Faʻasagalaina le uila D-Link DIR-615 Fale ru

I lenei faʻamatalaga auʻiliʻili faʻamaonia, o le a tatou laasaga i lea laasaga e faʻapipiʻi pe faapefea ona faʻatūina se uili o le Wi-Fi (e tutusa ma le telefoni uila) D-Link DIR-615 (talafeagai mo DIR-615 K1 ma K2) e galulue ma le kamupani Initaneti Fale py.

DIR-615 toe iloiloga hardware K1 ma K2 o ni mea fou fou mai le lauiloa eletise ole D-Link DIR-615 laina eletise, lea e ese mai i isi auala o le DIR-615 e le gata i le tusiga i luga o le mea faapipii mai le tua, ae faapena foi ma foliga i le mataupu K1. O le mea lea, e le faigata ona e iloa o loʻo ia te oe - pe a fetaui le ata i lau masini, ona e maua lea. I le auala, e tutusa lava faatonuga e talafeagai mo le TTC ma Rostelecom, faʻapea foi mo isi kamupani e faʻaogaina le PPPoE.

Tagai foi:

  • faatulaga le DIR-300 Fale py
  • Taʻiala uma mo le faʻatulagaina o le router

Saunia e fetuunai le alalaupapa

Alatele Wi-Fi D-Link DIR-615

E ui tatou te leʻi amataina le faagasologa o le setiina o le DIR-615 mo Dom.ru, ma e leʻi faʻafesoʻotaʻi le uila, o le a tatou faia ni taga.

Faʻamamago download

Muamua lava, e tatau ona e siiina le faila o le firmware aloaia mai le upega tafaʻilagi a le D-Link. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le link //ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevK/, ona filifili lea o lau ata - K1 poʻo K2 - o le ae vaʻaia le fausaga o le pusa ma se sootaga i le faila pini, o le faila lea Fou firmware mo DIR-615 (naʻo K1 poʻo K2, afai o oe o le e ona le alatele o se isi toe fetuunaiga, ona e le taumafai e fai lenei faila). Tulei i lau komepiuta, o le a aoga ia i matou mulimuli ane.

Siaki LAN faʻailoga

Ua uma nei ona e vavaeeseina le fesoʻotaʻiga Dom.ru i luga o lau komepiuta - i le faagasologa o le faʻatulagaga ma a maeʻa o le a tatou le toe manaʻomia, e le gata i lea, o le a faalavelave. Aua le popole, o mea uma e le sili atu ma le 15 minute.

Aʻo leʻi faʻafesoʻotaʻi le DIR-615 i se komepiuta, e tatau ona e mautinoa o loʻo iai a matou tulaga saʻo mo le faʻalapotopotoga o le itumalo. Faʻafefea ona fai:

  • I le Windows 8 ma le Windows 7, alu i le Nofoaga Puipuia, ona sosoo ai lea ma le "Network and Sharing Center" (e mafai foi ona e kiliki-i luga o le laina o fesootaiga i totonu o le fata ma filifili mea e fetaui i le lisi autu). I le lisi sao ole Centre Control Center, filifili "Suʻe faatulagaga fetuunai", ona e vaʻaia lea o se lisi o fesoʻotaʻiga. Faʻasani-saʻo i luga o le faʻafesoʻotaʻi i le lotoifale i le lotoifale ma faʻafeiloaʻi i mea e fesoʻotaʻi ai I le faamalama e aliali, i le lisi o vaega o fesoʻotaʻiga, filifili "Internet Protocol version 4 TCP / IPv4" ma, toe fai, kiliki i le "Āiga" button. I le faamalama e aliali mai, e tatau ona e seti ia laina "Maua vave" mo le IP tuatusi ma saini DNS (pei o le ata) ma teu nei suiga.
  • I Windows XP, filifili le pusa fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le pusa faʻalogo, ona e alu lea i meatotino o le faʻalapotopotoga o le lotoifale. O isi mea e totoe e ese mai i na o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa muamua, ua fuafuaina mo le Windows 8 ma le Windows 7.

Faʻasaʻo LAN Settings mo le DIR-615

Sooga

O le fesoʻotaiga talafeagai o le DIR-615 mo le faʻatulagaina ma le isi galuega e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli, ae e tatau ona taʻua. O le mea moni, o nisi taimi ona o lo latou lelava, o tagata faigaluega a le aufaigaluega, o le tuʻuina o le telefoni i totonu o le fale, faʻafesoʻotaʻi le saʻo, o se taunuuga, e ui lava o loʻo maua e le tagata le Initaneti i luga o le komepiuta ma le televise o loʻo galue, e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le lua, tolu ma isi masini.

O lea, na o le pau lea o le auala moni e faʻafesoʻotaʻi ai le alalaupapa:

  • Cable House ru e fesoʻotaʻi i le Initaneti.
  • O le taulaga LAN i luga o le uila (sili atu nai lo le LAN1, ae le taua lenei mea) e fesootai i le RJ-45 fesootaiga (fesootaiga masani kata) i lau komepiuta.
  • O le faʻatulagaina o le uila e mafai ona faia i le leai o se fesoʻotaiga uili e ala i le Wi-Fi, o le faagasologa atoa o le a tutusa, ae ui i lea, e le tatau ona faia le firmware o le uila e aunoa ma ni pai.

Liliuina o le alalaupapa i totonu o le taga (faʻapipiʻiina o le masini ma amataina le fesoʻotaʻiga fou ma le komepiuta e laʻititi ifo i le minute) ae alu i le isi aitema i le tusi lesona.

D-Link DIR-615 K1 ma le K2 fauware firmware

Ou te faamanatu atu ia te oe e amata mai i le taimi nei seia oʻo i le pito i tua o le alalaupapa, faʻapea foi ma lona maeʻa, o le initaneti fesoʻotaʻiga i le Dom.ru i luga o le komepiuta lava ia e tatau ona motusia. Na pau le mafutaga vavalalata e tatau ona avea ma "Faʻasalaga Faʻapitonuʻu Faʻapitonuʻu"

Ina ia mafai ona e alu i le laina o le DIR-615, faʻalauiloa soʻo se masini (e le na o Opera i le "Turbo") ma ulufale i le tuatusi 192.168.0.1, ona faʻaomi lea o le "Ulufale" i luga o le komepiuta. O le a e vaʻaia le faamalama o le faatagaga, lea e tatau ona e ulufale ai i le faʻamaufaʻailoga ma le password (Login ma Password) e ulufale ai i le "admin" DIR-615. Le faʻafeiloaʻi le faʻaogaina ma le upega tafailautusi e faʻasino ma pule. Afai o nisi mafuaaga latou te le o mai ai ma e te leʻi fesuiaiga, ia taomi ma taofiofi le seti toefaʻafaʻi i le fale fale RESET i le pito i tua o le uila (e tatau ona i ai le mana), faʻasao pe a maeʻa le 20 sekone ma faatalitali mo le toe amataina o le laina . A maeʻa lena, toe foʻi i le tuatusi lava lea e tasi ma ulufale i le faʻafeiloaiga le fesoʻotaʻi ma le upega tafailagi

Muamua lava, o le a talosagaina oe e suia le upu faʻamaonia e faʻaaoga i soo se isi. Fai lenei mea e ala i le faʻamautuina o le upu fou ma faʻamaonia le suiga. A maeʻa nei laasaga, o le ae maua oe lava i luga o le itulau autu o le uila o le DIR-615, lea o le a foliga mai e pei o le ata i lalo. E mafai foi (mo uluai faʻataʻitaʻiga o lenei masini) o le atinaʻe o le a laʻititi ese (lanumoana i luga o se paepae paʻepaʻe), ae peitai, e le tatau ona e fefefe.

Mo le faafouina o le firmware, i le pito i lalo o le tulaga o le faatulagaga, filifili le mea e sili atu i le Setete, ma i luga o le isi ata, i luga o le Faletupe, kiliki le arrow saʻo, ona filifili lea o le Firmware Upgrade option. (I le ofisa tuai lanumoana, o le auala o le a foliga laitiiti: Seti Tusi Taiala - System - Update Software, isi taga ma o latou taunuuga e le eseese).

O le a uunaia oe e faʻamaonia le ala i le faila fou firmware: kiliki i le "Browse" button (Suʻesuʻe) ma faʻamaonia le ala i le faila muamua na sii mai, ona kiliki lea o le "Update" (Update).

O le faagasologa o le suia o le firmware o le DIR-615 o le a amataina. I le taimi nei, e ono iai ni faʻamaʻi, e le lava le amio lelei ole sailiga ma le alualu i luma o le faʻalauiloa o le firmware. I soo se tulaga, afai o le feau e manuia le faagasologa e le o iai i luga o le lau, ona maeʻa ai lea o le 5 minute i le 192.168.0.1 e oe lava, o le a maeʻa ona faʻafouina le firmware.

Faʻatonuina fesoʻotaʻiga Dom.ru

O le taua o le setiina o se uaea eletise ina ia tufatufaina atu le Initaneti e ala i le Wi-Fi e masani lava ona sau i lalo i le faatulagaina o laina fesoʻotaʻiga i le uila lava ia. Seʻio tatou faia lenei mea i le DIR-615. Mo le Dom pv, o le PPPoE e faʻaoga, ma e tatau ona faʻatulaga.

Alu i le itulau "Setete Maualuga" ma luga o le "Net" (Net) tab, kiliki i le ulufale WAN. I luga o le laupepa e aliali mai, kiliki le "Faʻaopoopo" button. Aua le gauai atu i le mea moni e faapea, o nisi fesootaiga ua uma ona i ai i le lisi, faʻapea foi ma le mea moni o le a mou ese atu pe a uma ona tatou faʻasaoina laina fesoʻotaʻiga Dom pv.

Faatumu le fanua e pei ona taua i lalo:

  • I le "Sini o le Fesoʻotaʻiga", e tatau ona e faʻamaonia le PPPoE (e masani lava ua filifilia le mea nei e ala i le le faʻaaogaina.
  • I le fanua "Igoa" e mafai ona e ulufale i se mea i lau faitalia, mo se faataitaiga, dom.ru.
  • I totonu o le fanua "Username" ma le "Kupuhipa" ulufale i faamatalaga na saunia e le tagata e tuuina atu auaunaga

O isi fesoʻotaʻiga e le manaʻomia ona suia. Kiliki "Faasao". A maeʻa lena, i luga o le itulau fou faatoa tatalaina ma le lisi o fesoʻotaʻiga (o le a fou le fatuga fou) i le pito i luga o le a e vaʻaia se faʻaaliga o suiga ua tutupu i totonu o le laina o le alalaupapa ma e tatau ona faʻaolaina. Faasao - o le "taimi lona lua" lea e manaʻomia ina ia mafai ai ona faamaumauina faʻamaumauga tumau i le mafaufau o le router ma e le afaina ai i latou, mo se faataitaiga, o le malosiaga o le malosiaga.

A maeʻa ni nai sekone, toe faafou le itulau oi ai nei: afai e saʻo mea uma, ma faʻalogo mai ia te aʻu ma vaʻai le Fale i luga o lau komepiuta, o le ae iloa ua i ai le fesoʻotaʻiga i le "Fesoʻotaʻi" ma o le Initaneti e maua uma mai le komepiuta ma mai i latou e fesoʻotaʻi atu i Wi -Lelei masini. Ae ui i lea, aʻo leʻi amataina le galulolo i luga o le Initaneti, ou te fautuaina le setiina o ni taʻavale Wi-Fi ile DIR-615.

Seti Wi-Fi

Ina ia faʻafesoʻotaʻi laina faʻafesoʻotai i luga o le DIR-615, filifili "Faʻamaufaʻailoga Faʻamau" i luga o le "Wi-Fi" o le itulau pito i luga o le laina. I luga o lenei itulau e mafai ona e faʻaalia:

  • O le igoa o le avanoa o SSID (e iloa e tagata uma, e aofia ai tuaoi), mo se faataitaiga - kvartita69
  • O isi vaega e le mafai ona suia, ae i nisi tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se laupapa po o se isi masini e le iloa Wi-Fi), e tatau ona faia lenei. E uiga i lenei mea - i se isi tusitusiga "Fofoina o faafitauli pe a setiina se uia o le Wi-Fi."

Faasaoina nei faatulagaga. O lenei, alu i le "Saogalemu Saogalemu" i luga o le lava tab. I totonu o le Faʻasinomaga o le Authentification Network ua fautuaina e filifili "WPA2 / PSK", ma i totonu o le Encryption Key PSK field faʻamalamalama le upu o loʻo manaʻomia ina ia fesoʻotaʻi atu i le nofoaga avanoa: e tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo i le valu tagata Latina ma numera Faʻasaʻo nei nofoaga, faʻapea foʻi ma le taimi e fai ai se fesoʻotaʻiga - faʻalua (i le taimi e ala i le kiliki o le "Save" i le pito i lalo, ona - i le pito i luga e lata i le faailo). E mafai nei ona e faʻafesoʻotaʻi i se fesoʻotaiga faʻatelei

Faʻafesoʻotaʻi masini i le uili alaleʻa DIR-615

Faʻafesoʻotaʻi i se Wi-Fi avanoa, e pei o se tulafono, e le mafua ai ni faigata, ae peitai, o le a matou tusia.

Ina ia fesoʻotaʻi atu i le Initaneti e ala i le Wi-Fi mai se komepiuta poʻo se komepiuta, ia mautinoa o loʻo i ai le fesoʻotaiga uʻamea a le komepiuta. I luga o komepiuta komepiuta, o ki poʻo le faʻaaogaina o masini e faʻaaogaina e faʻaaoga ai. A maeʻa lena, kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga i le pito i lalo (i totonu o le Windows masini) ma filifili lau i totonu o fesoʻotaiga vavave (tuu le pusa "faʻafesoʻotaʻi aunoa"). I le talosaga a le ki o le faʻamaoni, ulu i le upu faʻamaonia na faʻamatala muamua. A mavae sina taimi o le a oe i luga o le initaneti. I le lumanaʻi, o le komepiuta o le a fesoʻotaʻi faʻatasi i le Wi-Fi.

I le tutusa lava auala, o fesootaiga e tupu foi i luga o isi masini - komepiuta ma telefoni feaveaʻi ma Android ma le Windows Phone, consoles games, Apple devices - e te manaomia le uiliina o le Wi-Fi i lau masini, alu i le Wi-Fi settings, filifili lau fesoʻotaiga mai fesoʻotaʻiga maua, fesoʻotaʻi i ai, ulu i luga o le Wi-Fi ma faʻaoga le Initaneti.

I le taimi nei, ua maeʻa le faʻaogaina o le uila D-Link DIR-615 mo Dom.ru. Afai, e ui i le mea moni na faia uma tulaga e tusa ai ma faatonuga, e le aoga se mea mo oe, taumafai e faitau le tusiga lenei: //remontka.pro/wi-fi-router-problem/