VirtualBox Analogs

E mafai e le polokalama faʻamaonia ona faʻatautaia le tele o auala faʻatinoina i le taimi e tasi i luga o le komepiuta e tasi, o lona uiga, fai saʻo kopi o ia polokalama. O le sui lauiloa o lenei polokalama o le VirtualBox. O loʻo faʻavaeina masini malupuipuia e tafe uma lava faʻaaogaina polokalama faʻapitoa. Ae e le o tagata uma e faʻaaogaina VirtualBox e pei o lea, o lenei mataupu o le a tatou tilotilo ai i nisi o analogues o lenei polokalama.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai VirtualBox

Windows Virtual PC

Afai ei ai sau polokalama faʻaoga Windows ma e manaʻomia ona e momoliina ni kopi o ona ituaiga eseese i luga o le komepiuta, ona lelei lea o le masini masini mai Microsoft mo lenei mea. O le tasi ma le sili ona taua o le toe foi mai o Windows Virtual PC o le le mafai ona faʻapipiʻiina i Linux ma MacOS.

O le faʻatinoina o le Virtual PC e aofia ai: faʻaopoopo ma faʻamalo mea masini komepiuta, fatuina o komipiuta mataʻutia ma tuʻuina le faamuamua i le va oi latou, faʻafesoʻotaʻi i luga o le fesootaiga ma se PC faaletino. I le faaopoopo atu i ai, e tatau ona e iloa, ina ia mafai ona e faia se kopi o le Windows XP, e te le manaʻomia le siiina o se faila o le VMC, ma a uma ona e siiina le polokalama lava ia, o le masini masini ma lenei version o le OS o le a faʻapipiʻiina i lau komepiuta. O Windows Virtual PC e lagolagoina foi le Windows 7 Professional, Home, Enterprise ma Vista Ultimate, Enterprise, Business as system systems.

Faʻasologa Windows Virtual PC mai le ofisa aloaia

VMware Workstation

O le isi sui o le Analogues o VirtualBox o le VMware Workstation - o se tali faʻapitoa mo le faʻamalosia. E avanoa le polokalama i Windows ma Linux, ae le lagolagoina e MacOS. O lenei polokalama e mafai ai e le au faʻaaoga ona faʻapipiʻi ma taʻavale masini masini mamanu i le tele o auala faʻaogaina ma o latou siata. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le inisiua ua fausia.

Vaavaai foi: VMware poʻo VirtualBox: mea e te filifilia

E filifilia e le tagata le aofaʻi o le RAM, le aofai o avanoa i luga o le disiki ma le gaioiga o le a faʻaaoga i le masini masini. O loʻo maua le faʻamatalaga tuʻufaʻatasia e suia i le faamalama autu, lea e faʻaalia ai foi se lisi o masini uma ma uiga o le polokalama faakomepiuta.

O OS taʻitasi o loʻo galue i se isi faʻamau, o le tele o polokalama e mafai ona tamomoe i le taimi e tasi, e faʻalagolago i uiga o le komepiuta faʻapitoa. E i ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻalelei, e aofia ai le atoaga o foliga. Taofi ma amata le masini e ala i le kiliki o le ki.

VMware e tuʻuina atu ai i tagata faʻapitoa se polokalama saoloto, Workstation Player, lea e mafai ai e oe ona faʻatautaia ata saunia o masini mamanu na faʻaaoga e ala i le faʻaaogaina o isi polokalama a le kamupanī poʻo isi polokalama faʻafaifeʻau. Fausia se masini masini E le mafai e le 'aufaigaluega o le galuega. O lona eseesega tele lea mai le Workstation Pro.

Tikiake le VMware Workstation Player mai le ofisa aloaia.

Ua tufatufaina atu le Pro mo le totogifuapauina, ae o le atiaeina e 30 aso o le faaaogaina saoloto mo le toe iloiloga. Faʻatasi ai, e le gata ina mafai ona e fatuina masini mamanu, ae faʻaaoga foi uiga sili ona lelei: fatuina o se ata (ata), faʻamalamalamaga mafai i le taimi o le VM, faʻalauiloaina o nisi masini masini, faʻaloiloina, galuega faʻapipiʻi faaopoopo.

Faʻaola VMware Workstation Pro mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

UPU

O le QEMU atonu o se tasi lea o polokalame sili ona faigata o le faʻamaonia. O le a matua faigata lava mo se tagata e le masani ai ona malamalama i ai. O lenei polokalama o se punaoa tatala, lagolagoina i luga o Windows, Linux ma MacOS, ma ua tufatufa atu atoa le saoloto. O le aoga sili o le QEMU o le mafai lea ona galue i ni auala se lua ma lagolago mo masini telefoni eseese.

Vaʻai foi: VirtualBox e le o vaʻavaʻai i masini USB

E pulea le QEMU e faʻaaoga ai faʻamafanafanaga, lea e mafua ai ona faigata mo tagata e leai se poto masani. O le a oʻo mai i le fesoasoani laveaʻi mai le atinaʻe, lea o loʻo faʻamatalaina auiliili ai meatotino o ia faʻatulagaga taʻitasi. Mo le faʻatulagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Windows XP, o le a faʻaaogaina e le tagata faaaoga na o le fa tulafono.

Faʻafesoʻotaʻi QEMU mai le 'upega tafaʻilagi

Pepa tutusa Papamaa

Faʻatusatusaina Papamaa e lagolagoina i luga o masini komepiuta MacOS ma faʻaaogaina le faʻaogaina o le polokalama faʻaoga Windows. O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi saʻo ia Windows e ala i le siiina o se kopi i lau komepiuta, poʻo le faʻaaogaina o galuega mai le PC ma se kopi laiseneina o Windows.

Faʻafeiloaʻi Papamaa e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi masini mamanu na faʻaaogaina e faʻaaoga ai isi polokalama, e pei o VirtualBox. E le gata i lea, o loʻo maua le faʻapipiʻi mai DVD po o masini faʻaleleia, ma ei ai foʻi le faleoloa o le polokalama, lea e mafai ai ona faʻatauina ni polokalame eseese.

Faʻafeiloaʻi le Fesootai Papamaa mai le nofoaga aloaia

I lenei tusiga, tatou te tilotilo i nisi o analogues sili ona lauiloa a VirtualBox, lea e fetaui mo galuega eseese ma faiga faʻaoga. O i latou uma lava ei ai a latou lava uiga, tulaga lelei ma mea e le lelei, ma e taua tele le masani ai aʻo leʻi amataina galuega ma le polokalama.

Vaai foi: Masini komepiuta lauiloa i Linux