Faʻafefea ona maua VK login


Ona o le mea moni o tagata faʻaaogaina e faʻaaoga le Mozilla Firefox browser e le gata i luga o le komepiuta autu, ae faʻapea foi i luga o isi masini (komepiuta galue, papa, smartphones), Mozilla ua faʻatinoina se gaioiga faʻasologa o faʻamatalaga o le a mafai ai e oe ona maua le avanoa i le talafaasolopito, tusi tusi, faʻaola passwords ma isi faʻamatalaga faʻamatalaga mai soʻo se masini e faʻaaoga le Mozilla Firefox browser.

O le faʻatulagaga o le synchronization i Mozilla Firefox o se meafaigaluega tele mo le galue ai faʻatasi Mozilla i luga o masini eseese. Faatasi ai ma le fesoasoani o le fesoʻotaʻiga, e mafai ona e galue i Mozilla Firefox i luga o se komepiuta, ma faaauau, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se telefoni.

Faʻafefea ona faʻatūina le fesoʻotaʻiga i Mozilla Firefox?

Muamua lava, tatou te manaʻomia le fatuina o se tasi o faʻamatalaga o le a teu ai faʻamatalaga uma o fesoʻotaʻiga i 'auʻaunaga a Mozilla.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lisi autu i le pito i luga taumatau o Mozilla Firefox, ona sosoo ai lea ma le faamalama e tatala, filifili "Ulufale Faʻatasi".

O le a aliali mai se mata i luga o le lauulu lea o le a manaʻomia ai oe e te ulufale ai i lau 'upega o Mozilla. Afai e leai sau teugatupe faapena, e tatau ona e lesitala. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau "Fausia se tala".

O le a tuʻuina atu oe i le itulau o le resitara lea e te manaʻomia e faʻatumu ai se faʻamaumauga itiiti.

O le taimi lava e te lesitala ai mo se teugatupe pe sainia i lau teugatupe, o le a amataina e le masini le faagasologa o le faʻatautaia o faʻamaumauga.

Faʻafefea ona faʻatūina le fesoʻotaʻiga i Mozilla Firefox?

E le mafai e Mozilla Firefox ona faʻatautaia faʻamaumauga uma - o faʻamatalaga tatala ia, tusifaʻailoga faasao, faʻaopoopoga faʻaopoopoga, talafaasolopito o talatalanoaga, faʻamaumauga faʻamaonia, ma tulaga eseese.

Afai e manaʻomia, o le faʻafetauiina o elemene taʻitasi e mafai ona faʻafitauli. Ina ia faia lenei mea, toe tatala le lisi o mea e fai i le masini ma filifili le tuatusi imeli i le pito i lalo o le faamalama.

O le faamalama fou o le a tatalaina ai le faasoasoaina o filifiliga, lea e mafai ai ona e faʻamaonia mea na o le a le faʻasasaniina.

Faʻafefea ona faʻaoga le fesoʻotaʻiga i Mozilla Firefox?

E faigofie le taʻiala: e manaʻomia lou teu i totonu o lau faʻamatalaga i masini uma e faʻaaoga le Mozilla Firefox browser.

O suiga fou uma na faia i le masini, faʻataʻitaʻiga, o faʻamaloiloga fou ua teuina, faʻaopoopoga faʻaopoopoga poʻo nofoaga faʻasalalau, o le a vave faʻatasiina ma lau faʻamaumauga, a maeʻa ona faaopoopoina i latou i luga o isi masini.

E na o le tasi lava le taimi ma faʻamau: pe a uma ona e galue i luga o le masini e tasi ma Firefox ma manaʻo e faʻaauau pea i le isi, pe a e fesuiaʻi i se isi masini, o le a le tatalaina ia laupepa muamua.

E faia lenei mea mo le faʻaogagofie o tagata faʻaoga, ina ia mafai ona e tatalaina ni afifi i nisi masini, isi i isi. Ae afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi faʻamau i luga o le masini lona lua, lea na tatala muamua i le muamua, ona mafai lea ona e faia e pei ona taua i lalo:

kiliki i luga o le ki o le masini taʻavale ma i le faamalama e aliali, filifili "Lisi o ao".

I le isi lisi, siaki le pusa "Faʻaali le Taʻu Tafa o Faʻamau".

O le a iai se laupapa laʻititi i le itu tauagavale o le faʻamalama Firefox, lea o le a faʻaalia ai faʻamau i luga o isi masini e faʻaaoga le faʻasologa o fesoʻotaʻiga. Faatasi ai ma lenei laulau, e mafai ona e alu i le taimi lava lea i luga o afifi na tatala i luga o smartphones, papa ma isi masini.

Mozilla Firefox o se sailiga sili ona lelei ma se polokalama fetaui lelei. Ma na tuʻuina mai o le masini e mamanuina mo le tele o faʻatalanoaga ma telefoni feaveaʻi, o le a faʻaaogaina le faʻasologa o fesoʻotaʻiga i le tele o tagata faʻaoga.