Fofoina o le faafitauli o le "Access Denied" i se taavale afi


I le avea ai ma se tagata malaga masani poʻo se tagata faimalaga, o le i ai o se taʻavale i luga o lau telefoni-telefoni ma galuega aoga e le afaina. Faʻasaga le auala i se mea faapitoa i luga o le faafanua, faʻaalia le nofoaga e mafai ai mo le malologa po o se meaʻai, tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i femalagaiga lautele i totonu o se aai e le o iloa. O nisi tusi talosaga e mafai ona tuʻuina uma, na o le filifili ma faʻapipiʻi i luga o le masini. Mafaufau i ni nai taʻitaʻifaga Android e mafai ona fesoasoani i se tagata agavale e taʻavale e ala i fanua le iloa.

Faʻafanua: felauaiga ma faʻatautaia

Faʻafanua faʻatasi ai ma le faʻatautaia GPS mai tagata atiaeina o le Google tele. O le televise masani o le faʻaaogaina o le "fafo mai le pusa" o loʻo iai i le tele o telefoni smartphones. Afai o oe o se tagata savali ma manaʻomia se tusitaiala, o le a fesoasoani faigofie ia faʻafanua o Google ia te oe.

O le Navigator o le a ia uia le ala i ni solo, faaali ata o le eria o loʻo siomia ai oe ile taimi. Talanoa e uiga i femalagaiga a le lautele, lea e mafai ona ave i le mea e manaʻomia. Aua le misia nofoaga aoga i faleoloa, falemaʻi, ATM ma isi faʻalapotopotoga. E le gata i lea, o faʻafanua e mafai ona faʻaaogaina offline e ala i le faʻaaogaina i latou i lau masini.

Faʻafanua Faʻafanua: Felauaiga ma Felauaiga

Yandex.Navigator

O se isi talosaga mai le lauiloa lauiloa, e ofoina atu i tagata faʻapitoa le tele o auaunaga aoga ma maualuga. Navigator mai Yandex faʻaalia lelei ana galuega. E i ai se faigofie faigofie, vave tele ni suiga eseese o le auala. Afai i luga o le auala i le mea e manaʻo ai e te vaʻai i se mea manaia pe o nisi mea na tupu e ono aʻafia ai le gaioiga, ona mafai lea ona e faia se faʻamatalaga e uiga i le mea na tupu i luga o le faʻafanua.

A maeʻa ona faʻasalalau, o le a vave ona iloa atu e isi tagata ia latou masini Android. Mai faʻasalalauga manaia, e mafai ona e filifilia le suiga i se tafatafa lanumeamata faigofie o le fetuu o loʻo faʻaaogaina i taʻitaʻifu taʻitasi, i nisi o foliga o se taavale mai le tifaga "Transformers", se sipeti ma nisi mea. Latou te lei tuueseina le siufofoga o loʻo galue i le tagata faʻasalalau, e faaopoopo atu i le tulaga o tamaitai ma tama leo, i le faʻaopoopoga o loʻo i ai pea leo o nisi tagata Rusia ma tagata mai ata. I totonu o le faʻavae o lenei autu, o le talosaga o loʻo i ai pea se tasi o toe faafoi - o loʻo taulai atu lava i avetaavale, lea e aʻafia ai i le maualuga maualuga.

Download Yandex.Navigator

LENEI IGU

O se tamai tusi talosaga na faʻapipiʻi foi i tagata taʻutaʻua. Faʻafanua le faʻamaonia HERE WeGo, pe a faʻatusatusa i talosaga talu ai, e i ai ni nai galuega. Ae afai e te gaoioi i ou lava lua, o le a fesoasoani le avetaʻavale ia te oe i le ala sili ona vave pe tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le pasia o felauaiga lautele.

Pe a faimalaga atu i isi 'aʻai ma atunuʻu o le a faʻaalia le mea e mafai ona' ai, fai faʻatau ma maua isi nofoaga aoga. Le tuusaunoa ma galue le tuusaʻo pe a faʻatulagaina faafanua o le fanua e manaʻomia. Ma o le le lava o se taʻitaʻavale o loʻo faʻaalia ai faila i le tele o manatuaga, talu ai e leai se palota i le aai (ina ia maua lau taulaga, e te manaʻomia e sii mai se faila e tusa ma le 500 MB).

TAIMI LENEI IGo

MAPS.ME

Lelei i lana faila o le galuega, e le ofoina atu ni mea e sili atu le fiafia nai lo mea na muamua atu. O le mapiina o le MI o loʻo i totonu o lona faʻaaogaina le tutusa gafatia tau folauga e pei o talosaga na talanoaina i luga. O iinei ma le tuusaʻoga faʻatasi ma le faʻatauina o faafanua, ma nofoaga aoga i le tulaga o mea e 'ai, faleoloa ma isi mea.

O le auai o le auala savali ma le faapipiiina o igoa eseese poo le faaopoopoina o nofoaga o loo misi i luga o le faafanua e le faia ai le MAPS.ME e le malie i le talaaga o tagata tauva. Talu ai nei, faatasi ai ma le atinaʻeina o taxis i le initaneti, o le tuufaatasia o le lauiloa Uber-taxi, lea e mafai ona valaʻauina e aunoa ma le faʻaaogaina o le talosaga aloaia, ua faʻaaogaina lelei iinei.

TALA MAPS.ME

MapFactor GPS Navigation Maps

O le sailiga lata mai i le aoina, galue ma faʻafanua mai ala e lua (OpenStreetMap ma TomTom). A e ulufale i le tusi talosaga o le ae manaʻomia e filifili mea o le ae faʻaaoga. E fai si faigata, ae i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se faʻatulagaga atoa o galuega mo galuega maualuga ma le faʻatinoga. I le faaopoopo atu i le fausiaina o le gaioiga e le talosaga lava ia, e mafai foi ona faia ma le lima, e faailoa ai nisi vaega i le taimi muamua.

A o faʻataʻitaʻiina faʻataʻaiga, e mafai ona e setiina nofoaga faʻasaina ina ia le amanaʻia e le kovana lenei eria pe a fausiaina se auala. O se meafaigaluega sili ona taua o le galuega. "Auala faigofie", lea o le a fesoasoani e matamata muamua i le nofoaga mo se meaʻai, malolo mo sina taimi ma isi faʻamatalaga taua o le malaga a sau. Le le lelei o le polokalame: le le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le muai mauaina o ni faʻataʻatiaga faʻafanua, lea e fuafuaina e fai i le amataga muamua.

Faʻafanua MapFactor GPS Navigation Maps

E mafai ona lisiina tagata folau o loʻo avanoa saoloto mo se taimi umi lava ma o le a latou galulue uma e tusa ma le tulaga tutusa. Ae o talosaga ua taua i luga ua aofia ai galuega uma e mafai ona e mafaufau i ai. Ma le mea e faʻaaoga o le pisinisi a le tagata faʻaaoga.