Matou te faʻaaogaina le Android e avea ma mataʻitu mo le komepiuta po o le PC

E le o tagata uma e iloa, ae o lau laulau po o le telefoni i luga o le Android e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mataʻitua lona lua mo le komepiuta poʻo le komepiuta. Ma o lenei mea e le o le mamao ese mai i le Android i le komepiuta, ae e uiga i le mataala lona lua: o loʻo faʻaalia i totonu o le laupepa ma e mafai ona e faʻaalia se ata ese mai le mataʻitū mataʻitu (silasila i le auala e faʻaoga ai ni siaki se lua i se komepiuta ma faʻatautaia).

I totonu o lenei tusi lesona - 4 auala e faʻafesoʻotaʻi ai Android e avea ma mataala lona lua e ala i le Wi-Fi poʻo le USB, e uiga i gaioiga talafeagai ma tulaga talafeagai, faʻapea foʻi ma nisi faʻaopoopoga e mafai ona aoga. E mafai foi ona manaia: Auala le lelei e faaaoga ai lau telefoni feaveai po o lau api.

  • Spacedesk
  • Splashtop Wired XDisplay
  • iDisplay ma Twomon USB

Spacedesk

SpaceDesk o se tali saoloto mo le faʻaaogaina o Android ma iOS masini pei o se mataala lona lua i le Windows 10, 8.1 ma le 7 faʻatasi ai ma le Wi-Fi fesoʻotaʻiga (e mafai ona fesoʻotaʻi le komepiuta i le uaea, ae tatau ona i luga o le 'upega tutusa). Toeitiiti lava o lomiga faʻaonaponei ma e le o lomiga tele a Europa e lagolagoina.

  1. Tikia ma faʻapipiʻi i luga o lau telefoni le avanoa avanoa SpaceDesk o loʻo maua i luga o le Play Store - //play.google.com/store/apps/details?id=ph.spacedesk.beta (o le talosaga o loʻo i ai i le Beta, ae o loʻo galue mea uma)
  2. Mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama, sau i luga le komepiuta mataʻitipi mo le Windows ma faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta poʻo le komepiuta - //www.spacedesk.net/ (vaega Download - Pūtaʻavale).
  3. Faʻasaʻo le talosaga i luga o se masini Android o loʻo fesoʻotaʻi atu i le 'upega tafailagi e tasi o le komepiuta O le lisi o le a faʻaalia ai komepiuta lea e faʻaoga ai le avetaʻavale SpaceDesk. Kiliki i le sootaga "Fesoʻotaʻi" ma le tuatusi IP i le lotoifale. E ono manaʻomia e le komepiuta ona faʻatagaina le avetaavale o SpaceDesk ia maua le fesoʻotaiga.
  4. Faʻataunuʻu: O le a faʻaalia le mata o le Windows i luga o le lau o le laulau po o le telefoni i le ata o le faʻaluaina o ata (pe a faʻapea e te leʻi faʻauluina muamua le faʻalautelega o le laulau poʻo le faʻaali faʻaali i luga o le tasi le mata).

E mafai ona e galue: o mea uma lava na tupu vave vave mo au. Tago paʻi mai le mata o Android e lagolagoina ma galue lelei. Afai e talafeagai, i le tatalaina o le mataʻitusi o le mata o le Windows, e mafai ona e faʻaoga pe faʻapefea ona faʻaogaina le mataitusi lona lua: mo le faʻaluaina po o le faʻalauteleina o le komepiuta (e uiga i lenei - i le faʻafeiloaʻiga e pei ona taua i luga e fesoʻotaʻi ai le lua vaʻaiga i se komepiuta, . Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Windows 10, o lenei filifiliga o loʻo i totonu o filifiliga i lalo.

E le gata i lea, i le SpaceDesk talosaga i luga o le Android i le vaega o "Faʻatonu" (e mafai ona e alu i ai aʻo leʻi faia le fesoʻotaʻiga) e mafai ona e faʻaogaina laina nei:

  • Tulaga Aupito Manaomia / Faatinoga - iinei e mafai ona e setiina le uiga o foliga (sili atu le sosolo lemu), le loloto o le lanu (le itiiti ifo - le vave) ma le fua faatatau e manaʻomia.
  • Resolution - mataʻituina iuga i le Android. Ma le lelei, faatulaga le faʻaaogaina saʻo o loʻo faʻaaogaina i luga o le mata, pe a le avea lenei mea ma taʻitaʻitaga tele. E le gata i lea, i laʻu suega, o le faaletonu o le fofo na seti ifo nai lo le mea o loʻo lagolagoina moni e le masini.
  • Touchscreen - iinei e mafai ona e mafai pe faʻamalo le faʻaogaina e ala i le faʻaaogaina o le Android paʻi paʻi, ma suia ai le faʻaogaina o le tulaga o le faʻaogaina o le leo: O le paʻu paʻu o lona uiga o le a galue lelei i le nofoaga na e paʻu ai, Touchpad - o le a faʻaaoga e pei o le mata o le masini touchpad
  • Liliu - faatulaga pe matala le lauulu i luga o se komepiuta i le auala lava e tasi e sui ai se masini feaveaʻi. I loʻu tulaga, o lenei galuega e le afaina ai se mea, e leʻi tupu le suiga i soo se mataupu.
  • Sooga - fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi pe a iloa se faʻaumau (o lona uiga, o se komepiuta) i totonu o se talosaga.

I luga o le komipiuta, o le SpaceDesk avetaʻavale e faʻaalia se faʻamaonia i le nofoaga o faʻasalalau, i le kiliki i luga lea e mafai ona e tatalaina ai se lisi o mea e fesoʻotai i ai Android, sui le iugafono, ma faʻamalo le mafai ona faʻafesoʻotaʻi.

I le tulaga lautele, o loʻu lagona o SpaceDesk e matua lelei lava. I le auala, faatasi ai ma le fesoasoani o lenei mea aoga, e mafai ona e avea ma mataala lona lua, e le gata o se masini Android po o iOS, ae pei foi, mo se faataitaiga, le isi komepiuta Windows.

O le mea e leaga ai, SpaceDesk e na o le pau lava lea o le auala e faʻaaogaina ai le Android e avea o se mataʻitu, o le totoe 3 e manaʻomia le totogiina mo le faʻaaogaina (sei vagana ai Splashtop Wired X Display Free, e mafai ona faʻaaogaina mo le 10 minute mo le saʻoloto).

Splashtop Wired XDisplay

O loʻo avanoa le Splashtop Wired XDisplay i le free (Free) ma totogi totogi. E leai se totogi galue, ae o le taimi e faʻaaoga ai e gata - 10 minute, i le mea moni, ua faamoemoe e fai se faʻatauga faʻatau. Ua lagolagoina le Windows 7-10, Mac OS, Android ma iOS.

E le pei o le lomiga talu ai, o le fesoʻotaʻiga o le Android e avea o se mataʻitu e faʻatinoina e ala i le USB cable, ma o le faʻataʻitaʻiga e pei ona mulimuli mai (faʻataʻitaʻiga mo le Tuʻulotoga):

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le Wired XDisplay Free mai le Faleoloa Play - //play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.xdisplay.wired.free
  2. Faʻatonu le polokalama XDisplay Agent mo se komepiuta e faʻaaogaina le Windows 10, 8.1 poʻo le Windows 7 (Mac) e lagolagoina foi e ala i le siiina mai mai le laiga aloaia //www.splashtop.com/wiredxdisplay
  3. Enable USB debugging i luga o lau masini Android. Ona faʻafesoʻotaʻi ai lea i le USB cable i le komepiuta o loʻo faʻaaogaina le XDisplay Agent ma mafai ai ona faʻafouina mai lenei komepiuta. Faʻalogo: Atonu e te manaomia e sii mai le avetaavale ADB o lau masini mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o le laulau poʻo le telefoni.
  4. Afai na lelei mea uma, a maeʻa ona e faʻatagaina le fesoʻotaʻiga i le Android, o le a otometi lava ona aliali mai le mata o le komipiuta. O le Android device lava ia o le a vaaia o se mataʻituina masani i Windows, lea e mafai ai ona e faia uma taga masani, e pei ona i ai i le mataupu muamua.

I le polokalame Wired XDisplay i luga o lau komepiuta, e mafai ona e faʻaogaina tulaga nei:

  • I luga o le Faʻatulagaga taʻitasi - mataʻituina iugafono (Resolution), fua faʻatatau (Tausaga) ma le lelei (Quality).
  • I luga o le Advanced tab, e mafai ona e mafai pe faʻateʻaina le faʻalauiloaina aunoa o le polokalama i luga o lau komepiuta, ma aveese le avetaavale mataʻutia pe'ā tatau.

Oʻu manatu: e aoga, lelei, ae e lagona lemu lemu nai lo SpaceDesk, e ui lava i le fesoʻotaʻiga o le uaea. Ou te faatalitalia foʻi le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga mo nisi tagata faʻapitoa ona o le manaʻomia ina ia mafai ai e le USB faʻapipiʻiina ma le avetaavale.

Faʻaaliga: afai e te taumafai i lenei polokalama ona tape lea mai lau komepiuta, ia maitauina e faaopoopo atu i le Splashtop XDisplay Agent, o le lisi o polokalama faʻapipiʻi o le a aofia ai le Splashtop Software Updater - faʻaumatia foi, o le a le faia lena mea.

iDisplay ma Twomon USB

iDisplay ma Twomon USB o isi talosaga e lua e mafai ai e oe faʻafesoʻotaʻi le Android o se mataʻitu. O le mea muamua e galue i luga o le Wi-Fi ma e fetaui ma lomiga sili ona eseese o Windows (amata i le XP) ma le Mac, lagolagoina le toetoe o ituaiga uma o Android ma o se tasi o uluai talosaga o lenei ituaiga, o le lona lua e ala mai i le telefoni ma e naʻo le Windows 10 ma le Android e amata mai 6 lomiga.

Ou te leʻi faʻataʻitaʻiina nisi o isi talosaga i le tagata lava ia - e totogi tele. Ua i ai le poto masani e faʻaaoga ai Fetufaai i faamatalaga. O faʻamatalaga i totonu o le Faleoloa Taʻavale, i le isi itu, e televave: mai le "O le polokalama aupito sili lea mo se mataala lona lua i luga o Android," i le "Le galue" ma le "Faaseʻe le polokalama."

Faamoemoe o le mea aoga na aoga. E mafai ona e faitau e uiga i foliga talitutusa iinei: O polokalama sili mo le mamao ese i se komepiuta (tele galuega i luga o le Android), Pulega ole komepiuta mai se komepiuta, Ata faasalalau mai le Android i le Windows 10.