Faʻamalamalama le talaaga i le ata i Photoshop

O Microsoft Outlook o se tasi o talosaga sili ona lauiloa imeli. E mafai ona taʻua o se pule moni faamatalaga. O le lauiloa e faʻamatalaina e le itiiti ifo i le mea moni e faapea o le talosaga talosaga lenei i le imeli mo Windows mai Microsoft. Ae, i le taimi lava e tasi, e le o faʻatulagaina muamua lenei polokalama i lenei faiga faʻaoga. E manaʻomia lou faʻatau, ma faʻatinoina le faʻatulagaina o le OS. Sei o tatou mafaufau pe faapefea ona faʻapipiʻi Microsoft Outluk i lau komepiuta.

Faʻatauga o le polokalama

O Microsoft Outlook o loʻo aofia i le Microsoft Office suite of applications, ma e leai sana lava faʻapipiʻi. O le mea lea, o lenei talosaga e maua faatasi ai ma isi polokalame e aofia i totonu o se lomiga faapitoa o le faasologa o le ofisa. E mafai ona e filifilia se masini pe download le faila faila mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft, pe a uma ona totogi le aofaiga ua faʻaalia o le tupe e faʻaaoga ai le faiga faʻaletoroni.

Faʻamatuina le amataga

O le faʻatulagaga faʻapipiʻi amata i le faʻalauiloaina o le faila faʻapipiʻi, poʻo le disk faʻatasi ma Microsoft Office. Ae, i luma o lenei mea, e taua tele le tapunia o isi talosaga uma, aemaise lava pe afai o loʻo aofia ai foi i le pusa o Microsoft Office, ae na faʻapipiʻi muamua, pe i ai se maualuga maualuga o feeseeseaiga poʻo mea sese i le faʻatulagaina.

A maeʻa le faʻatupeina o le faila faila a le Microsoft Office, e tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e filifili ai Microsoft Outlook mai le lisi o polokalama na tuʻuina atu. Fai se filifiliga, ma kiliki le ki "Faaauau".

A maeʻa lena, e tatalaina se faamalama i se maliega laisene, lea e tatau ona faitauina ma taliaina. Mo le taliaina, matou te vaʻai i le atigipusa "Ou te talia le tulaga o lenei maliega". Ona, kiliki i le "Faaauau" button.

Ma le isi, o se faamalama e matala ai lea ua valaʻaulia ai oe e faʻapipiʻi Microsoft Outlook. Afai e faamalieina le tagata faʻaoga i tulaga faʻataʻatia, pe o ia te ia le malamalama le mautonu e uiga i le suia o le faʻatulagaga o lenei talosaga, ona e kiliki lea i le "Install" button.

Setup Setup

Afai e le fetaui le faʻavasegaga masani i le tagata faʻaaoga, ona tatau lea ona kiliki i le "Seti" button.

I le uluaʻi faʻamau o tulaga, ua taʻua o "Seti Seti", o loʻo i ai se avanoa e filifili ai vaega eseese o le a faʻapipiʻiina i le polokalama: fomu, add-ins, mea faigaluega atinae, gagana, ma isi. Afai e le malamalama le tagata faʻaogaina nei faatulagaga, ona sili lea ona alu ese uma e le mafai.

I le "File Localization" tab, ua faailoa mai e le tagata faʻapipiʻi le mea o le a tu ai Microsoft Outlook i le maeʻa ona faʻatulaga. A aunoa ma se manaoga faapitoa, e le tatau ona suia lenei parakalafa.

I le "Faʻamatalaga o Tagata Faʻamatalaga" o loʻo faʻaalia ai le igoa o le tagata faʻaaoga, ma isi faʻamatalaga. Lenei, e mafai e le tagata faʻaoga ona fai a latou lava suiga. O le igoa na te faaopoopoina o le a faʻaalia pe a matamata i faʻamatalaga e uiga i le na fatuina pe faʻataʻitaʻia se pepa maoti. I le le mafai ona maua, o faʻamaumauga i lenei pepa e maua mai le faʻamatalaga o le faʻaaogaina o le polokalama o loʻo faʻaaogaina ai le tagata faʻaoga. Ae, o nei faʻamatalaga mo Microsoft Outluk, pe a manaʻomia, ia sui.

Faʻaauau le faʻatulagaga

A maeʻa uma tulaga, kiliki i luga o le "Install" button.

O le faʻapipiʻiina o Microsoft Outlook e amata, lea, e faalagolago i le malosiaga o le komepiuta ma le polokalama faʻaoga, atonu e umi se taimi.

A maeʻa le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, o le a faʻaalia le tusiga talafeagai i le faamalama o le faʻatulagaga. Kiliki i le "Close" button.

Ua tapunia e le inisinia. O le tagata faʻaaoga e mafai nei ona amata le polokalama a Microsoft Outlook ma faʻaaoga lona gafatia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻatulagaina o Microsoft Outlook, i se tulaga lautele, faʻaogaina, ma e oʻo lava i se amataga amata ua avanoa pe afai e le amata ona suia e le tagata faʻaaoga ia tulaga faaletonu. I lenei tulaga, e tatau ona i ai sina malamalama ma le poto masani i le taulimaina o polokalama komepiuta.