Suia le lanu o mata i Photoshop

I luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, ua tuʻuina atu i tagata faʻapitoa avanoa avanoa e lafo ma tufatufa atu faila eseese i le vaega "Pepa aloaia". I le faʻaopoopoga, e mafai ona vaʻavaʻaia uma lava i latou mai lenei 'upega tafaʻilagi e ala i le faʻatinoga o nisi laasaga faigofie.

Aveese pepa aloaia VK

Na o le tagata e faʻaaogaina se faila patino i le 'upega tafaʻilagi e mafai ona faʻaumatia faʻamatalaga i le upega tafailagi VK. Afai o le faʻamaumauga muamua sa teuina e isi tagata faʻaoga, o le a le mou atu mai le lisi faila o nei tagata.

Faitau foi: Auala e sii ai gif mai VKontakte

E fautuaina e aua le faʻamalo mai le vaega. "Pepa aloaia" na faila lea na faʻasalalau i totonu o nuʻu ma soʻo se isi lava nofoaga na asiasi i ai e le mafai ona tuʻuina atu tagata faʻasalalau i tagata fiafia.

Laasaga 1: Faaopopoina o se vaega ma pepa i le lisi autu

Ina ia mafai ona faʻagasolo le faagasologa o le aveeseina, e tatau ona e faʻagaoioia se mea faapitoa o le autu autu e ala ile tulaga.

  1. A oi luga o le upega tafaʻilagi a le VC, kiliki i luga o le ata tala i le tulimanu pito i luga ma filifili le mea mai le lisi o loʻo tuʻuina mai. "Faʻatonu".
  2. Faaaoga le lisi faapitoa i le itu taumatau e alu ai i le lisi "Aoao".
  3. I totonu o le vaega autu o lenei faamalama, sue le vaega "Manatu o le nofoaga" ma kiliki le sosoo i tafatafa ane. "Faʻasinomaga le faʻaalia o mea faitino".
  4. Ia mautinoa o oe o loʻo i le tab "Manatu taua".
  5. Faʻasalaʻi i le faamalama matala i le vaega. "Pepa aloaia" ma faʻafeagai i le itu taumatau, siaki le pusa.
  6. Faasolo le faamau "Faasaoina"i le mea na manaʻomia i le lisi autu o le 'upega tafaʻilagi.

O gaioiga mulimuli ane e faʻatautaia saʻo i le aveesea o pepa o ituaiga eseese ile luga ole VKontakte.

Laasaga 2: Aveese Faʻamaumauga le manaʻomia

Liliu i le foia o le galuega autu, e taua le matauina e tusa lava pe i ai se vaega natia "Pepa aloaia" O faʻapitoa uma e teuina pe failaina le faila o loʻo i totonu o lenei pusa. E mafai ona e faʻamaonia lenei mea i le kilikiina o se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasiga faapitoa pe a faʻamalo le vaega. "Pepa aloaia" i le lisi autu: //vk.com/docs.

E ui lava i lea, e fautuaina pea ina ia mafai ai e lenei poloka ona fetuunai i le va o itulau o le saite.

  1. E ala i le autu autu VK.com alu i "Pepa aloaia".
  2. Mai le itulau autu o le faila, faʻaaoga le lisi autu e faʻavasega ai i latou pe a manaʻomia.
  3. Manatua i le tab "Auina atu" o faila na e faʻasalalau i luga o lenei 'upega tafailagi fesoʻotaʻiga o loʻo i ai.

  4. Molo i le faila e te manaʻo e tape.
  5. Kiliki le faʻamaufaʻailoga faʻatasi ma se meafaigaluega. "Avea le Tusi" i le itu taumatau.
  6. Mo sina taimi poʻo seʻia toe faʻamafanafana le itulau, ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e toe maua mai ai le faila na e soloia e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga talafeagai. "Faaleaoga".
  7. A maeʻa ona faʻatino galuega manaʻomia, o le a mou atu le faila mai le lisi.

I le mulimulitaia o faʻamatalaga faʻamatalaina saʻo, o le ae faʻaumatia soʻo se pepa e le talafeagai mo se mafuaaga se tasi. Faamolemole ia matauina faila taitasi i le vaega "Pepa aloaia" e avanoa lava ia te oe, pe aisea e mou atu ai le manaomia mo le aveeseina i le tele o tulaga.