Faiga Faʻapitoa o le Toe Faʻafouina o Disk

Ping o le umi o le taimi lea o le a mafai ai e se pepa ona oʻo atu i se masini faapitoa ma toe foʻi atu i le tagata na auina mai. O le mea lea, o le laʻititi o le ping, o le saoasaoa lea o le suiga o faʻamatalaga o le a tupu. O le saoasaoa o fesoʻotaʻiga i atunuu eseese o le tagata lava ia mo tagata taʻitasi. Afai e manaʻomia ona e iloa faʻamatalaga e uiga i le ping o lau komepiuta poʻo se isi IP, e mafai ona e faʻaogaina auaunaga faʻainitaneti.

Ping check online

O le tele o taimi, o tagata faʻaoga i taaloga i luga o le initaneti e fiafia i faʻamatalaga e uiga i ping. E mafua ona e toetoe lava o taimi uma e faʻalagolago i lenei faʻamaoniga pe faapefea ona tumau ma vave le fesoʻotaʻiga i le 'upega taʻaloga. I le faʻaopoopoga i taʻaloga, o faʻamatalaga e uiga i le taimi e tali atu ai se komepiuta e mafai foi ona manaʻomia mo isi tagata faʻaaogaina faafitauli i le IP o latou lava poʻo se isi atunuʻu. Auaunaga i luga o le initaneti e faatagaina oe e siaki ping i le Rusia ma isi faʻaulu eseese mamao.

Metotia 1: 2IP

O le lauiloa multifunctional site, faatasi ai ma isi mea, e mafai ai ona e suʻeina se suʻega o le IP taimi tali o le komepiuta. O le fuataga e tupu faʻafuasei ma faʻaaoga ai le auʻauna mai 6 atunuu, e aofia ai Rusia. E le gata i lea, e mafai e le tagata faʻapitoa ona vaʻaia le mamao i le 'auʻaunaga o atunuʻu taʻitasi, ina ia fetaui lelei le faʻatusatusaina o le tuai i le taimi o faʻamaumauga.

Alu i le uepisaite 2IP

Tatala le itulau o le tautua i le fesoʻotaiga i luga. O le faʻamaoniga o le a amata i le taimi lava lea ma tutoʻatasi, ma a maeʻa se taimi puupuu o le a maua e le tagata faʻaaoga faamatalaga talafeagai i le tulaga o se laulau.

O lenei filifiliga e talafeagai i mataupu pe a manaʻomia ona e iloa le ping o lau komepiuta i tulaga lautele. Pe a manaʻomia ni uiga sili atu, o isi auaunaga e sili atu ona talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻamatala mulimuli ane.

Metotia 2: Tagata

O lenei punaoa e maua ai nisi faʻamatalaga e uiga i ping nai lo le muamua, e talafeagai mo i latou e manaʻomia faʻamatalaga saʻo ma auiliiliga. E tusa ma le 16 tagata faigaluega mai atunuu eseese ua siakiina, o se aotelega o le lelei o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia (pe i ai se paʻu o le pusa, pe a faʻapea, o le a le pasene), o le laʻititi, laititi ma le ping. E mafai ona e siakiina e le gata i lau IP, ae faapena foi i isi. E moni, e tatau ona maua muamua lenei tuatusi. E mafai ona e vaʻaia lau IP i lou alu i le autu 2IP poʻo le kiliki i luga o le ata "O laʻu IP" luga o luga o le uepisaite.

Alu i le uepisaite Whoer

  1. Tatala le itulau Whoer e ala i le kilikiina o le sootaga oi luga. I totonu o le fanua "Tuatusi IP poʻo le igoa" Ulufale i totonu o le IP o le tului. Ona kiliki lea "Siaki Ping".
  2. E mafai foʻi ona e faʻamaonia le tuatusi o le 'upega tafaʻilagi e suʻeina ai le lelei o pings i atunuu eseese ma IP.
  3. O le fuafuaina o le ping o le a faia ni nai sekone, ma i le faaiuga o le a faʻaalia ai faʻamatalaga manino.

Matou te mafaufauina ni auaunaga faigofie se lua e fuaina ai le ping o lau lava komepiuta poʻo soʻo seisi IP. Afai e maualuga le maualuga o fuainumera, atonu e i ai faafitauli i le itu o le Initaneti, ma i le leai o ni tulaga lelei, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le lagolago lagolago a le kamupani o loʻo tuʻuina atu le fesoʻotaʻiga mo fautuaga.

Vaʻai foʻi: Polokalame mo le faʻaititia o ping