Dr.Web CureIt 11.1.2


Dr.Web o se tasi o kamupani faʻatautaia o loʻo auai i le atinaʻeina o le polokalama anti-virus. E toatele e masani i le Dr.Web anti-virus, o se mea aoga tele mo le puipuia o le tino i le taimi moni. Ia, ina ia faʻamaonia le faiga mo viruses, na faʻaaogaina e le kamupani se aoga faʻapitoa, Dr.Web CureIt.

Doctor Web Kureit o se faʻaaogaina togafitiga e aunoa ma se totogi e faʻamoemoe e faʻatautaia le polokalame mo siama ona faʻamalolo lea e maua ai le taufaamatau pe faʻanofoina ai i latou e taofia.

O le database anti-virus sili ona lata mai o Dr.Web

Ole aoga ole Dr.Web CureIt e le o iai le galuega o le faafouina o le anti-virus database, o le mea lea, mo siaki mulimuli ane, e tatau ona e sii maia le aoga aoga i taimi uma mai le fale o le tagata e faia le mea.

O le mea moni, o le vaitaimi o le aoga o le faʻaaogaina togafitiga e faʻatapulaʻaina i aso e tolu, e aofia ai le aso e utaina ai, pe a maeʻa ona leai se aoga, o le a manaʻomia le downloadina o se lomiga fou.

O lenei faiga e faʻamautinoa ai o loʻo faʻaaogaina e le aufaʻataulaga le telefoni lata mai o le faʻaaogaina o le antivirus lea o le a sili atu ona lelei le faʻatinoina o le sailiga mo faʻamataʻu tau le virus.

Leai se faʻapipiʻi manaʻomia

Dr.Web CureIt e le manaʻomia le faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, ae mafai oe e vave faʻalauiloa, tuʻuina atu aia tatau a le pule.

O lenei ata e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le mea aoga i se masini komepiuta USB ma faʻatautaia luga o falemaʻi i le falemaʻi, e pei o se faʻataʻitaʻiga, aua nei faatagaina le faʻaogaina o le software i luga o le komepiuta.

E le feteenai ma isi viruses

O lenei faʻaaoga togafitiga e faʻamoemoe e le gata i le faʻasoa atu i le antivirus Dr.Web CureIt, ae faʻapea foi ma polokalama anti-virus o isi lava gaosi oloa.

Filifili mea faitino e matamata

I le le mafai, o faʻamatalaga auiliili o le faʻaogaina o le polokalama mo viruses e faia, ae afai e te manaʻomia le faʻatapulaʻaina o le matamata i faila ma vaega filifilia, o lenei filifiliga o le a tuʻuina atu ia te oe.

Faʻamalo le faʻamatalaga leo

I le le mafai, o lenei filifiliga e le atoatoa, ae, pe afai e tatau ai, e mafai e le aoga ona logoina oe i se leo e uiga i mea ua iloa ma le maeʻa o le suʻesuʻega.

Tatalaina aunoa le komepiuta pe a uma ona faamaonia

O le iloiloina o le polokalama e mafai ona umi se taimi, ma afai e te le maua le avanoa e nofo ai i luma o le lau ma faatalitali mo le suʻega e faamaeʻa ai, faigofie lava ona tape le PC pe a maeʻa le suʻega ma togafitiga, ona maeʻa lea ona e alu i lau pisinisi.

Aveesea faʻafuaseʻi o taufaʻailoga mataʻutia

O lenei uiga e tatau ona mafai pe afai e faʻagaoioia le tapeʻaina aunoa o le komepiuta peʻa maeʻa le suʻeina.

Tuuina atu o taga e iloa ai le taufaamatau

O se vaega ese i totonu o tulaga o le a mafai ai e oe ona fetuunai le faatinoga o gaioiga o le aoga e faatatau i mea taufaamatau pe a maeʻa le suʻega.

O le mea lea, e le mafai, o le togafitiga o taufaʻatau o le mea e ave i ai le faamuamua, ma afai e le faapaleina lenei faagasologa i le manuia, o le a puipuia le viruses.

Faatulagaina o le faʻaaliga o le lipoti

I le le mafai, o le aoga o le a naʻo le faʻamatalaga e sili ona talafeagai e maua ai oe e uiga i mea taufaʻailoa ua iloa. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻalautele le lipoti e ala i le tuʻuina atu o faʻamatalaga auiliiliga e uiga i taufaʻatau ma gaoioiga na faia e le aoga.

Faʻapitoa:

1. Faʻafesoʻotaʻi faʻavalea ma faigofie faʻatasi ma le fesoasoani Rusia

2. Faʻamatalaga faʻaauau i luga o le 'upega tafailagi o le atiaeina e faʻamautinoa ai le taua;

3. E le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta;

4. E le feteenai ma polokalama o antivirus mai isi tagata atiae;

5. Tuʻuina atu le maualuga o le suʻesuʻeina faʻatasi ai ma le faʻaumatia mulimuli ane o tulaga taufaamatau;

6. E tufatufa faʻasoa mai le ofisa faʻalēpotopotoga aloaia e leai se totogi.

Faʻafitauli:

1. E le faʻafouina le faʻamatalaga anti-virus. Mo se siaki fou, o le ae manaʻomia le download Dr.Web CureIt mai le 'upega tafailagi a le tagata e faia mea.

O le mea lea na tupu ai le OS OS i le siama siama. E ala i le siakiina e le aunoa o lau masini ma le fesoasoani a Dr.Web CureIt, le mea e togafitiga ai, o le ae mautinoa ai le saogalemu mo oe ma lau komepiuta.

Tatalo Dr.Web CureIt mo se totogi fua

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Junkware Removal Tool McAfee Removal Tool Kavremover MEMETE

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Dr.Web CureIt o se faʻataʻitaʻiga anti-virus mataʻutia e faʻavae i luga ole kernel DrWeb. Vaʻavaʻai saili ma faʻaaoga ituaiga uma o siama ma polokalama leaga mai lau komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Web Doctor
Tau: Faʻatau
Toa: 139 MB
Gagana: Rusia
Version: 11.1.2