Faʻapefea ona tusia lou igoa i VK i le Igilisi

PageSpeed ​​Insights o se auaunaga faʻapitoa mai le atinaʻe Google, lea e mafai ai ona e fuaina le saoasaoa o le saoasaoa o itulau uepi i lau masini. O le asō o le a tatou faʻaalia pe faapefea ona suʻeina e le PageSpeed ​​Insights le saoasaoa o le saoasaoa ma fesoasoani e faʻaleleia.

O lenei auaunaga e siakiina le saoasaoa o le saoasaoa o soʻo se itulau uepisaʻi faalua - mo masini komipiuta ma masini feaveaʻi

Alu i Itulau Faʻamatalaga ma ulufale i le laina se sootaga i soʻo se itulau web (URL). Ona kiliki lea "Iloilo".

O le a oʻo mai iʻuga i ni nai sekone. O le faiga e iloilo ai le fesoʻotaʻiga i luga o le 100-fuainumera. O le latalata atu i le sikoa i le selau, o le maualuga atu o le itulau o lo o faanatinati.

PageSpeed ​​Insights o loʻo tuʻuina atu fautuaga i luga o le ala e faʻaopoopoina ai nei faʻataʻitaʻiga e pei o le tauina o le pito i luga o le itulau (o le taimi mai le taimi na valaʻau ai le itulau i le pito i luga o le masini) ma le uta atoa. O le auaunaga e le amanaia le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga a le tagata faʻapitoa, suʻesuʻeina mea e pei o le faʻatulagaga o le server, faatulagaga HTML, faʻaogaina o punaoa i fafo (ata, JavaScript ma le CSS).

O le a avanoa le tagata faʻaoga i iuga mo le komepiuta ma le masini feaveaʻi, e faia i nusipepa e lua.

I lalo o le iloiloga o fautuaga o le saosaoa o le a maua.

O le mulimuli i fautuaga i se faailo mumu moli o le a matua faateleina ai le saoasaoa o le siiina. Faailoga i le samasama - e mafai ona faia pe a manaʻomia. Kiliki i le "Faʻafaigofie" fesoʻotaʻiga e faitau ai fautuaga i nisi auiliiliga ma faʻaogaina i luga o lau komepiuta poʻo lau masini.

O faʻamatalaga lata ane i le siaki lanu meamata e faʻamatala ai tulafono ua uma ona faʻatinoina ina ia faʻateleina le saoasaoa. Kiliki "Faamatalaga" mo nisi faʻamatalaga.

O le auala lenei e faʻapipiʻiina ai le galuega ma PageSpeed ​​Insights. Taumafai lenei 'auʻaunaga e faʻalautele ai le saoasaoa o itulau o loʻo lafoina ai itulau ma faʻasoa au faʻamatalaga i faʻamatalaga.