HDMI ma USB: o le a le eseesega

O tagata faʻaoga komepiuta uma e iloa le i ai o fesoʻotaʻiga e lua mo faʻamaumauga e teu ai - HDMI ma USB, ae le o tagata uma e iloa le eseesega i le va o le USB ma le HDMI.

O le a le USB ma le HDMI

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga (Multimedia Interface) (HDMI) o se atinaʻe mo le faʻalauiloaina o faʻamatalaga faʻasalalauga maualuga. O le HDMI ua faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai faila vitio maualuluga ma telefoni faʻamaonia leo leo e tatau ona puipuia mai le kopiina. O le fesootaiga HDMI e faʻaaogaina e tuʻuina atu ai le televise numera ma le leo leo, o lea e mafai ai ona e faʻaogaina se uaea mai se TV poʻo se ata vitio o se komepiuta patino i lenei fesoʻotaʻiga. Faʻaliliuina o faʻamatalaga mai le tasi ala i le isi e ala i le HDMI e aunoa ma se polokalama faʻapitoa e le mafai, e le pei o le USB.

-

USB-fesoʻotaʻiga mo le fesoʻotaʻi faʻasalalalau lautele o le maualalo ma le maualalo. O paʻu USB ma isi faʻamaumauga ma faila faila fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi atu i le USB. O le USB i luga o le komepiuta o se ata o se liʻo, se tafatolu, poʻo se sikuea i pito o se laina taʻavale ituaiga.

-

Laulau: faʻataʻitaʻiga o tekinolosi faʻaliliuina atu faamatalaga

ParakalafaHDMIUSB
Faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga4.9 - 48 Gbit / s5-20 Gbit / s
Lagolago lagolagoTV televise, kata vitiomasini faʻavave, puʻe vaivai, isi faʻasalalauga
Le mea ua faamoemoe momo ata ma leoituaiga uma o faʻamatalaga

E faʻaaogaina uma ia fesoʻotaʻiga e faʻaliliuina numera, nai lo faʻamatalaga analog. O le eseesega autu o loʻo i le saoasaoa o faʻamaumauga faʻamaumauga ma i masini e mafai ona tuʻuina atu i se fesoʻotaʻiga faapitoa.