E faʻapefea ona faʻagaoioia se talavai Steam?

E masani lava, o le tele o pisinisi fai pisinisi, o le amataina oa latou lava pisinisi e vave ona le manuia. Tupe faʻaaogaina e le totogia ma o le kamupani e aʻafia ai mea gau. O le mafuaʻaga o lenei mea, e pei o se tulafono, o le tasi - o se fuafuaga tau pisinisi e le saʻo le vaʻaia poʻo le leai atoatoa o lea mea. E mafai ona e fatuina oe lava ia pe faʻaaoga polokalama faʻapitoa.

Polokalame Poloketi o se meafaigaluega gafatia lea e mafai ai e tagata faʻaoga ona faʻaaogaina a latou lava pisinisi. Fausia se pisinisi pisinisi lelei e faʻavae i luga o faʻamatalaga eseese. Faʻaalia lipoti auiliili ma iloilo le galuega ua maeʻa. O le kamupanī kamupani e faʻatinoina i se mamanu faʻalelei. Ma e mafai ona e amata galue e le gata i se pisinisi fou, ae faʻapea foʻi ma se tasi o loʻo i ai, ina ia mafai ai ona maua se isi faʻafitauli. Sei o tatou iloiloina auiliiliga autu o lenei polokalama.

Le mafai ona fatufatu se mamanu pisinisi pisinisi

1. O le galuega faʻatulagaina o le a avea ma faʻataʻitaʻiga lava lea o le a amata faʻaaogaina i se mamanu faʻalelei. I le faagasologa o lona foafoaga, ua maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e sui ai faʻamatalaga e uiga i le igoa o le galuega faatino, ulu i le lisi o oloa. I le totogi totogiina atonu e le o se numera tapulaa, ae i le faamasinoga naʻo le tolu.

2. O le polokalama e faʻaleleia tulaga faʻaalia, tupe, tupe faʻaalu, ma isi. E mafai ona e fetuʻunaʻi faʻataʻitaʻiga mo le faʻatusatusaga, e pei o le: tau maualalo, faʻamatalaga ma faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga. O le a mafai ona faʻapipiʻiina a latou kamupani, i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e le maua le galuega.

3. O atinaʻe moni uma e tatau ona i ai se uluai polokalame e fesoʻotaʻi ma faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le kamupani, mo se faʻataʻitaʻiga, tupe amata, aitalafu, nonogatupe, ma isi. Afai o le meatotino o loʻo i ai se potu poʻo se fanua, e tatau ona amanaia lenei mea.

4. E pei o soʻo se polokalama tau tupe, e lagolagoina e le Poloketi Polokalama le FIFO LIFO telefoni feaveaʻi poʻo le averesi. Seti le amataga o le tausaga faʻaletupe.

5. O faamatalaga taua tele o le tau. E leʻi pine, ae faʻasaga i ai se kamupani. Atonu o le tau o totogi, o le pasene o oloa ua faaleagaina. E mafai ona faʻatulagaina tau e tufatufaina atu i kamupani uma ma vaevaega poʻo nisi oi latou.

6. O mea eseese i fafo e mafai ona aafia ai le atinaʻe ma le manuia o le pisinisi. O lenei eseesega i fua faatatau o fesuiaiga, lafoga ma le siitaga. Polokalame Poloketi e mafai ai e oe ona saunia mea uma mo mea tutupu.

7. O loʻo i ai se tulaga talafeagai lava o le fuafuaga i luga o le kalena, i le amanaʻiaina o aseta ma punaoa. A maeʻa le tuʻufaʻatasia o nei faʻamatalaga, e amata ona galue le kamupani e tusa ai ma lenei faʻasologa.

8. Ina ia maua se pisinisi lelei, e taua tele le tusia o se fuafuaga o le a manino ona fuafuaina. O a vaega o le a manaʻomia mo galuega mataalia, pe a faʻatau atu ai oloa. E talafeagai le amanaia o tau mo le totogi o tagata faigaluega taitasi ma isi tupe faʻaalu o le a maua e le atinaʻe i le faagasologa o galuega.

9. O le faʻatupeina o se itu taua i le atinaʻeina o pisinisi. I le uma, e leai se kamupani e mafai ona ola e aunoa ma ni punaoa faapena. O nei mea e ono mafai ona avea ma sao tutusa, nonogatupe, poʻo nonogatupe. Masalo o le kamupani ei ai se isi auala e maua ai tinoitupe.

Iloiloga o taunuʻuga

A maeʻa le pisinisi ma ola i se olaga faʻalelei, e mafai ona e amata iloilo lona aoga. Poloketi Poloketi e tele lipoti. Latou te tausisia uma tulaga faʻavaomalo. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faamasani oe lava i tupe mama ma tupe leiloa, silasila i le paleni a le kamupani, fuafua le mea o loʻo alu ai tupe mama. E mafai foi ona faʻavasega au lava lipoti ma faʻaalia iuga i luga ia i latou.

O lenei faʻamatalaga e mafai ona faʻaaoga e tosina mai ai ni pisinisi fou ma faʻalauteleina pisinisi i le lumanaʻi.

Malosiaga e auiliili ai iuga

O le manuia o soo se kamupani o se galuega tumau. E taua tele le suʻesuʻeina i taimi uma le faʻamatalaga na maua e uiga i le gaoioiga, ina ia malamalama ai i le mea o loʻo tupu ma o fea na faia ai mea sese. E faʻapefea ona e faʻateleina tupe maua ma faʻaitiitia tupe gau. Poloketi Poloketi e 9 ituaiga o auʻiliʻiliga e amanaʻia uma manaʻoga o le atinaʻe i le lumanaʻi.

Le mafai ona faʻaaoga le faʻafouga

I le faagasologa o le galue i luga o se poloketi, o loʻo i ai faʻamaumauga e tumau pea i le mausali, ae o le tele lava o ia suiga o suiga uma lava. I le uluai laasaga o le galuega a le kamupani, o le tau o lafoga e mafai ona maua ai le 1000 rubles, ma a maeʻa le afa tausaga e mafai ona sui lenei tagata. Mo le tausia o le faʻamaumauga o le atinaʻe i le tulaga tatau, faʻaaogaina le faʻafouga, lea e mafai ai ona suia suiga i vaega eseese.

O le a se mea e mafai ona fai pe a uma ona toe iloilo lenei polokalame? O le mea muamua, muamua, ina ia mafai ai ona faʻatulaga se fuafuaga faʻapisinisi mo se atinaʻe moni, e le lava le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻaalu se tupe i se seti totogi. Lona lua, o le polokalama e faigata tele, e tatau ona e tuʻuina atu se aofaiga tatau o lou taimi i ai pe faʻafaigaluega se tagata tomai faapitoa. Ae o le mea lautele, o se meafaigaluega mamana lea o le a mafai ai e oe ona fatu lau lava pisinisi, ma le amanaʻiaina uma o tulaga lamatia.

Mama

  • Multifunctional;
  • Faʻasalaga Lumi;
  • Faigofie faʻaaoga;
  • Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga;
  • Le lava faasalalauga.
  • Faʻafitauli

  • O tapulaa taua ole lomiga;
  • Manaomia se malamalama faapitoa.
  • Faʻapitoa le suʻeina o suʻega aloaʻia

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Shingles expert Acronis Toe Faʻafouina Tomai Faʻapitoa Faufautua Vasega Masini Macrorit Disk Tomai Faʻalagolago Malosi

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Polokalame Poloketi o se tasi lea o polokalama sili mo le iloiloga o poloketi faʻavae ma atinaʻe fuafuaga faʻapisinisi.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Polokalame faʻapitoa
    Tau: $ 1202
    Toa: 15 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 7.57.0.9038