Mozilla Firefox ave le faagasologa: o le a le mea e fai?


Mozilla Firefox ua manatu o le telefoni feaveaʻi e mafai ona maua ai le sologa lelei i luga o le initaneti e oʻo lava i masini vaivai. Ae ui i lea, e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻafeiloaʻi le mea moni o lo o utaina e Firefox le masini. E uiga i lenei mataupu i le aso ma o le a talanoaina.

Mozilla Firefox pe a faʻaleleia ma faʻatulagaina faʻamatalaga e mafai ona tauaveina se avega mamafa i luga o komepiuta komepiuta, lea e faʻaalia i le tele o galuega a le PPU ma le RAM. Ae peitai, afai o loʻo iai se tulaga talitutusa e masani lava - o se taimi lenei e mafaufau ai.

Auala e foia ai le faafitauli:

Metotia 1: Faʻafou le Initaneti

O faʻagasologa matutua o Mozilla Firefox e mafai ona tuʻuina se avega mamafa i lau komepiuta. I le faʻasaʻoina o lomiga fou, o le aufaʻatalama a Mozilla ua fai si laʻititi le foia o le faafitauli, o le faʻaogaina atili o le masini.

Afai e te leʻi faia muamua ni faʻamaumauga mo Mozilla Firefox, ua oʻo i le taimi e faia ai lenei mea.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafou le Mozilla Firefox browser

Metotia 2: Fafo Extensions ma Autu

E le o se mea faalilolilo o Mozilla Firefox e aunoa ma ni ata ua faʻaopoopoina ma faʻaopoopoga e faʻaaogaina ai le itiiti ifo o punaoa komepiuta.

I lenei tulaga, matou te fautua atu ia e tape le galuega a na mea ma faʻaopoopoga ina ia malamalama ai pe latou te tuʻuaʻia le CPU ma le RAM.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma tatala le vaega "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga" ma faʻaaoga mea faaopoopo uma ua faʻapipiʻiina i lau sailiga. Alu i le lisi "Autu", e tatau ona e faia le mea lava e tasi i autu, ma toe foi mai le masini i ona foliga vaaia.

Metotia 3: Faʻafou faʻalautele

E manaʻomia foi ona toe faʻafouina laugou i se taimi tatau, aua O plug-ins e le gata e le gata ina tuʻuina atu se mamafa mamafa i luga o le komepiuta, ae e feteʻenaʻi foi ma le lomiga lata mai o le masini.

Ina ia mafai ona siaki Mozilla Firefox mo faʻafouga, alu i le faʻamatalaga siaki plugin i lenei sootaga. Afai e maua ni faʻamatalaga, o le a faʻaosoosoina i latou e le faʻapipiʻi.

Metotia 4: Faʻalēaogā faʻapipiʻi

O nisi plugins e mafai ona faʻaaogaina faʻamalosi tino CPU, ae o le mea moni e seasea ona e faasino ia i latou.

Kiliki le ki o le masini taʻavale ma alu i "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Pupuʻu". Lave plug-ins, mo se faataitaiga, Shockwave Flash, Java, etc.

Metotia 5: Toefaʻutuʻu Tautuʻuga Firefox

Afai e "'ai" Firefox, ma tuʻuina atu foi se mamafa mamafa i luga o le polokalama faʻaoga, e mafai ona fesoasoani le toe faʻaleleia.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini, ona i ai lea i le faamalama e aliali mai, filifili le ata ma le faailoga fesili.

I le itu lava e tasi o le faamalama, o le a aliali mai se isi lisi mea, lea o le ae manaomia ai le filifilia o le mea "Faʻamatalaga Faʻamatalaga o Faʻafitauli".

I le pito i luga taumatau kiliki le ki. "Faamamaina Firefox"ona faʻamaonia ai lea o lou faʻamoemoe e toe faʻafoʻi.

Metotia 6: Siaki lau komepiuta mo siama

O le tele o siama e faʻapitoa i le taina o tagata suʻesuʻe, o lea afai na amata e le Mozilla Firefox ona tuʻuina se avega mamafa i luga o le komepiuta, e tatau ona e masalomia gaoioiga viral.

Faʻasolo i luga o lau laʻakari i lau antivirus po o le faʻaaogaina o se faʻaoga faʻapitoa faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Dr.Web CureIt. A maeʻa le suʻesuʻega, faʻamalo uma siama na maua ma toe faʻafouina le faiga faʻaogaina.

Metotia 7: Faʻateʻaina le Faʻateleina Faʻamatalaga

Faʻatoagaina o le faʻaogaina o le komepiuta e faʻaititia ai le avega i le PPU. Afai i le tulaga o lau faʻalapotopotoga faʻapitoa ua le atoatoa, ona fautuaina lea e faʻagaoioia.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i le Firefox menu menu ma alu i ai "Faʻatonu".

I le itu tauagavale o le faamalama alu i le lisi "Faaopoopo", ma i le pito i luga, alu i le pito i lalo "Aoao". O iinei o le ae manaomia ai le togiina o le pusa. "Afai e mafai, faʻaaoga le faʻaogaina o le komepiuta".

Metotia 8: Faʻalētonu le Ala Fesoʻotaʻiga

Afai e faʻaogaina lau masini i le tulaga fetaui, e fautuaina e faʻamaʻaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le komepiuta i le auala puupuu o Mozilla Firefox. I le lisi autu o loʻo i ai, filifili "Meatotino".

I le faamalama fou ia alu i le lisi "Fesootaiga"ona faʻamalo ai lea "Taamilosaga polokalama i tulaga talafeagai". Faasaoina suiga.

Metotia 9: Faʻasolo le Initaneti

O le faiga atonu na paʻu, ma mafua ai ona le saʻo le 'upega tafaʻilagi. I lenei tulaga, e mafai ona e foia le faafitauli i le na o le toe faʻaaogaina o le masini.

Muamua, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o Mozilla Firefox mai lau komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese Mozilla Firefox mai lau komepiuta

A aveese le masini, e mafai ona e alu atu i se faʻapipiʻi mama o le masini.

Tikiake Mozilla Firefox Browser

Metotia 10: Faʻafou Windows

I luga o se komepiuta, e manaʻomia le tausisia e le gata o le talafeagai o polokalama, ae faʻapea foʻi le faiga faʻaogaina. Afai e te le toe faafouina Windows mo se taimi umi, e tatau ona e faia nei i le lisi "Lisi Pulea" - "Windows Update".

Afai o oe o se faʻaaoga Windows XP, matou te fautuaina oe e suia atoa le faʻaoga o le faiga faʻaoga, talu mai ua leva ona le aoga, ma o le mea lea e le lagolagoina e tagata atiae.

Metotia 11: Fafo WebGL

WebGL o se tekonolosi lea e nafa ma le faʻaogaina o leo ma vitio i totonu o le masini. A o leʻi uma ona tatou talanoa pe faʻafefea ma pe aisea e tatau ai ona faʻamalo le WebGL, o lea o le a tatou le taulai atu ai i lenei mataupu.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻasaʻo le WebGL i Mozilla Firefox browser

Metotia 12: Faʻaliliu le saoasaoa o le komepiuta mo le Flash Player

O le Flash Player e mafai ai foi ona e faʻaaoga le faʻaogaina o le komepiuta, lea e mafai ai e oe ona faʻaititia le avega i luga ole masini, ma o le mea lea i luga o punaoa komepiuta i le lautele.

Ina ia mafai ona faʻagaoioia le faʻavavevave o le komepiuta mo le Flash Player, kiliki i luga o lenei sootaga ma kiliki-i luga o le fuʻa i le pito i luga o le faamalama. I le faʻasologa o faʻamatalaga faʻaalia, faia se filifiliga e lagolagoina ai le aitema "Filifiliga".

E i ai se faamalama laitiiti o le a aliali mai i luga o le lau, lea o le ae manaomia ai le togiina o le pusa. "Faʻatonu le saoasaoa o meafaigaluega"ma kiliki le ki "Katia".

I le avea ai o se tulafono, o auala sili nei e foia ai se faafitauli i le faʻaogaina o le Mozilla Firefox browser. Afai ei ai a oe lava metotia e faʻaitiitia ai le mamafa i le CPU ma le RAM o Firefox, taʻu mai ia i matou i totonu o faʻamatalaga.