O auala lelei e toese ai tupe mai le pusa tupe a le Yandex

O se tasi o polokalama sili ona tele a Rusia e sili ona faigofie mo le faʻaaogaina i aso uma.

Matou te taʻu atu pe mafai faapefea ona e toina tupe mai le pusa tupe a le Yandex ma le itiiti ifo o le komisi. O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea ma pe faapefea ona fai pe a poloka.

O le anotusi

  • Ituaiga o laupepa Yandex
    • Laulau: vailaau eseese Yandex paʻu
  • E faʻapēfea ona aoga le toina o tupe mai le pusa tupe a le Yandex
    • I tupe
    • I le lamatiaga
  • Leai se komisi
  • E mafai ona ou aumaia i QIWI
  • O le a le mea e fai pe afai e poloka le teugatupe Yandex.Money

Ituaiga o laupepa Yandex

Ua vaevaeina sikole i ni vaega se tolu:

  1. O le igoa le igoa muamua o le a tuʻuina atu pe a faatagaina i luga o le 'upega tafaʻilagi, e naʻo le aufaigaluega a Yandex e iloa le saini a lē e ona ma lona numera telefoni feaveaʻi e fesoʻotaʻi ma le teugatupe.
  2. Igoa o le igoa ua atofaina pe afai ua uma ona faʻatumu e le tagata faʻaaoga se fesili i totonu o lana teugatupe, ma faʻamaonia ai ana faʻasalalauga (e na o na tagatanuu Rusia).
  3. O le tulaga ua faailoaina atu ua tofia i tagata e umia pusa lapisi ua faamauina, lea na faamaonia ai le ulufale atu muamua o faamatalaga o tusi folau i soo se auala.

Mo le faʻamaonia e mafai ona e faʻaaoga:

  • faʻafouina mai Sberbank. O le auala e talafeagai mo tagatanuu o le Rusia Federation o loʻo i ai se pepa Sberbank ma o loʻo fesoʻotaʻi atu i le auaunaga a le Mobile Bank. O le tala e tatau ona itiiti ifo i le 10 rubles. O se telefoni faʻapipiʻi i se atotupe Yandex e tatau foi ona faʻapipiʻi i se pepa faletupe. O le tautua e leai se totogi;
  • faʻamaonia i Euroset poʻo Svyaznoy. E tatau ona e sau i le ofisa ma se tusifolau (poʻo seisi pepa e iloagofie ai), taʻu i le tagata Euroset le atotupe ma totogi le 300 rubles. Numera o Auaunaga - 457015. E tatau i le kapeteni ona lolomi se lisiti ma lipoti atu le manuia o le taotoga;
  • pe a asiasi i le ofisa Yandex.Money. Ina ia faia le faʻamatalaga, e tatau ona e asiasi i se tasi o ofisa, ave faʻatasi ma oe se tusifolau poʻo se isi pepa faʻamatalaga ma faʻafesoʻotaʻi le failautusi. O le tautua e leai se totogi;
  • Falemeli Rusia. Pepa o faʻamatalaga e tatau ona siaki: se itulau e iai se ata ma se saini, ma se itulau e iai faʻamaumauga. Ia mautinoa se kopi o le notary. Talia se talosaga mo le faʻamaonia mai le site ole Yandex ma faʻatumu.

Faʻaaogāina ma kopi kopi:

  • e ala i le auina atu i le tuatusi 115035, Moscow, a / pusa 57, LLC NKO "Yandex.Money";
  • e le faila i le paranesi tetele: Sadovnicheskaya street, 82, fale 2.

Laulau: vailaau eseese Yandex paʻu

FaaliloliloLe tagata lava iaFaailoaina
Le tele o le teuina, siaki15 afe rubles60,000 rubles500,000 rubles
Totogi maualuga, taupu15,000 rubles mai se atotupe ma mai se pepa na faʻapipiʻiina60,000 rubles mai se atotupe ma mai se pepa na faʻapipiʻiina250,000 rubles mai le atotupe
100,000 rubles mai le pepa na faapipiiina
O le aofaʻiga maualuga o tupe maua mai i tupe maua i aso taʻitasi, ruʻu5,000 rubles5,000 rubles100,000 rubles
Le mafai ona totogi i le lalolagi atoa-Tupe totogi mo soʻo se oloa ma auaunagaTupe totogi mo soʻo se oloa ma auaunaga
Faaliliuina atu i faletupe-Tasi le fesiitaiga - e le sili atu i le 15 afe rubles. I le aso - e le sili atu ma le 150,000 rubles. I le masina - e le sili atu ma le 300,000 rubles. Komisi - 3% o le aofaiga ma se faaopoopo - 45 rubles.Tasi le fesiitaiga - e le silia ma le 75,000 rubles. I le aso - e le sili atu ma le 150,000 rubles. I le masina - e le silia ma le 600,000 rubles. Komisi - 3% o le aofaiga ma se faaopoopo - 45 rubles.
Faʻasalaga i isi pusa-Tasi le fesiitaiga - e le sili atu ma le 60,000 rubles. I le masina - e sili atu ma le 200,000 rubles. Komisi - 0.5% o le aofaiga.Tasi le fesiitaiga - e le sili atu ma le 400,000 rubles. E leai se tapulaa masina. Komisi - 0.5% o le aofaiga.
Faʻaliliuina atu i faletupe-Tasi le fesiitaiga - e le sili atu i le 15 afe rubles. I le aso - e le sili atu ma le 30,000 rubles. I le masina - e sili atu ma le 100,000 rubles. Komisi - 3% o le aofaiga.Tasi le fesiitaiga - e le silia ma le 100,000 rubles. E leai se tapulaa i aso uma. I totonu o le masina - e sili atu i le 3 miliona rubles. Komisi - 3% o le aofaiga.
Tupe faʻaalu tupe i Western Union ma Unistream--Tasi le fesiitaiga - e le silia ma le 100,000 rubles. I le masina - e le sili atu ma le 300,000 rubles. O le komiti e faʻatatau i le atunuu o le a maua ai le tupe.

Mo Alfa-Click, Promsvyazbank, Tinkoff Bank, o loo i ai ni fomaʻi faʻapitoa mo le tuʻuina atu o le tasi-kiliki.

E faʻapēfea ona aoga le toina o tupe mai le pusa tupe a le Yandex

O le toesea o tupe mai le atotupe Yandex o le a masani lava ona fesootaʻi ma le toesega o se komiti laitiiti, ae ui i lea, o loʻo i ai auala e aloese ai mai lenei mea, poʻo le itiiti ifo o le faʻaitiitia o le totogi.

I tupe

O le auala pito sili ona faigofie i tupe maua i Raiffeisenbank, mo lenei mea e le tatau ona e tusia ai se vili tioata moni pe moni moni Yandex. Ae mo lenei mea e tatau ona e tuuina atu se atotupe ua iloa.

O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave e maua ai tupe o le faʻaaogaina lea o le faʻamaonia ma le toe faʻaaoga tupe i le Raiffeisenbank ATMs.

  1. Muamua e tatau ona e kiliki i le kesi "aveese" i le pito i luga taumatau o le itulau o le tusi o le tagata lava ia, sei vagana ua uma ona e iloa lelei i le polokalama Yandex.Money.
  2. Filifili le mea autu "Faʻasalaga tupe mai se ATM e aunoa ma se kata", faʻaalia le aofaʻi o le a tufatufaina atu ma ulufale i le upu faʻamaonia o le totogiina. O le faiga o le a maua ai se numera valu-numera ma lafoina i le imeli a le tagata o tausia. I le taimi lava e tasi, o le a vave ona faia se kākalama mamanu o le Yandex; o le a oʻo mai lana PIN i se feʻau SMS.
  3. E mafai ona e toina tupe i soʻo se ATM o Raiffeisenbank e ala i le faʻaagaga o le mea autu "Maua tupe e aunoa ma se kata" i le lisi ma ulufale ai i le valu numera numera ma faʻasologa numera.

Komisi - 3%, ae le itiiti ifo i le 100 rubles. Afai e le maua le tupe i totonu o le 7 aso, o le a otometi lava ona toe faʻafeiloaʻi atu i le tala talu ai, ae o le aofai o le komisi o le a le toe faafoi atu i le tagata faʻaaogaina.

Afai e te faia ni fefaʻatauaiga o tupe masani, e fautuaina e talosagaina le tuʻuina atu o se pepa polisi Yandex. I luga o lea mea e mafai ona e faʻatupeina toetoe o ATM uma i le lalolagi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i Sberbank, Promsvyazbank ma isi. Komisi - 3% (e le itiiti ifo i le 100 rubles).

I le lamatiaga

Tupe mai se teugatupe faaeletoroni e mafai ona toe faaui i tua i se pepa faletupe e faaaoga ai se fomu faapitoa i lau teugatupe.

E mafai ona e toina tupe i soʻo se faletupe, lea e vave foi ma faigofie.

  1. E tatau ona e ulufale i le numera o le kata ma le aofaiga o le tau faʻatatau.
  2. Faamautu faamatalaga.
  3. Ulufale mai le code mai le SMS.

Komisi - 3% o le aofaiga o le fesiitaiga ma faaopoopo atu i ai e 45 rubles.
O le mea moni, o le fesiitaiga e faia i le taimi lava lea, o nisi taimi e ono i ai le tolopo e oʻo atu i le 1-2 itula, ae e seasea lava.

E sili atu ona lelei, ae o le fesiitaiga o le a le i le kata, ae i se faletupe umi atu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le fomu talafeagai.

E sili atu le aoga, ae o se auala e sili atu ona umi e toese ai tupe mai le faiga o tupe totogi - faʻaliliu atu i se faletupe

Faatumu le fomu (e tatau ona suia le "ID mo le lesitala" pe afai ei ai faʻamatalaga saʻo e uiga i le tau e manaʻomia). O vaega autu o le BIC ma le numera o le numera o le tagata e mauaina. O faamatalaga e tatau ona faʻamalamalamaina ma le tagata o lo o umia tala.
Kiliki le "Faʻatau Tupe" button.
Faʻamaonia faʻamaonia mai le SMS.

O le komisi i lenei mataupu o le a oʻo atu i le 3% o le aofaiga na faʻafeiloaʻi ma le isi 15 rubles, ae o le fesiitaiga e ave i luga o le aso i le aso pe sili atu (aloaia, e oʻo atu ile tolu aso).

E taua. Afai e te manaʻo e tuʻuina atu tupe i le isi auiliiliga o faletupe, e tatau ona e faʻamaonia aloaia, a le o lea, o le fesiitaiga e mafai ona na o au lava tala.

Leai se komisi

E tatau ona maitauina o le Yandex.Money auaunaga e tuʻuina atu mo le tuʻuina atu o pepa le aoga ma le lesitalaina. I le lomiga muamua na faia i soo se matagaluega - i Moscow, St. Petersburg poo Nizhny Novgorod. O le faʻasaoina o le a tau e selau rubles, o le aofai o le a otometi lava ona faʻamaonia mai le tala pe a faʻaaogaina le kata.

E tatau ona faʻatonu le kata pepa i lau faamaumauga Yandex pe a uma ona faʻatumu le pepa. O le a lafoina le keli e meli, ma o le faʻatagaina o faila e avanoa mo Muscovites. O le tau o le tautua e 300 rubles i le tausaga, e toesea ai lenei aofai pe a faʻatonuina se tautua.

O tagata o loʻo umia se pepa siaki faamauina a le Yandex e mafai ona faʻaputuina le sili atu i le 10,000 rubles i le masina e aunoa ma se totogifuapauina, ae na o pe afai latou te faʻamaonia a latou auiliiliga (pasi faʻamaonia).

O tagata e totoe e aunoa ma le aoina o le a le mafai ona maua se tinoitupe, o le komisi o le a sili atu i le 3% o le tupe na faʻafeiloaia ma se faaopoopo atu 45 rubles.

Pau lava le auala e faʻafeiloaʻi ai tupe e aunoa ma ni toesega i taimi uma, o le fesiitaiga o tupe i se telefoni feaveai. Ua toesea le komiti mo tagata uma o loʻo galulue i Rusia.

E mafai ona faigofie mo i latou o loʻo faʻaaogaina pepa palasitika Megaphone. O tupe o loo i luga o le telefoni feaveai o le a maua pe a faʻaaoga le kata.

E mafai ona ou aumaia i QIWI

Yandex.Money e mafai ai ona e tuʻuina atu tupe i isi pusa. Ina ia fesiitai atu i le teugatupe Qiwi, e tatau ona e faia laasaga nei, ae o lau tala:

O le isi auala e toese ai tupe mai le siaki a Yandex o le lafo atu lea i le Qiwi Wallet

  1. Ulufale le upu "Qiwi" i totonu o le fanua suesue ma lolomi le ulufale, o le laina o le laina o le a aliali mai ma upu "faatumu le atotupe Qiwi". Kiliki i luga o lenei sootaga.
  2. Faatumu le pepa masani, e faailoa ai le numera o le atotupe Qiwi ma le aofaiga o le fesiitaiga
  3. Auina atu tupe.

O le komisi mo lenei taotoga o le a avea ma le 3% o le aofaiga.

O le a le mea e fai pe afai e poloka le teugatupe Yandex.Money

O se tala i le Yandex.Money polokalama ua poloka pe afai e matauina e le ofisa o puipuiga malu ni gaoioiga masalomia, o lona uiga, o loʻo i ai se avanoa e le faʻaaoga e le tagata e ona le atotupe. I lenei tulaga, o le a lafoina se savali e uiga i mafuaʻaga mo le polokaina i le meli a le tagata.

O le isi mafuaaga masani mo le taofiofia o le avanoa i le atotupe o le a faʻatau mai pe faʻamaʻi tupe i fafo atu. Ina ia puipuia lenei, e tatau ona e faia se tusi i lau teugatupe e uiga i le vaitaimi o le faʻaaogaina o le teugatupe i se isi atunuu.

Afai e faʻafuaseʻi ona poloka le atotupe, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani lagolago ma saili le mafuaaga. E mafai ona faia lenei mea i luga o le 'upega tafailagi i luga o le upega tafaʻilagi poʻo le valaau 8 800 250-66-99.

Pau lava le faafitauli atonu o le tulaga le amanaiaina o le atotupe. Afai na teʻa le teugatupe, o le a faigata ona faʻamaonia se mea, talu mai le pulega o le polokalama totogi e leai ni pepa faʻatagaina mai le tagata faʻaaogaina.

O le mea lea, e fautuaina le faʻaaoga o pusa lapisi e le itiiti ifo.

O faiga eletise eletise e faigofie tele mo le faaaogaina i le Initaneti - faʻatau, fefaʻasoaʻiga ma isi mea. O le mafuaaga lena na foafoaina ai i latou. Totogiina o tupe e le o le lagolagosua sili ona lagolagoina i totonu o nei faiga ma nisi o tupe gau i le faiga o komisi ua malupuipuia.