Faʻasili Windows 8

O se tasi o mataupu e masani ona faʻaaogaina mo masini Android o le faʻaaogaina lea e avea ma taʻutaʻua GPS. I le taimi muamua, o Google o le monopolist i lenei eria ma ona lava faafanua, ae i le aluga o taimi, na maua foi i luga o le aufai pisinisi e pei o Yandex ma Navitel. Aua e te tu ese ma leai se fesoasoani lagolago i polokalama faakomepiuta oe na tatala mai se faʻaoga saoloto e taʻua o Maps.Me.

Le faʻasologaina o laina le tumau

O se vaega autū o Maps Mi o le manaʻoga e ave faʻafanua i le masini.

A e amata muamua ma fuafua le nofoaga, o le talosaga o le a talosagaina oe e sii mai faafanua o lau eria, o lea o le ae manaomia ai se Initaneti. Faʻafanua o isi atunuu ma itulagi e mafai ona sii mai ma le lima e ala i le lisi autu "Tikiake kata".

E manaia na faia e tagata na faia le tusi talosaga i le aufaʻatauga - i tulaga e te mafaia pe tape ai le masini otometi o faʻafanua, pe filifili se nofoaga e sii mai ai (teuina i totonu poʻo le SD card).

Saili mea e fiafia i ai

E pei o fofo mai Google, Yandex ma Navitel, Maps.Me faʻatinoina se sailiga mo ituaiga uma o mea e fiafia i ai: cafes, faʻalapotopotoga, malumalu, mea e fiafia i ai ma isi mea.

E mafai ona e faʻaaogaina le lisi poʻo le suʻeina faʻatasi.

Fausia auala

O se faʻaaliga iloga o soʻo se masini mo le faʻatautaia o GPS o auala faʻatautaia. O sea galuega, ioe, o loʻo i le Maps Mi.

E mafai ona maua ni avanoa faʻavasega e fuafua i le faiga o le feʻaveaiga ma le faʻaigoaina.

O tagata e faʻaaogāina faʻamatalaga e popole e uiga i le saogalemu o latou tagata faʻaoga, o lea ao leʻi faia se auala latou te tuʻuina atu ai se feʻau-faʻasalaga e uiga i foliga o lana galuega.

Faʻataʻitaʻi kata

E le pei o talosaga mo le faʻaogaina o pisinisi, Maps.Me e le faʻaogaina faʻafanua, ae o se tasi e le totogiina fua mai le OpenStreetMaps project. O lenei poloketi ua atiaʻe ma faʻaleleia atili faʻafetai i tagata faʻapipiʻi - o faailoga uma i luga o faʻafanua (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalapotopotoga poʻo faleoloa) na faia e latou lava lima.

O faʻamatalaga e mafai ona faʻaopopo e sili ona auiliiliga, mai le tuatusi o le fale i le i ai o le Wi-Fi. O suiga uma e lafoina i le OSM ma faʻaopoopoina faʻatasi, i isi faʻafouga, lea e manaʻomia ai le taimi.

Faʻatasi ma Uber

O se tasi o ata manaia O aʻu filifiliga o le mafai lea ona faʻatautaia tuusaʻo Uber taxi auaunaga mai le talosaga.

E tupu tele lava lenei mea, e aunoa ma le auai o le polokalama o le kalani o lenei auaunaga - poʻo le faʻaaogaina o le mea autu "Poloaiga o se taavale pasi", pe i le maea ai ona fausia se ala ma filifili se taxi e fai ma auala e feʻaveaʻi ai.

Faʻamaumauga o auala

E pei o analogs, Maps.Me e mafai ona faʻaalia le tulaga o fefaʻatauaiga i luga o auala - fefaʻatauaiga ma taavale afi. Vave vave mafai pe faʻamalo lenei ata mai le faʻatalama o le faʻamaufaʻailoga e ala i le kiliki i luga o le ata afi moli.

E leai, ae pe a faʻatusatusa atu i sea ituaiga auaunaga i Yandex.Navigator, o faʻamatalaga i luga o auala o taavale i Maaps Mi e leai se auala mo aai uma.

Mama

  • Totonu i Rusia;
  • O faʻafanua uma ma faʻafanua o loʻo avanoa mo le leai o se totogi;
  • Le mafai ona e faʻasaʻo ia oe nofoaga;
  • Paʻaga ma Uber.

Faʻafitauli

  • Faʻafanua faʻaleleia faʻaleleia.

Maps.Me o se tuusaunoaga mataʻina i le faʻataʻitaʻiga o le polokalama e leai se totogi e avea o se fofo galue, ae le talafeagai. E le gata i lea, i nisi itu o le faʻaogaina o avanoa faʻafanua O le a ou tuʻuina atu ni talosaga faapisinisi.

Download Maps.Me mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store