Faʻasalaga o le mea sese ma le leai o le d3dx9_31.dll library

O le fatuina o ata e le o le galuega autu i Skype. Ae ui i lea, o ana meafaigaluega e mafai lava ona faia lenei mea. O le mea moni, o le faʻatinoga o lenei talosaga e mamao lava i tua o polokalama faʻapolofesa mo le fatuina o ata, ae, e ui i lea, e mafai ai e oe ona faia ata sili ona lelei, e pei o avatars. Sei o tatou mafaufau i le auala e ave ai se ata i Skype.

Fausia se ata mo se avatar

O le pueina o ata mo le avatar, lea e mafai ona faʻapipiʻiina i lau teugatupe i le Skype, o se fausaga faʻavae o lenei talosaga.

Ina ia mafai ona e pue se ata mo se avatar, kiliki i luga lou igoa i le pito i luga taumatau o le faamalama.

O le talaaga o le faasaʻosaʻoina o le faamalama e tatalaina I totonu tatou te kiliki i luga o le faaupuga "Sui avatar".

O se faamalama e tatalaina ai le tolu punaoa ua ofoina atu mo le filifilia o se ata mo se avatar. O se tasi o nei punaoa o le mafai lea ona ave se ata e ala i Skype e faʻaaoga ai se webcam fesoʻotai.

Ina ia faia lenei mea, ia na o le setiina o le mea pueata, ma kiliki i le "Take a Picture" button.

A maeʻa lena, o le a mafai ona faateleina pe faʻaitiitia lenei ata. Faʻasagaga o le faʻasolosolo, o loʻo i lalo lalo, i le taumatau ma le agavale.

A e kiliki i le "Faaaoga lenei ata," o se ata mai se webcam e avea ma avatar o lau Skype.

E le gata i lea, o lenei ata e mafai ona e faʻaoga mo isi faʻamoemoega. O le ata na pueina mo le avatar o loʻo teuina i luga o lau komepiuta e faʻaoga ai le mamanu o le auala nei: C: Users (Igoa o le tagata faʻaaoga) AppData Roaming Skype (Skype user name) Ata. Ae e mafai ona e faia sina mea faigofie. Matou te pasia le autu autu Win + R. I le Matala o le Tatala e tatala ai, ulufale i le faaupuga "% APPDATA% Skype", ma kiliki i le "OK" button.

Ma le isi, alu i le faʻailoga faatasi ai ma le igoa o lau 'upega tafaʻilagi i le Skype, ona sosoo ai lea ma le ata o ata. O iina na teuina uma ai ata na pueina i le Skype.

E mafai ona e kopiina i latou i se isi nofoaga i luga o lau disiki, faasaʻoina e faʻaaoga ai se faʻataʻitaʻiga ata, lolomi i se lomitusi, auina atu i se album, ma isi. I se tulaga lautele, e mafai ona e faia uma na mea i se ata faaeletonika masani.

Faatalanoaga ata

E faʻapefea ona fai lau lava ata i le Skype, matou te mafaufau i ai, ae e mafai ona e uuina se ata o le tagata o loʻo vaʻaia? E fesuiaʻi, e naʻo le taimi o se talanoaga vitio ma ia.

Ina ia faia lenei mea, i le taimi o le talanoaga, kiliki le faailo i le foliga o se faailoga faaopoopo i le pito i lalo ole lau. I le lisi o gaioiga talafeagai e aliali mai, filifili le "Atapue" mea.

Ona, pueina lea o le tagata faaaoga. I le taimi lava e tasi, o le a le mafai ona e iloa se mea. O le ata e mafai ona ave mai i le lava pusa lea e teuina ai ata mo au lava avatars.

Na matou iloa o le fesoasoani mai a Skype e mafai ai ona e faia uma lau lava ata ma se ata o le tagata o loʻo e talanoa i ai. E masani lava, e le faigofie tele le faia, e pei o le fesoasoani o polokalame faʻapitoa e ofoina atu le avanoa e pueina, ae, e ui i lea, i le Skype e mafai ona faia lenei galuega.