E faʻapefea ona faʻamalo tusi tusi i le Google Chrome browser


I le aluga o taimi, o le faʻaaogaina o Google Chrome, toetoe lava o tagata uma o lenei faʻalauiloa e faʻaopoopoina tusiʻitusi i itulau e sili ona manaia ma talafeagai. Ma afai e mou atu le manaʻitusi mo tusi tusi, e mafai ona aveeseina saogalemu mai le masini.

Google Chrome e manaia ona o le teu i totonu o lau faʻamatalaga i totonu o le masini i luga o masini uma, o faʻamaufaʻailoga uma na faaopoopoina i le masini o le a faʻafetaui i masini uma.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faaopoopo au tusi tusi i le Google Chrome browser

E faʻapefea ona fufulu tusi tusi ile Google Chrome?

Faamolemole ia matau, afai ua e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga o tusi lakapi i totonu o le masini, ona faʻaumatia lea o tusi tusi ile tasi masini e le o toe avanoa mo isi.

Metotia 1

Le auala pito sili ona faigofie e tapunia ai se tusi tusi, ae o le a le aoga pe afai e te manaʻomia le tapeina o se faʻailoga tele o tusi.

O le autu o lenei auala e manaʻomia ona e alu i le itulau tusi tusi. I le itu tonu o le pusa o le tuatusi, o se fetu auro o le a susulu, o lona lanu e taʻu mai ai o le itulau o loo i totonu o tusi tusi.

O le kiliki i luga o lenei faʻamaufaʻailoga o le a faʻaalia ai le mataʻitusi o le makafaʻiloga i luga o le mata, lea e naʻo le mea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Aveesea".

A maeʻa ona faia nei gaioiga, o le a galo le lanu, ma fai mai ua le toe i ai le itulau i le lisi o tusi.

Metotia 2

O lenei metotia o le tapeina o tusi lauiloa o le a sili ona aoga pe afai e te manaʻomia e vaʻaia faʻamaʻi tusi i le taimi e tasi.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini, ma i le faamalama e aliali mai, alu i Faailoga tusi - Faailoga Mataitusi.

Folders with bookmarks o le a faʻaalia i le itu tauagavale, ma o mea o loʻo i le pusa o le a faʻaalia i le taumatau, i le faasologa. Afai e te manaʻomia le tapeina o se faʻamaufaʻailoga faapitoa i tusi mataitusi, kiliki-i luga ma luga o le faʻaalia o le lisi o mea e fai "Aveesea".

Faamolemole ia matau e na o faila e faaaogaina e mafai ona tape. Folders with bookmarks oe ua uma ona faʻapipiʻiina i Google Chrome e le mafai ona faʻateʻaina.

E le gata i lea, e mafai ona e vaʻaia faʻamalo tusi tusi. Ina ia faia lenei mea, tatala le pusa manaomia ma amata ona filifili ia tusi tusi ina ia tape, faatasi ai ma le kiore, ia manatua e uu i lalo le ki mo le faigofie Ctrl. O le taimi lava e filifilia ai tusi tusi, kiliki-i luga o le filifiliga ma filifili le aitema i le lisi o loʻo faʻaalia. "Aveesea".

O nei auala faigofie o le a mafai ai e oe ona aveese faʻamalosi tusi tusi e le talafeagai, tausia o le sili ona lelei le faʻatautaia o le aufaʻatasi.