonia patino le vai papatiso, lapoa, vaʻaiga, pa'ū, faʻapitoa, ma isi. Gaoioiga vavalalata - faʻafetaui fetuunaiga o le geometry o le tusitusiga. E mafai ona punou i luga o le faitotoa faaofuofu, tusia i fafo po o totonu o le liʻo, poʻo le leaga mai totonu. Faʻasalaga o le faʻavasegaina o le geometric e faigofie ona faʻatutuina ma se palanisi.

O lea na matou tilotilo ai i le tusiga o le AAA Logo laiti ma faigofie. E tatau ona maitauina o le polokalama o loʻo i ai se meafaigaluega faʻaaogaina lelei, ma i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina e mafai ona e maua ai lesona i le faʻaaogaina o lenei oloa, maua le fesoasoani talafeagai ma download faʻataʻitaʻiga logo fou.

Mama

- Avanoa talafeagai ma vavalalata
- Faʻapipiʻi o mamanu logo faʻasologa
- Faʻatulagaga faʻavae faʻatusa
- O se faletusi lapoa o elemene, faʻavae i autu eseese
- Faletusi o le fale o loʻo faʻafaigofieina le faagasologa o le faʻasaʻoina o logo logo
- Pasi vaʻaia mo le galue ma faʻamatalaga
- Faʻaogaina o se faʻamatalaga lelei

Faʻafitauli

- O le atunuʻu e le faʻaolaina
- O le saolotoga o le faʻataʻitaʻiga e utiuti galuega faʻatino (e oʻo lava i le teuina o le poloketi o le a e manaʻomia le faʻatulagaga atoa)
- Le lava le fusifusia o le tulaga o elemene i le va oi latou lava i le faagasologa o le faasaʻo
- E leai se faʻatinoina o galuega e tuʻuina atu.

Faʻataʻitaʻi kopi o le AAA Logo

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Jeta Logo Designer Sinkink Logo Maker Le Logo Creator Logo Design Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AAA Logo o se tasi lea o meafaigaluega faʻapitoa faʻapipiʻi mo le fatuina o logos ma le tele o mamanu logo ma ata i lona fatuga
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: Logo Software - AAA Inc.
Tau: $ 50
Toa: 11 MB
Gagana: Igilisi
Version: 5.0