Faʻamāina le resitala ma le CCleaner


CCleaner o se mea faigaluega atoatoa mo Windows, lea e mafai ai ona e tausia lau komipiuta "mama", laveaʻiina o ia mai faila le talafeagai e mafua ai se faʻaitiitiga i le faʻatinoga o le polokalama. O se tasi o taualumaga sili ona taua e mafai ona faʻatinoina i lenei polokalame o le faʻamamāina o le fale, ma o le asō o le a tatou tilotilo i le auala e mafai ona ausia ai lenei galuega i le CCleaner.

O le resitalaina o Windows o se vaega talafeagai lea e nafa ma le teuina o faʻamautaiga ma faatulagaga o le faiga faʻaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e faʻaogaina le polokalama i luga o se komepiuta, o foliga tutusa e faʻaalia i le resitala. Ae a maeʻa ona e faʻamalo le polokalama i le "Panel Control", o faʻamaumauga i totonu o le resitala e fesoʻotaʻi ma lena polokalame e mafai ona tumau.

O nei mea uma i le taimi e taʻitaʻia ai le mea moni o le a amata le sologa lelei o le komepiuta, atonu e ono iai foʻi faafitauli i le galuega. Ina ia puipuia lenei mea, ua fautuaina e faamama le resitala, ma o lenei faagasologa e mafai ona faʻaaogaina faʻaaoga le polokalama CCleaner i luga o le komepiuta.

Faʻalogo mai le lomiga fou o CCleaner

E faʻapefea ona fufulu le resitala e faʻaaoga ai CCleaner?

1. Tatala le faamalama polokalama o le CCleaner, alu i le lisi "Resitala" ia mautinoa o mea uma lava e togiina. Kiliki le kiliki i le ki. "Suʻesuʻega Faʻafitauli".

2. O le a amataina le laʻasaga o le resitaraina, o se taunuuga o le a mafai ai e CCleaner ona iloa se numera tele o faafitauli ma se tulaga maualuga. E mafai ona e faʻaumatia latou i le kilikiina o le ki. "Faʻatonu".

3. O le a ofoina atu le faiga e fai ai se faʻamaumauga. E fautuaina ina ia malilie faatasi ma lenei talosaga, aua i le tulaga o faafitauli e mafai ona toe manuia oe.

4. O le a faʻaalia se faamalama fou i le kiliki i luga o le ki. "Faʻamau faailogaina".

Le faagasologa o le faatinoina o se faagasologa e le tele se taimi e amataina. I le maea ai o le faʻamamaina o le lesitala, o le a faʻamautu uma mea sese i totonu o le resitala, ma o le a aveeseina ia faafitauli faʻafitauli.