Maua avetaʻavale mo le HP DeskJet F4180 MFP


O mea faigata faʻapitoa o le ofisa e pei o le lomitusi mulilua e manaomia ai le i ai o avetaavale talafeagai i totonu o le polokalama. O lenei faʻamatalaga e faapitoa le moni mo masini e le mautonu e pei o le HP DeskJet F4180.

Tikiali taʻavale mo HP DeskJet F4180

O le fofo pito sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o se atigi puʻe na sau mai le masini, ae afai ua leiloloa, e mafai ona maua le masini faʻapitoa e faʻaaoga ai le Initaneti, faʻapitoa foi ma polokalame faʻa-tolu.

Metotia 1: Faʻatautaiga Upega Tausi Upega

O le polokalama e faʻapipiʻi i luga o oloa a le Hewlett-Packard o loʻo faʻapipiʻiina oloa CD e mafai foi ona sii mai mai le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani.

Asiasi i le Fesoasoani a le HP Support

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi o loʻo i le fesoʻotaʻiga i luga Saili le lisi i le ulutala punaoa ma kiliki "Lagolago" - "Polokalama ma avetaavale".
  2. A o lei amata ona e suʻeina se masini, e tatau ona e filifilia le vaega o le mea lea. MFPs o ni lomitusi, kiliki i luga o le ki talafeagai.
  3. I le taimi nei e mafai ona e amata saili mo le polokalama mo la matou masini. Ulufale i totonu o le pusa sailiili le igoa o le MFP manaomia DeskJet F4180 ma kiliki i luga o le taunuuga e aliali i lalo o le laina.
  4. Siaki le saʻo o le faʻamatalaga o le faiga faʻaogaina, faʻapea foʻi ma lona loloto. Afai e tatau ai, ia seti le tulaga saʻo.
  5. I lenei laasaga, e mafai ona e amata e sii mai avetaavale. O faila e maua mo le siiina o loʻo tuʻu i totonu o poloka talafeagai. O le filifiliga e sili ona talafeagai e filifilia e pei "Polokalame faʻapitoa ma avetaʻavale mo le HP DeskJet Series MFP" - download i le kiliki i luga o le ki o le igoa tutusa.
  6. Faatali seʻi vagana ua maua mai le pusa faʻapipiʻi - taʻavale ao leʻi faʻafesoʻotaʻi atu i le komepiuta MFP. A uma ona toe maua mai punaoa faʻapipiʻi, filifili "Faʻatulagaga".
  7. I le isi siata, kiliki "Lisi".

O le isi vaega o faʻatinoga e faia e aunoa ma le faʻaogaina o mea. I le faaiuga o le faʻapipiʻi, o le a faʻatinoina atoatoa le MFP.

Metotia 2: Faʻamalosi mai HP

O le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi aloaia e tele se taimi ma taumafaiga. E mafai ona faʻafaigofie lau galuega e ala i le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le fesoasoani HP Support Assistant.

Download le Fesoasoani HP Support

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga ma faʻaaoga le faamaufaʻailoga e makaina i luga o le sikolasipi e sii mai ai le faʻaogaina o le aoga.
  2. Faʻamau le HP Support Fesoasoani e ala i le mulimuli i faatonuga faʻapipiʻi.
  3. O le a amata loa le talosaga pe a maeʻa le faʻatulagaga. Kiliki le filifiliga "Siaki mo faʻamatalaga ma savali".

    O le aoga o le a amataina ai le faʻatinoga mo le fuafuaina o masini ma le suʻeina o le polokalama. O le mea moni, o lenei mea o le a manaʻomia ai le initaneti, o lona saoasaoa e faʻalagolago i le taimi ua mavae.

  4. Ona i le lisi o masini, sue lau MFP ma kiliki "Faʻafouina" i le poloka fanua.
  5. Le isi, filifili le polokalama manaʻomia ma faʻapipiʻi.

O le isi vaega o le taualumaga e faia e aunoa ma le faʻaogaina o tagata. E te le manaʻomia foʻi le toe faʻaaogaina o le komepiuta - na o le faʻafesoʻotaʻiina o se masini lomitusi mulilua ma alu i le galuega.

Metotia 3: Faʻasologa o le Faʻasologa o Taʻavale Tolu

I le faʻaopoopoga i faʻamaumauga faʻapitoa e pei o le HP Support Assistant o loʻo taua i luga, o loʻo i ai se vasega ese o faʻalapotopotoga avetaavale masani o loʻo galulue i le tulaga lava lea e tasi. O nei tusi talosaga e mafai foi ona foia a tatou faafitauli oi ai nei. O se tasi o filifiliga pito sili ona lelei o le polokalame DriverMax, faʻatasi ai ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻaaogaina e mafai ona maua i lalo.

Lesona: Auala e faʻaaoga ai DriverMax

Afai e le fetaui lenei talosaga ia te oe, ona faitau lea o auiliiliga auiliili o isi avetaavale ua saunia e se tasi o matou tusitala.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

Metotia 4: ID ID

O meatotino uma o meafaigaluega e fesootai ma Windows o loʻo i ai "Pule Sili". I le vaega fetaui e mafai ona e maua ai le ID - o se igoa faʻapitoa mo mea taʻitasi. Mo le MFP, o le avetaavale o loʻo matou sailia, o lenei ID e pei o lenei:

DOT4 VID_03F0 & PID_7E04 & MI_02 & PRINT_HPZ

O lenei tulafono o le a fesoasoani ia i tatou i le foiaina o faafitauli i aso nei. O auala o lona aʻafiaga o loʻo faʻamatalaina i se isi mea lautele, o lea o le a matou le toe fai ma na o le tuʻuina atu ia te oe o se sootaga i le tusiga talafeagai.

Lesona: Suʻeina o avetaavale faʻaoga ID ID

Metotia 5: Faiga Faʻaputuga

Fofo "Pule Sili", o loʻo taʻua i le metotia muamua, ei ai foi le gafatia e ave ai avetaavale pe a manaʻomia. E faigofie le faʻatinoga: naʻo le tatalaina o lenei Dispatcher, saili mea faigaluega talafeagai i le lisi, valaau i le lisi o talaʻaga ma filifili le mea "Avetaʻavale Faʻafou".

Ae peitai, e le naʻo le pau lea o le faʻaoga "Pule Sili" mo faamoemoega faapena. O isi auala, faʻapea foʻi ma se faʻamatalaga auʻiliʻili o le autu, o loʻo maua i le taʻiala lenei.

Lesona: Faʻasologa Faʻamaumauga Faʻamaumauga o Meafaigaluega

O le faʻamatalaga o metotia mo le siiina o avetaavale mo le HP DeskJet F4180 ua maeʻa. Matou te faʻamoemoe ua e faʻalatalata i se tasi o metotia ua saunia.