Auala e suʻe ai faila ile Yandex Disk

O nisi tagata faaaoga, galulue i luga o komepiuta ma le Windows 7, e feiloai ma le sese 0x80070005. Atonu e tupu pe a e taumafai e sii mai ni faʻafouga, amata le faagasologa o le faʻatoagaina o laisene OS, poʻo le taimi o le toe faʻaleleia o le faiga. Seʻio tatou vaʻai pe o le a le mafuaʻaga vave o lenei faafitauli, ma maua ai foi auala e faʻaleleia ai.

Faʻaiʻuga o mea sese ma le auala e faʻaleleia ai

Error 0x80070005 o se faʻamatalaga o le faafitia o le avanoa i faila mo le faia o se taotoga patino, e masani ona fesootaʻi ma le siiina mai poo le faʻapipiʻiina o se faʻamatalaga. O mafuaʻaga tuusaʻo o lenei faafitauli e mafai ona tele naua mea:

  • Faʻasalalau pe le maeʻa le download o le faʻafouina muamua;
  • Leʻena le avanoa i faʻasalalauga a Microsoft (e masani lava ona o le le saʻo le faʻaogaina o antiviruses poʻo moli puipui);
  • Faiga faʻamaʻi pipisi;
  • TCP / IP le manuia;
  • Faaleaga i faila faila;
  • Faigata le mama.

O mafuaʻaga taʻitasi o le faafitauli o loʻo i ai ona fofo, lea o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: SubInACL Utility

Muamua, mafaufau i le fofo faafitauli algorithm e faʻaaoga ai le Microsoft SubInACL. O lenei metotia e lelei pe a fai o le 0x80070005 sese na tupu i le taimi o le faʻaleleia poʻo le faʻamalosia o le laisene system system, ae atonu e le fesoasoani pe a faʻaalia i le taimi o le toe faʻaleleia o OS.

Download SubInACL

  1. A maeʻa ona e sii mai le faila Subinacl.msi, faʻafetaui. O le a tatalaina "Faʻasalalau Faʻatonu". Kiliki "Lisi".
  2. Ona tatala loa lea o le faamalama o le maliliega o laisene. Feuʻi le leitio i le pito i luga, ona e lolomi lea "Lisi". O le mea lea, e te faʻamaonia lau maliega ma le faiga faʻavae laiseneina a Microsoft.
  3. A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama i le mea e tatau ona e faʻamaonia ai le pusa lea o le a faʻapipiʻi ai le faʻaoga. E le mafai ona fai lenei lisi. "Meafaigaluega"lea o loʻo faʻamaonia i le faila "Kuki Punaoa Windows"i totonu o le lisi "Polokalama Polokalama" luga o le disk F. E mafai ona e tuua lenei nofoaga e le lelei, ae matou te fautuaina pea oe e faʻamalamalama se tusi faʻatalatalata lata ane i le faʻamaumauga autu o le aoga mo le faʻaogaina lelei o le aoga. F. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Suʻesuʻe".
  4. I le matala, tatala i le aʻa o le pu F ma i le kilikiina o le ata "Fausia se Failautusi Fou", fatuina se pusa fou. E mafai ona e tuʻuina atu se igoa, ae matou te tuuina atu se igoa o se faʻataʻitaʻiga. "SubInACL" ma o le a faʻaauau pea ona faʻatinoina. Filifili le tusi fou faatoa fatuina, kiliki "Lelei".
  5. O le a otometi lava ona toe foi atu i le faamalama muamua. Ina ia amataina le faapipiiina o le aoga, kiliki "Faʻatonu nei".
  6. O le faʻaaogaina o le faʻatulagaga o le a faʻatinoina.
  7. I le faamalama Faʻamatalaga Faʻamatalaga E i ai se savali i luga o le maeʻa manuia. Kiliki "Faauma".
  8. A uma lena kiliki le ki "Amata". Filifili se mea "Polokalama uma".
  9. Alu i le faila "Tulaga Faataatia".
  10. I le lisi o polokalama, filifili Tagalaʻau.
  11. I le faamalama e tatala Tagalaʻau Ulufale i ai le code:


    @ae le
    Seti le OSBIT = 32
    AFAI ei ai "% PoloFiles (x86)%" faatulaga OSBIT = 64
    seti RUNNINGDIR =% Polokalame%
    IF% OSBIT% == 64 seti RUNNINGDIR =% ProgramFiles (x86)%
    C: subinacl subinacl.exe / subkeyreg "HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Component Based Servicing" / grant = "nt service trustinstaller" = f
    @Echo Gotovo.
    @pause

    Afai i le taimi o le faʻatulagaga ua e faʻamaonia ai se auala ese mo le faʻapipiʻiina o le Subinacl utility, ona sui ai lea o le tau "C: subinacl subinacl.exe" Faʻamatala le tuatusi faʻapipiʻi mo lau mataupu.

  12. Ona kiliki lea "File" ma filifili "Faasaoina ... ...".
  13. Le matala o le faila o le faila. Alu i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le komepiuta. I le lisi pa'ū "Pusa o Faiga" filifili se filifiliga "Faʻamaumauga uma". I le eria "Igoa ole igoa" atofa soʻo se igoa i le mea na faia, ae ia mautinoa e faʻamaonia le faʻaopoopoga i le pito ".bat". Tatou kiliki "Faasaoina".
  14. Katia Tagalaʻau ma tamoe "Saili". Faʻafesoʻotaʻi i le tusi faʻasologa i le mea na e faʻasaoina le faila i le faʻaopoopoga o le BAT. Kiliki i luga i le kī saʻo o le kiore (PKM). I le lisi o taga, taofi le filifiliga i luga "Faʻamasino e avea ma pule".
  15. O le a faʻalauiloaina ma faʻatautaia le faʻatulagaina o faatulagaga, faʻafesoʻotaʻi ma le SubInACL faʻaaoga. Ma le isi, toe amata le komepiuta, a maeʻa ai le mea o le 0x80070005 sese e tatau ona mou atu.

Afai e le aoga lenei filifiliga, e mafai foi ona e fatuina se faila i le auala tutusa ma le faʻaopoopoga ".bat"ae ma le numera ese.

Faʻalogo! O lenei filifiliga e mafai ona taʻitaʻia ai i le faʻaogaina o le tino, ia faʻaaogaina na o se toe mulimuli i lou lava tulaga lamatia. Aʻo leʻi faʻaaogaina, ua fautuaina e fatuina se mea e toe faʻafouina ai le mea poʻo lona faʻasologa.

  1. A maeʻa uma laasaga o loʻo i luga mo le faʻapipiʻiina o le SubInACL aoga, tatala Tagalaʻau ma faʻapipiʻi i le faʻailoga nei:


    @ae le
    C: subinacl subinacl.exe / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / foafa = pule = f
    C: subinacl subinacl.exe / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / grant = administrators = f
    C: subinacl subinacl.exe / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / grant = administrators = f
    C: subinacl subinacl.exe / subdirectories% SystemDrive% / grant = administrators = f
    C: subinacl subinacl.exe / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / grant = system = f
    C: subinacl subinacl.exe / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / grant = system = f
    C: subinacl subinacl.exe / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / grant = system = f
    C: subinacl subinacl.exe / subdirectories% SystemDrive% / grant = system = f
    @Echo Gotovo.
    @pause

    Afai ua e faʻaaogaina le aoga Subinacl i se isi faʻamaumauga, ona sui ai lea o le faʻamatalaga "C: subinacl subinacl.exe" faʻamaʻoti le ala o iai nei.

  2. Faʻasaʻo le faʻamaonia faʻamaonia i se faila ma le faʻaopoopoga ".bat" i le auala lava lea e pei ona faamatalaina i luga, ma faʻagaoioia e avea ma pule. O le a tatalaina "Poloaiga Poloaiga"pe a fai o le taualumaga mo le suia o aia tatau o le a faia. A maea le faagasologa, kiliki soʻo se ki ma toe amata le PC.

Metotia 2: Faailoa pe tape mea o loʻo i totonu o le Polokalame SoftwareDistribution

E pei ona taʻua i luga, o le mafuaʻaga o le sese 0x80070005 e mafai ona avea ma se malologa pe a sii mai le faʻamatalaga lata mai. O le mea lea, o se mea faʻaaogaina e taofia le faʻafouina mulimuli mai le pasi sao. O lenei faafitauli e mafai ona foia e ala i le toe faanumeraina poʻo le tapeina o mea o loʻo i totonu o le pusa o loʻo i ai faʻamaumauga faʻafou, e pei o le lisi "Tuuina atu o Faamaumauga".

  1. Tatala i luga "Saili". Faʻasoa le tuatusi lenei i lana pusa o le tuatusi:

    C: Windows SoftwareDistribution

    Kiliki le aū i le taumatau o le pusa o le tuatusi, pe kiliki Ulufale.

  2. E te ulu atu i le pusa "Tuuina atu o Faamaumauga"i totonu o le lisi "Windows". O le mea lea e teuina ai faʻamatalaga i luga o le faʻaleleiaina seia maeʻa ona faʻaogaina. Ina ia faʻaumatia mea sese 0x80070005, e manaʻomia e faʻamamā lenei tusi. Filifili mea uma e aofia ai, mafai Ctrl + A. Tatou kiliki PKM e ala i filifiliga. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Aveesea".
  3. O le a tatala se atigilima i le mea o le a fesiligia ai oe pe a manao moni le tagata e faʻaaoga mea uma ua filifilia "Kata". Malilie i le kiliki "Ioe".
  4. O lenei mea o le a amataina ai le faagasologa o le tapeina o mea o loʻo i le pusa. "Tuuina atu o Faamaumauga". Afai e le mafai ona tape soʻo se elemene, talu ai o loʻo pisi nei i le faagasologa, ona kiliki lea i le faamalama ua faʻaalia e faʻamatalaina ai lenei tulaga "Skip".
  5. A maeʻa ona tape mea, e mafai ona e taumafai e faia se gaioiga lea na faʻaalia ai le 0x80070005 sese. Afai o le mafuaaga na le maua saʻo ai faʻamatalaga muamua, ona oʻo lea i le taimi lenei e le tatau ona i ai ni toilalo.

I le taimi lava e tasi, e le o tagata uma e faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea o loʻo i totonu o le pusa. "Tuuina atu o Faamaumauga", aua latou te fefefe e faʻaumatia le faʻapipiʻi faʻaleleia pe faʻaleagaina le faiga. E i ai tulaga pe a le faʻamatalaina le faʻasalalauga ua faʻamatalaina i luga e le mafai ona faʻamalo saʻo le mea na gau pe le faʻaaogaina ua le mafai, talu ai o ia o loʻo pisi i le faagasologa. I nei tulaga uma e lua, e mafai ona e faʻaaogaina se isi metotia. E tatau ona toe faaigoa le faʻailoga "Tuuina atu o Faamaumauga". O lenei filifiliga e sili atu ona faigata nai lo le faʻamatalaina i luga, ae afai e tatau ai, o suiga uma e mafai ona toe tafe.

  1. Kiliki "Amata". Saini "Lisi Pulea".
  2. Alu i le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Kiliki "Pulega".
  4. I le lisi e aliali, kiliki "Auaunaga".
  5. Faatoagaina Pule o Auaunaga. Saili le mea faitino "Faʻafouina faʻafouga". Ina ia faafaigofie le sailiga, e mafai ona e tusia igoa i le pi faitau faa-Peretania e ala i le kiliki i luga o le ulutala ulutala. "Igoa". A maeʻa ona e mauaina le mea o loʻo e sailia, ia tusi ma kiliki "Taofi".
  6. O le faagasologa o le taofi o le auaunaga filifilia ua amataina.
  7. A uma ona taofi le tautua, pe ae filifilia lona igoa i le itu tauagavale o le faamalama o le a aliali mai "Tamoe". Mata Pule o Auaunaga aua le tapunia, ae ia na o le faataavale i luga "Taskbar".
  8. O lenei tatala "Saili" ma ulufale atu i le auala lenei i lona tuatusi tuatusi:

    C: Windows

    Kiliki i le aū i le taumatau o le laina ua faʻamaonia.

  9. Agaʻi atu i se faʻailoga "Windows"lisi i le aʻa o le faila F. Ona sue lea o le pusa ua masani ai i matou. "Tuuina atu o Faamaumauga". Kiliki i luga PKM ma i le lisi o gaioiga filifilia Faaigoa.
  10. Suia le igoa o le pusa i soo se igoa e te manatu e talafeagai. O le tulaga autu o lenei igoa e le tatau ona i ai isi faʻamaumauga o loʻo i le lisi lava e tasi.
  11. Ia toe foi i tua "Pule o Auaunaga". Faailoa le igoa "Faʻafouina faʻafouga" ma lolomiina "Tamoe".
  12. O lenei mea o le a amata ai le auaunaga maoti.
  13. O le faʻamaeaina manuia o le galuega o loʻo taʻua i luga o le a faʻaalia e ala i le tulaʻi mai o le tulaga "Galuega" i le koluma "Tulaga" faʻafeagai ma le igoa o le tautua.
  14. O le taimi nei pe a uma le toe faʻafouina o le komepiuta, e tatau ona mou atu le sese 0x80070005.

Metotia 3: Aveese le antivirus poʻo le laupepa

O le isi mafuaaga e mafai ona mafua ai le sese 0x80070005 o ni tulaga le saʻo po o ni faaletonu o le anti-virus masani poʻo le palola. Aemaise lava e masani ona mafua ai faafitauli i le taimi o le toefuataiga o polokalama. Ina ia siaki pe afai o le tulaga lenei, e tatau ona e taofia le puipuiga mo se taimi le tumau ma vaai pe toe maua le mea sese. O le faʻagasologa mo le faʻaaogaina o le antivirus ma le telefoni feaveaʻi atonu e sili atu ona faʻalagolago i le kamupanī ma le lomiga o le masini faʻapitoa.

Afai e amata le faafitauli, e mafai ona e liliuina le malupuipuia ma faʻaauau pea ona e sailia mafuaaga o le faafitauli. Afai, a maeʻa le faʻanoanoa o le antivirus poʻo le laupepa, ua maeʻa le mea sese, taumafai e fetuutuunai faatulagaga o nei ituaiga o polokalame antivirus. Afai e le mafai ona fetuunai le polokalama, matou te fautuaina oe e aveese ma suia i se analog.

Faʻalogo! O gaoioiga o loʻo i luga e tatau ona faʻatino i le vave e mafai ai, talu ai e matautia le tuua o le komepiuta e aunoa ma le puipuiga o le puipuiga mo se taimi umi.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafefe ese le virus

Metotia 4: Siaki le pusa mo mea sese

O le le 0x80070005 e mafai ona mafua ai faʻaleagaga faʻaleagaina poʻo ni mea sese i luga ole puʻupuʻu o le PC lea e faʻaogaina ai le polokalama. O le auala pito sili ona faigofie e siakiina ai le lelea mālosi mo faafitauli o loʻo i luga ma, pe a mafai, faʻafitauli e faʻaaoga le faʻaaogaina o le polokalama. "Siaki le Disk".

  1. Faaaogaina o le lisi "Amata" alu i le lisi "Tulaga Faataatia". I le lisi o mea faitino, saili le aitema "Poloaiga Poloaiga" ma kiliki PKM. Filifili "Faʻamasino e avea ma pule".
  2. O le a tatalaina "Poloaiga Poloaiga". Faamaumau iina:

    chkdsk / R / F C:

    Kiliki Ulufale.

  3. O faʻamatalaga o le a aliali mai e le mafai ona faia se siaki siaki, e pei ona faʻaaogaina e se isi gaioiga. O le mea lea, o le a uunaia oe e faia se faʻataʻitaʻiga i le isi polokalama toe faʻafou. Ulufale "I" ma lolomiina Ulufale. A maeʻa lena, toe amata le PC.
  4. A o toe toe amata, o le aoga "Siaki le Disk" o le a faia se siaki siaki F. Afai e mafai, o le a faasaʻo mea sese uma. Afai o mafuaʻaga e mafua mai i le faʻaletonu faaletino o le lelea malo, ona sili lea ona sui i se analog masani masani.

Lesona: Siaki le siaki mo mea sese i le Windows 7

Metotia 5: Toe faʻaleleia faila faila

O le isi mafuaʻaga mo le faʻafitauli o loʻo matou suʻesuʻeina atonu o le a faʻaleagaina ai faila a le Windows. Afai e te masalomia lenei toilalo, e tatau ona e siakiina le OS mo le amio saʻo ma, pe a tatau ai, toe faʻafou mea e faʻaleagaina e faʻaaoga ai se meafaigaluega. "SFC".

  1. Faia se valaau "Laina o poloaiga", faia i luga o fautuaga o loʻo faʻamatalaina i totonu Metotia 4. Ulufale i lalo:

    sfc / scannow

    Kiliki Ulufale.

  2. Faʻaaogaina "SFC" o le a faʻalauiloaina ma o le a faʻatautaia le OS ona o le leai o se amio saʻo o elemene. I le tulaga o le mauaina o faafitauli, o le toe faʻaleleia o elemene leaga o le a otometi ona faia.

Lesona: Iloiloina o le saʻo o faila OS i le Windows 7

Metotia 6: Toefaʻutuʻu Seti TCP / IP

O le isi mafuaaga e mafua ai le faafitauli o loʻo matou suesueina atonu o se faʻafitauli TCP / IP. I lenei tulaga, e tatau ona e toe faatulaga laina o lenei faaputuga.

  1. Faʻasagaga "Poloaiga Poloaiga". Ulufale i lenei ulufale:

    netsh int ip reset logfile.txt

    Kiliki Ulufale.

  2. E ala i le faʻatulafonoina o le tulafono o loʻo i luga, o le a toe faʻavaeina le taʻaloga TCP / IP, ma o suiga uma lava e tusia i le faila logfile.txt. Afai o le mafuaʻaga o le sese e taʻoto saʻo i le toilalo o le vaega ua taua i luga, ona tatau lea ona mou atu le faafitauli.

Metotia 7: Faʻaliliuina uiga o le faʻamaumauga "Ripoti o le Ripoti o le Lotoifale"

O le isi mafuaaga o le 0x80070005 sese atonu o le faatulagaina o le uiga "Faitau Naʻo" mo le tusi "Faʻamatalaga o le Lisi o Punaoa". I lenei tulaga, tatou te manaʻomia le suia o le parakalafa o loʻo i luga.

  1. Tuuina atu le mea moni o le tusi "Faʻamatalaga o le Lisi o Punaoa" ua le iloa le mea sese, e tatau ona tatou faʻaalia le faʻaalia o le polokalama i le Windows 7.
  2. Le isi, faʻamalosi "Saili" ma alu i le aʻa o le pu F. Saili se lisi "Faʻamatalaga o le Lisi o Punaoa". Kiliki i luga rmb. I le lisi e aliali, filifili "Meatotino".
  3. O le faamalama meatotino o le lisi o loʻo i luga o le a tatalaina. Siaki le poloka "Uiga" lata ane i le parakalafa "Faitau Naʻo" E leʻi filifilia le siaki. Afai o lea, ia mautinoa ia aveese, ona faʻasalaga lea "Faaaoga" ma "Lelei". A maeʻa lena, e mafai ona e suʻeina le PC mo le iai o le mea sese o loʻo matou suʻesuʻeina, e ala i le faʻaaogaina o le aʻafiaga.

Metotia 8: Faʻasolo le tautua o le Volume Shadow Copy service

O le isi mafuaaga o le faafitauli e ono avea ma se faʻafitauli le atoatoa. "Shadow Copy Volume".

  1. Alu i Pule o Auaunagafaʻaaogaina le algorithm o loʻo faʻamatalaina i totonu Metotia 2. Saili le mea "Shadow Copy Volume". Afai e le atoatoa le tautua, kiliki "Tamoe".
  2. A maeʻa lena, e tatau ona faʻaalia le tulaga i tua o le igoa o le tautua. "Galuega".

Metotia 9: Faʻaitiitia le lamatiaga o le siama

O nisi taimi o le sese 0x80070005 e mafai ona mafua ai se komepiuta e afaina ai nisi ituaiga o siama. Ona manaʻomia lea e siaki le PC i se faʻaoga faʻapitoa o le anti-virus, ae le o se antivirus masani. E sili le vaʻavaʻai mai i lalo o seisi masini poʻo e ala i se LiveCD (USB).

I le taimi o le suʻega, pe a iloa le tulafono leaga, e tatau ona mulimuli i fautuaga o loʻo faʻaaogaina e le faʻaaogaina o le faʻaoga. Ae e tusa lava pe maua le siama ma tuʻuʻesea, e le o faʻamaonia atoatoa le leiloloa o le mea sese o loʻo tatou suʻesuʻeina, talu ai ona o le tulafono leaga e mafai ona faia ni suiga i le tino. O le mea lea, a maeʻa ona aveesea, atonu o le ae manaomia le faʻaaogaina o se tasi o auala e foia ai le 0x80070005 faafitauli lea na ma faamatalaina i luga, aemaise lava, le toe faʻaleleia o faila o le faila.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o loʻo i ai se lisi lautele o mafuaʻaga o le sese 0x80070005. O le faʻaaogaina o algorithm e faʻalagolago i le ute o lenei mafuaaga. Ae e tusa lava pe e te le mafai ona faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻaaogaina uma metotia ua faʻamaonia i totonu o lenei tusiga ma le auala e faʻaumatia ai e ausia ai le mea e manaʻo ai.