YouTube Musika mo le Android

O loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻalauiloaina o auaunaga i le faʻaaogaina o tagata faʻapitoa, aemaise lava pe a fuafua e matamata i ata vitio ma / pe faʻalogo i musika. Naʻo le sui o le vaega lona lua, ma e leʻi faʻaaogaina nisi o gafatia o le muamua, o le a tatou taʻuina atu ia tatou tusitusiga i aso nei.

O le YouTube Music o se auaunaga fou mai Google, lea, e pei ona taua e le igoa, ua faamoemoe e faʻalogologo i musika, e ui lava o loʻo i ai foi uiga patino o le "tuagane matua", faʻamalama ataata. O lenei musika musika ua suia le Google Play Music ma amata galue i Rusia i le taumafanafana o le 2018. Taʻu atu ona uiga autu.

Fautuaga a le tagata lava ia

E pei ona tatau ai mo soʻo se auaunaga taufetuli, o le YouTube Music e maua ai e tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi fautuaga e faʻatatau i mea latou te fiafia i ai ma tofo. O le mea moni, muamua musika YouTube o le a tatau ona "toleni" e ala i le faasino atu o ituaiga e sili ona fiafia i ai ma tagata faafiafia. I le lumanaʻi, e tautevateva i luga o se tagata tusiata e te fiafia i ai, ia mautinoa e te nofo aitalafu i ai.

O le umi e te faʻaaogaina ai lenei faʻavae, manatua e faailoga au e sili ona e fiafia i ai, o le sili atu foi ona sao o fautuaga. Afai o se pese e te le fiafia lava i ai, e oʻo mai i le lisi, ia na o le tuʻuina o se tamaʻi lima i lalo - o le a faʻaleleia atili ai le manatu lautele o le auʻaunaga e uiga i au tofo.

Faatulagaina lisi o lisi ma lisi

I le faaopoopo atu i fautuaga a le tagata lava ia, faafouina i aso uma, o le YouTube Music e ofoina atu ai se numera tele naua o lisi o playlist ma ituaiga eseese. Vaega, taʻitasi e aofia ai le lisiina o lisi se sefulu, ua vaevaeina i ni vaega. O nisi o ia mea e mafua mai i lagona, o isi - e tusa ai ma le tau poʻo le vaitau, o isi - e tusa ai ma le ituaiga, o le lona fa - seti o le lagona, le lona lima - e fetaui lelei mo se gaoioiga patino, galuega poʻo se tafaoga. Ma o le ata sili lea ona lautele, i le mea moni, o vaega ma vaega o loʻo vaevaeina ai e sili atu i lenei 'upega tafaʻilagi.

Faatasi ai ma isi mea, e taua le matauina o le faatinoga o le Youtube faʻapitoa i totonu o atunuu taʻitasi - o taʻaloga ma filifiliga ma musika Rusia o loʻo lisiina i se isi vasega. O iinei, e pei ona i ai i le mataupu ma isi lisi o lisi, o mea e mafai ona fiafia i ai mo se tagata faapitoa o le auaunaga e tuʻuina atu foi.

Lau faʻafefiloi ma mea e fiafia iai

O se lisi o le lisi o le "Oe Faʻafefiloi" o le tutusa lea ma le button "I Feeling Lucky" i le sailiga a Google ma Play Music o le igoa e tasi. Afai e te le iloa le mea e faʻalogo i ai, filifili i le vaega "Faʻamama" - o le a mautinoa e le na o le musika e te fiafia tonu i ai, ae o le mea fou foi e taʻu tutusa le igoa. O le mea lea, o le a mautinoa lava e te maua se mea fou mo oe lava, aemaise lava talu ai ona o le "Your mix" e mafai ona toe amataina se numera e le faʻatapulaaina, ma o le ai ai pea lava ni eseesega eseese.

I le vaega lava lea e tasi o le "Fiafia", e aofia ai le sili ona fiafia i ai, maua ni lisi o le lisi ma musika, oe na e faalogo i ai muamua, talisapaia, faaopoopo i lau faletusi ma / poo le saofaga i la latou itulau i le YouTube Music.

Fou fou

Ae o tulaga uma lava e tafe mai ai, ma le YouTube musika tatou te mafaufau i ai iinei e le o se mea e tasi, taumafai e faateleina le toe tatala fou o tagata lauiloa ma e le o ni tagata faafiafia tele. E talafeagai le tuʻuina atu o mea fou uma i se isi vaega ma e aofia ai le tele o tusi pese, tagata pese ma le EP o na tusiata na e fiafia i ai pe ono e manaʻo i ai. O lona uiga, faʻalogologo i le tafaʻi mai fafo poʻo le papa mataʻutia, e mautinoa o le ae le vaʻaia le chanson Rusia i lenei lisi.

I le faaopoopo atu i oloa fou mai tusiata faapitoa, i luga o le itulau autu o le upega tafaʻilagi o loʻo i ai isi vaega e lua faʻatasi ai ma mea fou musika - o "New Music" ma le "Top hits of the week". E tofu i latou ma ni lisi o playlist se sefulu e tuufaatasia e tusa ai ma ituaiga ma autu.

Suʻe ma faʻavae

E le o se mea talafeagai le faalagolago i na o fautuaga a le tagata lava ia ma mea e aoina mai, tusa lava po o le a le lelei o le YouTube Music. O le talosaga o loʻo i ai se sailiga sailiili e mafai ai e oe ona maua ala e te fiafia i ai, tusi, tusiata ma lisi. E mafai ona e mauaina le laina sailiili mai soʻo se vaega o le talosaga, ma o mea e maua mai ai o le a vaevaeina i vaega autu.

Manatua: O suʻesuʻega e mafai ona faʻatinoina e le gata i igoa ma igoa, ae faʻapea foi i le tusiga o le pese (fuaitau taitasi) ma e oʻo lava i lona faʻamatalaga. E leai se 'upega tafaʻilagi a le' upega tafaʻivaga e faʻaaogaina ma aoga tele.

I faʻamaumauga o sailiga lautele na faʻaalia ai se aotelega o vasega na tuʻuina atu. Ina ia siitia i le va oi latou, e mafai ona e faʻaoga uma i luga o le lau, ma faʻamau faʻavae i le pito i luga. O le filifiliga lona lua e sili ona lelei pe afai e te manaʻo e matamata i mea uma e fesoʻotai i le tasi vaega i le taimi e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, lisi uma o le lisi, faʻasologa ma pese.

Faʻalogologo talafaasolopito

Mo na mataupu pe ae fia faalogo i mea na e faʻalogo i ai talu ai nei, ae le manatua tonu pe o le a, i luga o le itulau autu o le YouTube Music ei ai se vaega "Toe faʻalogo" ("Mai le talafaasolopito o le suʻega"). E teuina ai avanoa e sefulu o le tala faatino mulimuli, lea e aofia ai musika, tusiata, lisi, filifiliga, fefiloi, ma isi.

Vitio vitio ma faatinoga ola

Talu ai o YouTube Musika e le gata o se auaunaga e tafe ai musika, ae o se vaega foi o se auaunaga telefoni feaveaʻi, e mafai ona e matamata i ata, o faafiafiaga ma isi mea o le otiovisio mai tusiata e te fiafia i ai. E mafai ona avea lenei ma ata vitio aloaia e lomia e le au tusiata lava ia, faapea foi ma ata vitio po o musika.

Mo ata uma ma faafiafiaga, o loʻo i ai vasega eseese i luga o le itulau autu.

Lisi o igoa

O lenei vaega o le YouTube Music o, i lona uiga moni, o se faʻasologa o le "Trends" tab i luga o le YouTube tele. O tala sili ona lauiloa i luga o le 'upega tafaʻilagi atoa, ma e le tusa ai ma mea e te manaʻo i ai. Mo lenei mafuaaga, o se mea e sili ona manaia, ma sili ona taua, e le masani ai, e faigata ona maua mai iinei, o lenei musika o le a oʻo mai ia te oe "mai le uʻamea". Ae ui i lea, mo le faʻamasani ma ia mafai ona tausisia tulaga, e mafai ona e vaʻavaʻai iinei ia le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso.

Faletusi

E faigofie le mateina o lenei vaega o le tusi talosaga o loʻo i ai mea uma ua e faaopoopo i lau faletusi. E aofia ai faʻasalalauga, lisi, ma faʻatasi ai fatuga. Lenei e mafai ona e maua se lisi o le mea na e leʻi faʻalogo talu ai nei (pe matamata).

Aemaise lava le "Like" ma le "Downloaded" tab. O le mea muamua na tuʻuina mai uma auala ma palama na e faailogaina le tamatamailima. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i lena mea ma e oʻo atu i le faʻamaufaʻailoga lona lua, o le a faʻaauau le tautala.

Taliaina o taʻaloga ma ata

Musika YouTube, e pei o auaunaga tauvaga, e maua ai le gafatia e sii mai soʻo se mea na faʻaalia i ona lautele. O le siiina mai o au ata e sili ona e fiafia i ai, lisi, musika musika ma ata vitio i lau masini, oe, e pei ona faamoemoeina, e mafai ona taina i latou e aunoa ma le maua i le Initaneti.

E mafai ona e mauaina mea uma o loʻo avanoa tuusaʻo i le Faletusi o le Faletusi, o lana Vaega na sii mai, faʻapea foi i le vaega o le lisi o mea e faʻaaoga ai igoa tutusa.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona e siiina vitio YouTube i le Android

Faʻasologa

Faʻasino atu i le vaega o le Musika YouTube, e mafai ona e fuafuaina le le lelei o le lelei mo le mea o lo o taina (ese mo fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi ma le leitio), faʻamaonia pe faʻasaoina auala o fefaʻatauaiga, faʻamalosia matua pulea, fetuunai fetuʻutuʻu toe faafoi, subtitles ma faʻamatalaga.

Faatasi ai ma isi mea, i totonu o le faʻatulagaga o le talosaga, e mafai ona e faʻamaonia se nofoaga e teuina ai faila (faila i totonu poʻo masini fafo), faamasani oe lava i le avanoa ma avanoa avanoa i luga o le taʻavale, faʻapea foi le fuafuaina o le lelei o auala e maua ai ma vitio. E le gata i lea, e mafai ona otometi (talaʻaga) le maua ma faʻafouina le fesoʻotaʻiga tuusao, lea e mafai ai foi ona e seti le numera manaomia o ala.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Faʻaogaina faʻaletonu, faʻafesoʻotaʻi faigofie ma faigofie faigofie;
  • Aso uma faafouina fautuaga a le tagata lava ia;
  • Malosiaga e matamata i ata vitio ma faatinoga faafiafia;
  • Fesoʻotaʻi ma faʻafesoʻotaʻiga faʻaonaponei OS ma masini;
  • Le tau maualalo o le saofaga ma le mafai ona faʻaaogaina (e ui lava i tapulaa ma faasalalauga).

Faʻafitauli

  • O le leai o ni tagata tusiata, tusi ma ni auala;
  • O nisi mea fou e aliali mai ma se tuai, pe leai foi;
  • O le le mafai ona faʻalogo i le taimi lava e tasi i musika i le sili atu ma le tasi le masini.

O le YouTube Music o se auaunaga lelei tele mo tagata uma e fiafia i musika, ma o le maua o ata vitio i totonu o lona faletusi o se pusa fiafia tele lea e le o mea uma lava e mafai ona mitamita ai. Ioe, o le taimi lenei o lenei faʻailoga musika o loʻo taatia i tua o ona tauvaga autu - Spotify ma Apple Music - ae o le mea fou mai Google o loʻo i ai avanoa uma lava, pe afai e le sili atu ia i latou, ona le gata lea e puʻea.

Faʻalogo YouTube Musika mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market