Fofo faafitauli i le faalauiloaina o le GTA 4 i le Windows 10

I o tatou olaga, e tele lava talanoaga i luga o telefoni e aofia ai faʻamatalaga taua, ae i le taimi lava e tasi, e leʻo taimi uma e iai se api ma se peni e tusi i lalo. O fesoasoani i ia tulaga o le a faia ai le talosaga ina ia otometi le pueina o telefoni.

Valaʻau Faamaumauga

O se foliga foliga faigofie, ae taua tele. Valaʻau Faamaumauga e maua ai le mafai ona tusia talatalanoaga i le tele o faʻalogo leo. I le faaopoopo atu i le filifilia o nofoaga e teuina ai faila i le mafaufau o le masini, e mafai foi ona e faʻamaonia se nofoaga e teu ai le komepiuta Dropbox poʻo le Google Drive i mea o le a otometi lava ona toe faatonutonuina.

Ina ia faʻaumatia faʻamatalaga le talafeagai, e mafai ona e faʻaaogaina le avanoa e filifili ai fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga lea o le a le faamaumauina. Afai o le faila faila e tatau ona faʻasoa, o le a tuʻuina atu i taimi uma lava mai le talosaga e ala i soʻo se auala e maua i le telefoni. O le le lelei o le polokalama, e mafai ona e mauaina se laina faifai pea o faasalalauga i le pito i lalo o le lau.

Telefoni Faamaumauga

Valaʻau Valaʻau: CallRec

O le talosaga mo le faʻamaumau ma le tusiina o le telefoni o loʻo i ai se mamanu matagofie ma e le itiiti ifo pe a faʻatusatusa atu i galuega faatino talu ai.

CallRec, faʻaopoopoga i le telefoni e mafai ai ona puʻeina faamaumauga, ofoina atu se fatu leo ​​ma se tagata e leai se totogi. E tolu faʻatulagaga e avanoa mo le faia o faila lelei. E mafai foi ona e faʻamaonia se nofoaga e teu ai faʻamaumauga. O le isi mea manaia o le galuega lea e faʻaaogaina ai le tusi talosaga: o le a faʻafoeina e ala i le luluina o le telefoni. E tasi le toe faʻasologa - o le tele o filifiliga e mafai ona maua pe a maeʻa ona faʻatau le faʻasalaga.

Tatalo CallRec

Faamaumauga o Valaau (Faamaumauga o Valaau)

O se talosaga laitiiti mai le atiaeina o Green Apple Studio, ua maua faaeega paia ma se faigofie faigofie.

Telefoni Faamaumauga e leai se numera tele o faatulagaga, ae o le galuega autu o le pueina o le mea lelei atoatoa. I totonu o faatulagaga, e mafai ona e suia le fafautusi e teu ai talatalanoaga faamaumauina ma faamaumauina patino tagata fesootai po o valaau mai fafo / fafo. Ae o lenei talosaga e tu i fafo ona e mafai ona laveaiina le talanoaga i le MP3 format, lea na le mafai ona ofoina mai e le lua muamua. Afai e mafai ona mafaufauina se galuega laiti, o lona uiga o le talosaga Call Recording e naʻo le tasi.

Telefoni Faamaumauga

ACR valaau faamaumauga

Ma le mea mulimuli, o se mea puʻeina o le telefoni feaveaʻi o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga fiafia ma galuega. I le faʻaopopoina i faʻataʻitaʻiga autu mo talanoaga faʻapitoa i le telefoni, o le talosaga ACR e mafai ai ona e teuina i le sili atu ma le sefulu faila faila.

E lagolagoina le galue i le tele o le ao, e mafai ona tape faʻatalatalanoaga o tagata e faʻaaogaina pe a maeʻa se numera faʻamaonia o aso pe itiiti ifo nai lo se taimi umi. O le tusi talosaga e mafai ona faʻamaumau talatalanoaga e ala mai i le Bluetooth-headet poʻo le faʻaogaina o le Wi-Fi. O se galuega tāua o le maua lea o faʻamaumauga o faʻamaumauga leo. Aʻo leʻi tuʻuina atu pe faʻasaoina, e mafai ona tipi vaega e le manaʻomia ma sefe taimi, ma tuʻu ai naʻo faamatalaga taua. O se faʻaopoopoga matagofie o le faʻapipiʻiina lea o se numera pine mo le avanoa i ACR.

Download ACR Call Recordings

O le Maketi Taʻaloga e tele talosaga mo le otometi e pueina ai talanoaga i telefoni. E tofu i latou ma lana lava mea manaia ma mamanu eseese. I luga atu, matou te iloiloina nisi fofo o masini komepiuta e aofia uma ai auala autu mo le foiaina o le galuega seti. Filifili le mea e te fiafia i ai ma fesoʻotai i telefoni, e aunoa ma le fefe e misia faamatalaga taua.