Faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalama o le Windows 10 operating system

O le vavalalata o soʻo se komipiuta po o le komepiuta e faʻaogaina Windows e faʻamautinoa e ala i le saʻo lelei o fegalegaleaiga o meafaigaluega (masini) ma le masini komepiuta, e le mafai ona aunoa ma le i ai o avetaʻavale talafeagai i le polokalama. O le auala tonu e maua ai ma faʻapipiʻi i luga o le "pito i luga" o le a talanoaina i la tatou tusiga i aso nei.

Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le Windows 10

O le taualumaga mo le sailia ma le faʻapipiʻiina o avetaʻavale i le Windows 10 e leʻo ese mai le faʻatinoga o lena mea i lomiga muamua o le polokalama a Microsoft. Ae ui i lea, e tasi lava le taua, pe, o le mamalu - o le "dozen" e mafai ona suʻeina ma tutoʻatasi le tele o vaega o komipiuta e manaʻomia mo le faʻaogaina o le meafaigaluega o se PC. E taua le "galue ma lima" i totonu o le tele o taimi nai lo lomiga talu ai, ae o nisi taimi o loʻo i ai se manaʻoga, ma o lea o le a matou taʻu atu ai ia oe fofo talafeagai i le faafitauli o loʻo taʻua i le ulutala o le tusiga. Matou te fautuaina e te vaʻaia le sili ona talafeagai.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

O le auala sili ona faigofie, sili ona saogalemu ma mautinoa lelei le auala e sailia ai ma faʻapipiʻi avetaavale o le asiasi lea i le nofoaga aloaia o le gaosiga o masini. I luga o komepiuta tuusao, muamua lava, e tatau ai ona faʻapipiʻi polokalama mo le motherboard, talu ai o mea uma e faʻaaogaina mea faʻapitoa e faʻalautele i ai. O mea uma e manaʻomia mai ia te oe o le suʻeina lea o lona faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le sailiga o le sailiga ma asiasi i le itulau lagolago, lea o le a tuʻuina atu ai avetaavale. I le komepiuta, e tutusa mea, ae le o le "motherboard" e tatau ona e iloa le faʻataʻitaʻiga o se masini faapitoa. I faaupuga lautele, o le suesuega algorithm e faapenei:

Manatua: O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le auala e maua ai avetaavale mo se faʻailoga a Gigabyte, o lea e taua ai le mafaufau o igoa o nisi nusipepa ma itulau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, faapea foi ma lona atinaʻe, atonu ma o le a ese pe afai oe maua meafaigaluega mai se isi gaosi oloa.

  1. Suʻe le faʻataʻitaʻiga o le laupapa o lau komepiuta poʻo le igoa atoa o le komepiuta, faʻalagolago i le polokalama polokalama o loʻo e fuafua e suʻe ai. Maua faʻamatalaga e uiga i le "motherboard" o le a fesoasoani "Poloaiga Poloaiga" ma tuʻuina atu i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo faatonuga, ma faʻamatalaga e uiga i le komepiuta o loʻo lisiina i luga o lana atigipusa ma / poʻo le igoa i luga o le mataupu.

    I le pc i totonu "Laina o poloaiga" E tatau ona e ulufale i le faatonuga lenei:

    Wmic baseboard e maua ai le gaosiga, oloa, faʻasologa

    Faitau atili: Faʻafefea ona suʻe le faʻataʻitaʻiga o le laupapa moli i le Windows 10

  2. Tatala le sailiga o le sailiga (Google poʻo Yandex, e le taua tele), ma ulufale i totonu o se fesili e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga nei:

    mamanu po o le komepiuta komepiuta + ofisa faʻapitoa

    Manatua: Afai o le komepiuta po o le laupapa e tele ni fetuunaiga (pe faʻataʻitaʻi i le laina), e tatau ona e faʻamaonia le igoa atoa ma le saʻo.

  3. Faitau faʻamataʻuga o taunuuga o le sailiga ma kiliki le sootaga i le tuatusi lea o loʻo taʻuina mai ai le igoa o le manoa e manaʻomia.
  4. Kiliki le lisi "Lagolago" (e mafai ona valaauina "Avetaavale" poʻo "Polokalama" ma isi mea, ia na o le vaʻai mo se vaega i luga o le 'upega tafaʻilagi, o lona igoa e fesoʻotaʻi ma avetaavale ma / poʻo le lagolago masini).
  5. I le itulau o le download, faʻamaonia le faʻasologa ma le tele o le faʻaogaina o le polokalama ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta po o le komepiuta, mulimuli ane e mafai ona e alu saʻo i le download.

    E pei o la tatou faataitaiga, o le tele o taimi i luga o itulau lagolago, o avetaʻavale o loʻo faʻatusalia e vaega eseese, ua taʻua e tusa ai ma meafaigaluega ua faamoemoeina. E le gata i lea, i totonu o ia lisi e mafai ona sui vaega o le komipiuta (eseese uma lomiga ma fuafua mo vaega eseese), o lea filifili le "fou" ma taulai atu i Europa po o Rusia.

    Mo le amataina o le download, kiliki i luga o le sootaga (nai lo le mea e ono i ai se ala e sili atu ona iloagofie) ma faʻamaonia le ala e teu ai le faila.

    I se tulaga talitutusa, ave avetaavale mai isi vaega uma (vaega) i luga o le itulau lagolago, o lona uiga, mo komepiuta komepiuta, pe na o na mea e te manaʻomia.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa poʻo a mea e manaʻomia e avetaavale i luga o le komepiuta
  6. Faʻasaga i le pusa i le mea na e teuina ai le polokalama. E foliga mai, o le a tuʻuina i totonu o ZIP-archives, lea e mafai ona tatalaina e tusa lava pe faʻataunuʻuina mo Windows. "Saili".


    I lenei tulaga, ia maua le faila file .exe i le fale teu faamaumauga (o le talosaga lea e masani ona taʻua Seti), taʻavale, kiliki le ki "Aveese Mea Uma" ma faʻamaonia pe suia le ala e le faʻaaogaina (e ala i le le mafai, o le pusa lea i le teutusi).

    O le tusi faʻatasi ma faʻamatalaga e maua mai o le a matala le otometi, toe faigofie ona toe faʻatonutonu le faila faila ma faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. E leai se isi mea e sili atu ona faigata nai lo seisi lava polokalame.

    Tagai foi:
    E faʻapefea ona tatalaina faletusi ZIP
    Faʻapefea ona tatalaina le "Explorer" i le Windows 10
    Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaalia o faʻalauga faila i le Windows 10

  7. I le faʻaofiina o le muamua o avetaavale na sii mai, alu i le aso e sosoo ai, ma isi mea seia oʻo ina e faʻapipiʻi ia mea taʻitasi.

    Fautuaga e toe amata le faiga i nei laasaga e mafai ona le amanaiaina;


  8. Ua na o ni faatonuga lautele mo le sailia o avetaavale masini i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a lona gaosi oloa, ma, pei ona taʻua i luga, o nisi laasaga ma gaioiga mo komepiuta feaveaʻi ma feaveaʻi e mafai ona eseese, ae le taua.

    Vaʻai foi: Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo le laupapa i Windows

Metotia 2: uepisaite Lumpics.ru

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai ni nai faʻamatalaga auiliili e uiga i le sailia ma le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo meafaigaluega komepiuta O i latou uma o loʻo faʻamamafaina i se isi vaega, ma o se vaega tele o lea mea e tuuto atu i le komepiuta, ma o se vaega itiiti ifo o loʻo tuuto atu i tina papa. E mafai ona e mauaina ni laasaga taʻitasi-taʻitasi e talafeagai mo lau masini faapitoa e ala i le suʻesuʻe i luga o le itulau autu - faatoa ulufale i se fesili e pei o nei:

avetaʻavale download + laʻititi le komepiuta

poʻo

download download model + modelboard

Faʻalogo lelei i le mea moni e tusa lava pe e te le mauaina mea e faʻapitoa i lau masini, e le tatau ona e faʻavaivai. Tau lava o faitau le tusiga e uiga i le komepiuta poo le "motherboard" o le ituaiga lava lea - o le algorithm o loʻo faʻamatalaina i totonu e talafeagai mo isi oloa a le gaosiga o le vaega tutusa.

Metotia 3: Faʻatulagaina Talosaga

O gaosiga o le tele o laptopops ma nisi o tina komipiuta PC (aemaise lava i le vaega faʻapitoa) e atiaeina a latou lava masini, lea e maua ai le mafai gafatia ma tausia le masini, faʻapea foi ma le faʻapipiʻi ma le faʻafouina o avetaʻavale. O nei masini komepiuta e galue i le faiga masani, suʻesuʻeina mea uma o meafaigaluega ma le komepiuta o le komepiuta, ona faʻapipiʻi lea ma faʻapipiʻi vaega o le komipiuta o loʻo misi ma faʻafouina mea ua le o tutupu. I le lumanaʻi, e masani ona faʻamanatu atu e lenei polokalama i le tagata e uiga i faʻamatalaga ua maua (pe afai ei ai) ma le manaʻomia e faʻapipiʻi.

O laupega faʻatautaia e muamua ona faʻapipiʻiina, ia le itiiti ifo i le uiga o le komepiuta (ma nisi PC) faʻatasi ai ma le Windows OS laiseneina. E le gata i lea, latou te avanoa mo le sii mai mai nofoaga aloaia (i luga o itulau lava e tasi o loʻo tuʻuina atu ai avetaavale, lea na talanoaina i le auala muamua o lenei tusiga). O le lelei o le faʻaaogaina o nei mea e manino - nai lo le filifilia lelei o vaega o le komepiuta ma lo latou faʻatupuina o le tagata lava ia, ia na o le downloadina o se polokalama se tasi, faʻapipiʻi ma tamoe. I le tautala tuusao e uiga i le siiina mai, poʻo le, i le faʻatinoga o lenei faiga - o le auala muamua na uma ona faʻamatalaina ma tusiga taʻitasi i luga o komepiuta ma laupapa o loʻo taʻua i le vaega lua o le a fesoasoani e faia lenei mea.

Metotia 4: Polokalama Tolu

I le faaopoopo atu i togafitiga faʻapitoa (faʻapitoa), o loʻo i ai le tele o mea e tutusa, ae faʻavaomalo ma sili atu ona faʻamalosia oloa mai atinaʻe faʻatasi. O polokalame nei e faʻatautaia ai le faʻaogaina o masini komepiuta ma mea uma e faʻaogaina i totonu o se komepiuta poʻo se komepiuta, e tutoatasi le sailia o avetaʻavale misi ma leai, ona ofo lea e faʻapipiʻi. O la tatou 'upega tafaʻilagi e lua iloiloga o le tele o sui o lenei vaega o le polokalama, faʻapea foʻi ma taiala auiliili e uiga i le faʻaaogaina o le sili ona lauiloa i latou, lea tatou te ofoina atu e faitau.

Faʻamatalaga auiliili:
Polokalame mo le faʻaauauina o le avetaavale
Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai le AveavalePack Solution
Faʻaaogaina DriverMax e suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale

Metotia 5: ID ID

I le auala muamua, na matou muai sueina ma ave se avetaavale mo le komepiuta komepiuta po o le komepiuta i le taimi, i le taimi muamua na maua ai le igoa tonu o lenei "iron base" ma le tuatusi o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Ae o le a le mea e fai pe afai e te le iloa le faʻataʻitaʻiga o le masini, e le mafai ona maua lona itulau lagolago, pe leai ni vaega faʻapitoa i luga o le komepiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le masini masini)? O le fofo aupito sili ona lelei i lenei mataupu o le faʻaaogaina lea o le ID faʻanumeraina ma se auaunaga faʻapitoa i le initaneti lea e maua ai le tomai e suʻe ai avetaavale. O le metotia e faigofie tele ma matua aoga, ae manaʻomia sina taimi. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le algorithm o lona faʻatinoga mai se mea eseese i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ID ID i Windows

Metotia 6: Faʻamaumauga faʻavae OS

I le Windows 10, lea e tuuto atu i ai lenei tusiga, o loʻo i ai foi lana lava meafaigaluega mo le suʻeina ma le faʻapipiʻiina o avetaavale - "Pule Sili". Sa i ai i le lomiga muamua o le polokalama faʻapitoa, ae o le "top ten" na amata ai ona galue ma toetoe lava leai ni faitioga. E le gata i lea, a maeʻa le faʻapipiʻiina, o le vaega muamua o le OS ma lona fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti, o le a faʻapipiʻiina le vaega o komipiuta talafeagai (poo le tele o ia mea) i totonu o le polokalama, a itiiti mai mo masini komipiuta faʻaopoopo. E le gata i lea, e ono manaʻomia le faʻaaogaina o masini faʻapitoa mo le faʻaleleia ma le faʻatulagaina o masini faʻapitoa, e pei o kata vitio, konesi ma kesi o fesoʻotaʻiga, faʻapea mea faʻapipiʻi (masini lomitusi, scanners, etc.), e ui lava e le o taimi uma (ae le mo tagata uma) .

Ae peitai, o nisi taimi o se apili "Pule Sili" mo le faʻamoemoe o le sailia ma le faʻapipiʻiina o avetaavale e manaʻomia. Aoao pe faʻapefea ona e galue i lenei vaega o le Windows 10 OS, e mafai ona e maua mai i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, o se fesoʻotaʻiga i lea mea o loʻo tuʻuina atu i lalo. O le mea sili ona aoga i lona faʻaaogaina o le leai lea o se manaʻoga e asiasi i soʻo se 'upega tafaʻilagi, download polokalame taʻitasi, faʻaopoopo ma faʻatautaia.

Faitau atili: Saili ma faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa a Windows

Faʻasalaga: Avetaavale mo masini vaʻaia ma pipiʻi

O loʻo faʻapipiʻiina e le aufaʻataupuʻega polokalame mo meafaigaluega e le gata i avetaʻavale, ae faʻapea foi isi polokalama faʻapitoa mo latou tausiga ma le faʻatulagaina, ma i le taimi lava e tasi mo le faʻafouina o le polokalama. E faia lenei mea e NVIDIA, AMD ma Intel (kata vitio), Realtek (kata leo), ASUS, TP-Link ma le D-Link (faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga, tagata taʻavale), faʻapea foʻi ma isi kamupani.

E i ai ni nai laasaga i lea laasaga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi faʻasoa i le faʻaogaina o se tasi po o se isi polokalame faʻapitoa e faʻapipiʻi ai ma faʻaleleia avetaʻavale, ma o loʻo i lalo o le a matou tuʻuina atu fesoʻotaʻiga i mea e sili ona manaʻomia e faʻaaogaina i mea masani ma sili ona taua:

Kata vitio:
Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le pepa vitio NVIDIA
Faaaogaina o le AMD Radeon Software e faʻapipiʻi ai avetaavale
Sailia ma le faʻatupuina o avetaʻavale Faaaoga le AMD Catalyst Control Center

Manatua: E mafai foi ona e faʻaogaina le sailiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, faʻamaʻoti le igoa saʻo o le fetuʻunaʻi ata mai le AMD poʻo le NVIDIA o se talosaga - e mautinoa lava ua i ai la matou taʻiala taʻiala i lau masini faapitoa.

Kata leo:
Suʻe ma faʻapipiʻi le avetaʻavale Realtek HD Audio

Manulauti:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le avetaavale mata
Mauaina ma le faʻapipiʻiina o avetaavale mo le Peniunika
Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale mo siaki Acer

Meafaigaluega tau fesoʻotaʻiga:
Tikia ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le keli kesi
Suʻe le avetaʻavale mo le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga TP-Link
Avetaavale avetaʻavale mo le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga D-Link
Avetaavalevale mo le ASUS Network Adapter
Faʻafefea ona faʻatulagaina le avetaʻavale Bluetooth ile Windows

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e tele a matou tusiga e uiga i le sailia, siiina ma le faʻapipiʻiina o avetaavale mo tagata taʻavale, modems ma tagata e sili ona lauiloa (ma le leai). Ma i lenei tulaga, matou te fautua atu ia te oe e faia tonu laasaga tutusa e pei o le komepiuta ma le laupapa, o loʻo faamatalaina i le auala lona lua. O lona uiga, ia faʻaaoga le sailiga i luga o le itulau autu o le Lumpics.ru ma ulufale i ai se fesili ole fomu lenei:

avetaʻavale download + ituaiga faʻauiga (router / modem / router) ma faʻataʻitaʻiga masini

I se tulaga talitutusa, o le tulaga o loʻo i ai sikena ma tagata lomitusi - e tele foi a matou mea e uiga ia i latou, ma o le mea lea e foliga mai o le ae mauaina ni faʻamatalaga auiliili mo au masini poʻo se mea e tutusa ai le laina. I le sailiga, faʻamalamalama le fesili ole ituaiga o loʻo i lalo:

avetaʻavale download + ituaiga masini (lolomi lolomi, scanner, MFP) ma lona ata faataitai

Faaiuga

E tele lava auala e maua ai avetaavale i le Windows 10, ae o le tele o taimi e faʻaaoga ai e le 'auʻaunaga lenei' auʻaunaga, ma e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaogaina faʻatasi ma polokalama faʻaopoopo.