Faʻafefea ona faʻaaoga le tagata gaosi i le komepiuta

Afai e te fuafua e auai i le faʻaleleia e le tagata lava ia o le 'upega tafaʻilagi, o lona uiga e tatau ona e filifilia se polokalama faʻapitoa. E le mafai ona faʻatusatusa le tusiga tusitusi i se faila e masani ai faʻamaumauga i faatonu faʻapitoa. I le taimi nei, o le fatuina o se mamanu mo le 'upega tafaʻilagi ua mafai ona le gata i faʻamatalaga i luga o upega tafaʻilagi, ae tutoatasi. Ma o le malamalama o le HTML ma le CSS o le taimi nei e filifili ai pe a mamanuina se mamanu o le upega tafaʻilagi. O fofo o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga o le a mafai ai e oe ona faia lenei mea i le ata faʻataʻitaʻiga, ma isi seti o faʻasologa ua saunia. Mo le atinaʻeina o upega tafaʻilagi po o faʻatulagaga, IDEs e tuʻuina atu i ai meafaigaluega faʻapitoa.

Adobe Muse

E le masalomia, o se tasi o faatonu pito sili ona malosi mo le fatuina o uepisaite e aunoa ma le tusiaina o le numera, lea ei ai galuega taua mo le atiaeina o se mamanu i luga o le upega tafaʻilagi. O loʻo avanoa le potu faigaluega e fatufatu ai galuega mai le vevela, faʻaopoopoina elemene elemene elemene i lou tofo. O le masini komepiuta e tuʻufaʻatasia ma le Cloud Creative Cloud, faʻafetai i le mea e mafai ona e tuʻufaʻatasia avanoa i isi tagata faʻaoga ma galulue faʻatasi.

E le gata i lea, e mafai ona e faia le SEO-maualuga, tusitusi laina talafeagai i meatotino. O le atinaʻeina o mamanu faʻapipiʻi latou te lagolagoina le mamanu tali, lea o le a faʻaalia saʻo ai le 'upega tafailagi i luga o soʻo se masini.

Download Adobe Muse

Mobirise

O le isi fofo mo le atinaʻeina o mamanu o le initaneti e aunoa ma le malamalama i le HTML ma le CSS. O se atunuʻu faʻaogaina e le faigata mo se faʻapipiʻi upega tafaʻilagi e aʻoaʻoina. Mobirise ua i ai ni faʻasalalauga faʻafanua, ua mafai ona sui ia elemene. FTP protocol lagolago e mafai ai e oe ona vave tuʻuina atu se mamanu i luga ole upega tafaʻilagi a le uepisaite i se 'upega tafaʻilagi. Ma o le siiina mai o le poloketi i le teu malu o le a fesoasoani i le faia o se faʻamaumauga.

E ui lava o le faatonu vaaia e faamoemoe mo tagata e leai ni tomai faapitoa i gagana polokalame, e maua ai se faʻaopoopoga lea e mafai ai e oe ona faʻasolo le tulafono. O lona uiga e mafai ona faʻaaogaina lenei polokalama e nisi tagata atamamai faʻapitoa.

Tulei Mobirise

Tapena ++

O lenei faʻataʻitaʻitusi o se faʻalautelega o foliga o le Notepad, o loʻo faʻamatalaina i le mea moni o loʻo faʻamalamalamaina, faʻamalamalama saʻo saʻo HTML, CSS, PHP ma isi. O le fofo e galue i le tele o faʻailoga. O le galue i le tele-window mode e faʻafaigofieina ai le galuega i le faagasologa o le tusiaina o le 'upega tafaʻilagi, faʻatagaina oe e faʻamaonia le faʻailoga i ni faila. O nisi o meafaigaluega faʻaopoopo i ai le faʻaopoopoina o le faʻaopoopoga o faʻaopoopoga, lea e aofia ai le faʻafesoʻotaʻi o se FTP faʻamau, faʻapipiʻi faʻatasi ai ma ao, ma isi.

Notepad ++ e fetaui ma se numera tele o fuainumera, ma o le mea lea e mafai ai ona faigofie ona e faʻapipiʻiina soʻo se faila ma le anotusi o le code. Ina ia faafaigofieina le galuega i le polokalama, o le sailiga masani mo se pine poo se fuaitau, faapea foi ma se sailiga ma le sui, ua saunia.

Faʻapipiʻi le Taʻutataʻi ++

Adobe Dreamweaver

O le tusitala lauiloa o le tusiga tusitusia mai le kamupani Adobe. O loʻo i ai le lagolago mo le tele o gagana faʻatulagaina, e aofia ai le JavaScript, HTML, PHP. E tele auala e maua mai i le tatalaina o nusipepa. Pe a tusia e le tusitala ni faʻamalologa, pine o faʻamatalaga, faʻapea foi ma le suʻesuʻe i le faila.

O loʻo i ai le avanoa e fetuunai ai le saite i le mamanu mamanu. O le faʻatinoga o le tulafono o le a vaaia i le taimi moni faʻafetai i le galuega "Mataʻituina faʻamaonia". O le talosaga o loʻo i ai se kopi e aunoa ma se totogi, ae o le aofai o le faʻatau o le totogiina o le faʻamanatuga e toe faamanatu mai ai lona faamoemoega faʻapitoa.

Download Adobe Dreamweaver

Webstorm

IDE mo le atinaʻeina o upega tafaʻilagi i le tusiaina o le tulafono E mafai ai e oe ona fatuina e le gata o latou lava nofoaga, ae faapea foi le tele o talosaga ma faaopoopoga ia i latou. O le siosiomaga e faʻaaogaina e tagata atinaʻe atinaʻe atamamai pe'ā tusia ni faʻatulagaga ma ni plug-ins. O le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia e faʻatagaina ai oe e faʻatinoina ni faʻatonuga saʻo mai le faʻataʻitaʻitusi, lea o loʻo faʻatinoina i le laina o le Windows ma le PowerShell.

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faaliliu le tusi tusitusi i luga o TypeScript i le JavaScript. E mafai e le 'upega tafaʻilagi ona iloa mea sese na faia i le atigilima, ma o le a fesoasoani le faʻalauiloaina o faʻamatalaga e aloese mai ai.

Tasi WebStorm

Kompozer

Lisi HTML faʻatasi ai ma galuega masani. O loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili o le faatulagaina o tusitusiga i totonu o le potu faigaluega. I le faʻaopoopoga, mo le atinaʻe atinaʻe o loʻo maua ai pepa faʻatumu, ata ma laulau. O loʻo i ai i le polokalama se galuega e fesoʻotaʻi atu i lau faʻamaumauga FTP, ma faʻamaonia ai faʻamatalaga talafeagai. I luga o le faʻamau tutusa e pei o se iuga o le tulafono tusitusia, e mafai ona e vaʻai i lona faʻatinoga.

O se faigofie faigofie ma le faigofie faigofie o le pulega o le a le malamalama, e oo lava mo tagata atiaeina oe ua leva ona paʻu atu i le tulaga o le fatuina o uepisaite. O le polokalama e tufatufa atu e aunoa ma se totogi, ae na o le Igilisi.

Download Kompozer

O lenei tusiga ua suʻeina filifiliga mo le fatufatuina o se upega tafaʻilagi mo le tele o tagata faʻatau mai tagata mai le amataga i le au atinaʻe tomai. Ma o lea e mafai ai ona e fuafuaina lou maualuga o le malamalama e uiga i le mamanu o punaoa i luga o le upega tafaʻilagi ma filifili le tali talafeagai talafeagai.