Faʻafefea ona tapunia talosaga i luga o le iPhone

O le D-Link model DIR-620 router ua saunia mo le galue i le auala tutusa e pei o isi sui o lenei faasologa. Ae ui i lea, o le tulaga ese o le faufautua o loʻo i ai le tele o isi galuega faʻaopoopo e maua ai se fetuʻutuʻutuʻuga faigofie o lana lava fesoʻotaiga ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faapitoa. O le asō o le a tatou taumafai e faʻamatalaina le tele o mea e mafai ona faʻaogaina ai nei masini, e aʻafia ai mea uma talafeagai.

Galuega sauniuni

A maeʻa le faʻatau, faʻapala le masini ma tuu i totonu o le nofoaga sili ona lelei. O puipui mafolafola ma mea faigaluega eletise, e pei o se inisiua, puipuia le faailoga mai le pasia. Mafaufau i nei mea pe a filifilia se nofoaga. O le umi o le uaea fesoʻotaʻi e tatau lava ona lava e taofi mai le router i le PC.

Faʻafofoga i le pito i tua o le masini. O loʻo i ai uma fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei, e tofu lava ma latou lava tusiga, faʻamalosia le fesoʻotaʻiga. O iina o le a e maua ai ni laina se fa LAN, tasi WAN, lea e faailogaina i le samasama, USB ma se fesoʻotaʻi eletise eletise.

O le a faʻaaogaina e le uila le protocol o le transfert data data TCP / IPv4, e tatau ona siakiina ona faʻasologa e ala i le faiga faʻaoga e maua ai le IP ma le DNS.

Matou te fautua atu e faitau le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo e iloa ai le auala e siakiina ai e le tagata lava ia tulaga faʻatautaia o lenei faʻasalalauga i Windows.

Faitau atili: Windows 7 Network Network

O lenei ua saunia le masini mo le faʻalogo ma ona matou taʻuina atu lea ia te oe pe faapefea ona fai saʻo.

Faʻasagaina o le uila D-Link DIR-620

O le D-Link DIR-620 ei ai ni faʻaaliga se lua o le initaneti, lea e faalagolago i le faʻapipiʻiina o le komepiuta. Toeitiiti lava na o le tasi le eseesega e mafai ona taua o latou foliga vaaia. O le a matou faia le faʻataʻitaʻiga e ala i le kopi o loʻo iai nei, ma afai ei ai se isi mea e faʻaogaina, e tatau lava ona e sailia ni mea tutusa ma seti o latou tulaga taua e ala i le toe faia o matou faatonuga.

Muamua, ia e ulufale i le initaneti. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻailoa lau 'upega tafaʻilagi, i totonu o le pusa o le tuatusi192.168.0.1ma lolomiina Ulufale. I le pepa faʻaalia ma se talosaga e ulufale ai i totonu o le initaneti ma le upu faʻamaonia i laina uma e luapulema faʻamaonia le gaioiga.
  2. Suia le gagana faʻaaoga autu i le mea e manaʻo i ai e faʻaaoga le paʻo tutusa i le pito i luga o le faamalama.

O lenei ua e filifilia se tasi o ituaiga lua o faatulagaga. O le muamua o le a sili atu ona lelei mo tagata e leai ni faʻamatalaga e le manaʻomia ona fetuutuunai se mea mo i latou lava ma ua faamalieina i tulaga faʻafesoʻotaʻi tulaga. O le auala lona lua - tusi lesona, e mafai ai e oe ona fetuunai le taua i vaega taʻitasi, faia le faagasologa e pei ona auiliiliina. Filifili le filifiliga talafeagai ma alu i le taiala.

Faʻamatalaga vave

Meafaigaluega Click'n'Connect fuafua faapitoa e faia vave sauniuniga mo galuega. E na o mea autu lava e naʻo, ma naʻo oe e manaʻomia e faʻamaonia ai mea e manaʻomia. O le faagasologa atoa ua vaevaeina i ni laasaga se tolu, ma o nei mea uma tatou te ofo atu e iloilo i le faasologa:

  1. E amata uma i le mea moni e tatau ona e kiliki "Click'n'Connect"Fesoʻotaʻi le uaea fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻi talafeagai ma kiliki "Lisi".
  2. D-Link DIR-620 lagolagosua i le 3G network, ma e na o le filifiliga a le o loʻo tuʻuina atu e faʻasaʻoina. E mafai vave ona e faʻamaonia le atunuʻu pe filifili le filifiliga o oe lava, ma tuʻu ai le tau "Tusi" ma kiliki i luga "Lisi".
  3. Faʻasaʻo ese le faʻaoga o le WAN faʻaaogaina e lau ISP. E faʻamaonia e ala i faʻamaumauga na tuʻuina atu pe a sainia le konekarate. Afai e leai se tasi, faʻafesoʻotaʻi le lagolago a le kamupani o loʻo faʻatau atu le Initaneti ia oe.
  4. A maea le seti, alu i lalo ma alu i le isi laulau.
  5. Igoa o le tuʻuga, tagata faʻaoga ma le upega tafailagi o loʻo avanoa foi i le faʻamaumauga. Faatumu le fanua e tusa ai ma lea mea.
  6. Kiliki le ki "Auiliiliga"pe afai e manaʻomia e le 'auʻaunaga le faʻatulagaina o faʻaopoopoga faaopoopo. A maeʻa ona kiliki i luga "Lisi".
  7. O le faatulagaga na e filifilia e faʻaalia, toe iloiloina, faʻaaoga suiga, pe toe foʻi e faasaʻo mea sese.

O le laasaga muamua lea. O le mea nei o le a ping, siaki le avanoa ile Initaneti. Oe lava oe e mafai ona sui le nofoaga siaki, taʻavale se faʻamaumauga, pe alu sao i le isi laasaga.

E toʻatele tagata faʻaaogaina fale masini feaveaʻi poʻo le komepiuta. Latou te fesoʻotaʻi atu i le 'upega tafaʻilagi e ala i le Wi-Fi, ma o le faagasologa o le fatuina o se nofoaga avanoa e ala i le meafaigaluega Click'n'Connect e tatau foi ona le toe tuufaatasia.

  1. Tuu se faailoga lata ane "Point Fesoasoani" ma agai i luma.
  2. Faʻamaoti SSID. O lenei igoa e nafa ma le igoa o lau initaneti fesoʻotaiga. O le a faʻaalia i le lisi o fesoʻotaʻiga avanoa. Seti se igoa talafeagai mo oe ma manatuaina.
  3. O le faʻamaoniaga sili ona lelei e tatau ona faʻamaonia "Sosaiete Puipuiga" ma ulufale ai i se upu malosi malosi i le fanua "Key Security". O le faia o lenei faʻaliliuga o le a fesoasoani e puipui ai le avanoa e maua mai i fafo.
  4. E pei ona i ai i le laasaga muamua, ia toe iloilo mea ua filifilia ma faaaoga suiga.

O nisi taimi e tuʻuina atu le auaunaga IPTV. O se pusa seti televise e fesoʻotaʻi i le uila ma maua avanoa i le televise. Afai e te lagolagoina lenei tautua, faʻapipiʻi le uaea i le fesoʻotaʻiga LAN e aunoa ma se totogi, faʻamaonia i le initaneti ma kiliki "Lisi". Afai e leai se muaʻi faʻataʻitaʻiga, ia e misi le laasaga.

Lisi tusi

O nisi tagata faaaoga e le fetaui Click'n'Connect ona o le mea moni e tatau ona e faʻatutuina i se tulaga tutoatasi isi vaega faʻaopoopo o loʻo misi i lenei meafaigaluega. I lenei tulaga, o tulaga faatauaina uma e setiina ma le lima e ala i vaega o le initaneti. Seʻio tatou tilotilo lelei i le faagasologa, ae tatou amata i le WAN:

  1. Alu i le vaega "Fesootaiga" - "WAN". I le faamalama e tatala, filifili uma fesoʻotaʻiga i le taimi nei ma se siakiina ma tape ese, ona amata lea i le fatuina o se mea fou.
  2. O le laasaga muamua o le filifili lea o le sootaga, atinaʻe, igoa, ma le sui sui a le MAC, pe a manaʻomia. Faatumu uma fanua e pei ona faatonuina i le tusiga o le tausiga.
  3. Le isi, alu i lalo ma maua "PPP". Ulufale faʻamaumauga, ma faʻaaoga le konekarate ma le Initaneti, ma a maeʻa ona kiliki "Faaaoga".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie lava ona faia le taualumaga, i ni nai minute. E leai se eseesega i le faigata ma fetuʻutuʻunaiga o le faʻafesoʻotaʻiina lelei. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Tatala le vaega "Faʻaliliuga Faʻamatalaga"e ala i le liliu "Wi-Fi" i le itu tauagavale. Liliu le initaneti ma faʻagaoioia le faasalalauga pe a manaʻomia.
  2. Faʻamau le igoa fesoʻotaʻi i le laina muamua, ona faʻamautinoa ai lea o le atunuʻu, o le auala na faʻaaoga ma le ituaiga o le 'eleʻele eletise.
  3. I totonu "Polokalama Puipuiga" Filifili se tasi o faʻailoga faʻailoga ma seti se upu faʻamaonia e puipui ai lou avanoa e maua mai i fafo. Manatua e faʻaaoga suiga.
  4. E le gata i lea, o le D-Link DIR-620 ei ai se WPS function, mafai ai ma faʻatuina se fesoʻotaʻiga e ala i le ulufale atu i se PIN code.
  5. Vaʻai foi: O le a le WPS i luga o se alatele ma aisea?

A maeʻa se faʻalapotopotoga manuia, o le a avanoa lou mataʻitusi mo tagata e faʻafesoʻotaʻi. I le vaega "Lisi tagata o le Wi-Fi" o masini uma e faʻaalia, ma o loʻo i ai se mea e motusia.

I le vaega e uiga i Click'n'Connect Ua uma ona matou taʻua e lagolagoina e le router le 3G. O le faʻamaoni e faʻapipiʻiina i se isi itu. E na o oe e tatau ona e ulufale i totonu o se PIN-koodu talafeagai i laina talafeagai ma teu.

O le uila ua fausia i totonu o le Torrent-client lea e mafai ai ona e siiina i le kilivaina e fesootai atu i le USB-connector. E masani ona faʻaogaina e le aufaʻatau i nisi taimi le faʻaogaina o lenei mea E faia i se isi vaega. "Torrent" - "Faʻasalalauga". O iinei e mafai ona e filifilia se faletupe mo le siiina mai, faʻagaoioia le tautua, faʻaopopo ports ma le ituaiga o fesoʻotaʻiga. E le gata i lea, e mafai ona e seti ni tapulaa i luga o fefaʻatauaiga i fafo ma le o mai.

I lenei tulaga, ua maeʻa le faagasologa o le faatulagaga o le faatulagaga, o le Initaneti e tatau ona fetaui lelei. E tumau pea le faia o taga mulimuli, lea o le a talanoaina i lalo.

Polokalama saogalemu

I le faʻaopoopoga i le masaniga masani a le fesoʻotaiga, e taua le mautinoa o le saogalemu. O lenei mea o le a fesoasoani i tulafono faʻavae i totonu o le initaneti. O i latou taʻitoʻatasi e faʻatulaga taʻitoʻatasi, e faʻalagolago i manaʻoga o le tagata faʻaaoga. E mafai ona suia suiga nei:

  1. I le vaega "Puleaina" vaavaai mo "Filiga a le URL". Lenei, faʻamaʻoti le mea e manaʻomia e le polokalama ona fai i tuatusi faaopoopo.
  2. Alu i le vaega "URL"lea e mafai ona e faʻaopopoina ai se numera e le faʻatapulaʻaina o fesoʻotaʻiga lea o le a faʻaaogaina ai le gaoioiga muamua. A maeʻa, aua nei galo e kiliki "Faaaoga".
  3. I le vaega "Palola" galuega faatino "IP-filiga"e mafai ai e oe ona poloka nisi fesootaiga. Ina ia alu e faaopoopo atu tuatusi, kiliki i le ala talafeagai.
  4. Seti tulafono autu, ulufale i le maliega ma le gaioiga e faʻaaoga, faʻamaonia tuatusi IP ma ports. Laasaga mulimuli o le kiliki "Faaaoga".
  5. E faʻapena foi ona faia se faʻataʻitaʻiga tutusa ma le filiga a le MAC.
  6. Faʻailoga i le tuatusi o le laina ma filifili le gaoioiga e manaʻomia mo lea.

Faʻatonu le seti

O le faʻataʻitaʻia o laina o loʻo taua i lalo e faʻataunuʻuina ai le faʻatulagaina o le auala o le D-Link DIR-620. Seʻio tatou suʻeina taʻitoʻatasi taʻitasi:

  1. I le lisi i le itu tauagavale, filifili "Faigaluega" - "Password Password". Suia le auala avanoa i se sili atu ona faatuatuaina, puipui le ulufale atu i le initaneti ile atunuʻu fafo. Afai ua galo ia oe lau upega tafailautusi, toe faaleleia le alalaupapa o le a fesoasoani ia te oe e toe faʻaleleia lona tau le aoga. O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i la tatou isi tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.
  2. Faitau atili: Faʻamaumauga o le motusia i luga o le uila

  3. O le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e lagolagoina le faʻaogaina o se tasi le USB-drive. E mafai ona e taofiofia avanoa i faila i luga o lenei masini e ala ile fatuina o tala faʻapitoa. Ina ia amata, alu i le vaega "Tagata e Faaaoga le USB" ma kiliki "Faaopoopo".
  4. Faʻaopoopo i ai le igoa ole igoa ma le upu faila ma, pe a manaʻomia, siaki le pusa i tafatafa o "Faitau Naʻo".

A maeʻa ona faia le sauniuniga, e fautuaina e faʻafeololo le tulaga o loʻo iai nei ma toe amata le alalaupapa. I le faʻaopoopoga, o loʻo maua avanoa faʻapitoa ma toe faʻaleleia. O nei mea uma e faia i le vaega. "Fetuunaiga".

O le faagasologa o le seti atoa o le uila pe a maeʻa ona maua pe toe faʻamautuina e mafai ona umi se taimi, aemaise lava mo tagata e leai se poto masani. Ae peitai, e leai se mea e faigata ai, ma o faatonuga i luga e tatau ona fesoasoani ia te oe e taulima ai oe lava ia galuega.