Faʻapipiʻi le USB-modem Tele2


O komepiuta fale i ona po nei e mafai ona faia le tele o galuega eseese, o le tasi lea o le toe taʻalo o masini multimedia. I le tele o tulaga, matou te faʻalogo i musika ma matamata i ata tifaga e faʻaaoga ai failauga komepiuta ma se mataʻituina, lea e le faigofie i taimi uma. E mafai ona e sui nei vaega i se fale taʻalo i le tuʻuina atu i se PC. O le a matou talanoa pe faapefea ona faia lenei mea i lenei tusiga.

Fesoʻotai faʻataʻaloga fale

I le fale tifaga fale, o loʻo faʻaaogaina e le aufaitau le tele o seti o masini. O lenei o le televise acoustics, poʻo se seti TV, tagata taalo ma failauga. O le isi, tatou te iloiloina ni filifiliga se lua:

  • Faʻafefea ona faʻaaoga lau PC o se punavai o leo ma ata e ala i le faʻaogaina o se televise ma failauga.
  • Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi i le komepiuta ata o ata tifaga oi ai nei.

Filifiliga 1: PC, TV ma failauga

Ina ia mafai ona toe gaosia le leo i luga o failauga mai le fale fale, o le a e manaʻomia se faʻalautele, e masani lava o se tagata DVD atoatoa. I nisi tulaga, e mafai ona fausia i se tasi o failauga, mo se faataitaiga, o se subwoofer, module. O le mataupu faavae o le fesoʻotaʻiga i tulaga uma e tutusa.

  1. Talu ai o fesootaiga PC (3.5 miniJack poʻo le AUX) e ese mai i luga o le taʻalo (RCA poʻo le "tulips"), o le a tatou manaʻomia se fetaui talafeagai.

  2. O le 3.5 mm lela ua faʻafesoʻotaʻi i luga o le masini komepiuta i luga o le laupapa poʻo le kata leo.

  3. "Tulips" e faʻafesoʻotaʻi i mea faʻaoga leo i luga o le tagata taalo (amplifier). E masani lava, o nei fesootaʻiga e taua o "AUX IN" poʻo le "AUIOI IN".

  4. O koluma, i le isi itu, o loʻo aofia i laasaga tutusa i luga o le DVD.

    Tagai foi:
    Faʻafefea ona filifili failauga mo lau komepiuta
    Faʻafefea ona filifili se kata lelei mo le komepiuta

  5. Ina ia faʻafeiloaʻi ata mai le PC ile televise, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i latou i se uaea, o le ituaiga o loʻo fuafuaina e le ituaiga o fesoʻotaʻiga o loʻo maua i masini e lua. E mafai ona avea VGA, DVI, HDMI poʻo DisplayPort. O tulaga mulimuli nei e lua o loʻo lagolagoina ai le faʻalogoina o leo, lea e mafai ai e oe ona faʻaoga le au failauga i totonu o le "telē" e aunoa ma le faʻaaogaina o isi musika.

    Vaʻai foi: Faʻatusatusaga o HDMI ma DisplayPort, DVI ma HDMI

    Afai e ese fesoʻotaʻiga, o le ae manaʻomia se faʻailoa, lea e mafai ona faʻatauina i le faleoloa. E leai se tele o ia masini i totonu o le aufaʻatau faʻatau. Faamolemole ia matau o fetuunaiga e mafai ona eseese e ala i le ituaiga pusa. O le polo lenei po o le "tane" ma le lapo po o le "tamaitai". Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona e fuafua po o le a le ituaiga o seevae o loʻo i luga o le komepiuta ma le televise.

    O le fesoʻotaʻiga e matua faigofie lava: tasi "pito" o le uaea e aofia ai i le laupapa poʻo le video video, le lua - i le TV. O lea matou te liliu le komepiuta i se tagata taʻavale.

Filifiliga 2: Fesoʻotaʻiga Faʻamatalaga Tuusaʻo

E mafai ona iai sea fesoʻotaʻiga pe'āfai e iai fesoʻotaʻiga talafeagai i luga o le telefoni ma le komepiuta. Mafaufau i le mataupu faavae o le gaioiga i le faataitaiga o musika ma le faasologa 5.1.

  1. Muamua tatou te manaʻomia ni faʻaoga se fa i le 3.5 mm miniJack i le RCA (silasila i luga).
  2. I le isi itu, tatou te faʻafesoʻotaʻi nei laina i faʻatusatusa faʻatatau i luga o le PC ma mea e faʻaoga i luga o le telefoni. Ina ia faia saʻo lenei mea, e tatau ona fuafua le faʻamoemoe o fesoʻotaʻiga. O le mea moni, o mea uma lava e faigofie: faʻamatalaga sao i tafatafa o nusi taʻitasi.
    • R ma L (Taumatau ma Le Agavale) e fetaui ma se masini komepiuta PC, e masani lava lanu meamata.
    • FR ma FF (Faʻamaumatau Muamatau ma Luma Agavale) faʻafesoʻotaʻi le lanu uliuli "Toe".
    • SR ma le SL (i le itu taumatau ma le isi itu tauagavale) - i le lauulu ma le igoa "itu".
    • O failauga autu ma le subwoofer (CEN ma SUB poʻo S.W ma C.E) e faʻapipiʻiina i le moli lanumeamata.

Afai o loʻo i ai soʻo se laupepa i luga o lau motherboard poʻo lau kata, o le a le mafai ona faʻaaogaina nisi failauga. O le tele o taimi, e na o se mea faʻatautaia. I lenei tulaga, o loʻo faʻaaogaina le au AUX (R ma L).

E tatau ona manatua i nisi taimi, pe a faʻafesoʻotaʻi uma le au failauga 5.1, e le mafai ona faʻaaogaina le mea i totonu o le leo tele. E faʻalagolago i le auala e aoga ai. E mafai ona eseese lanu lanu. O faʻamatalaga auiliiliga e mafai ona maua i faatonuga mo le masini poʻo luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi oloa.

Siʻosiʻomaga leo

A uma ona faʻafesoʻotaʻi le failauga i se komepiuta, atonu e manaʻomia le faʻapipiʻi. Ua faia lenei mea i le faʻaaogaina o le masini komepiuta e aofia ai le avetaʻavale leo, poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻavaomalo o loʻo galue.

Faitau atili: Faʻafefea ona fetuunai le leo i luga o le komepiuta

Faaiuga

O le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga o le a mafai ai e oe ona faʻaaoga meafaigaluega o loʻo ia te oe mo lona faamoemoe. O le faagasologa o le fatuina o se fale faatusa symbiosis ma se komepiuta e matua faigofie lava, ua lava lea e maua ai le fetaui talafeagai. Faʻalogo lelei i ituaiga o fesoʻotaʻiga i luga o masini ma mea faʻapipiʻi, ma i le tulaga o faigata i le fuafuaina o le faʻamoemoega, faitau tusi.